Vena garážmistr Odesláno 10. leden 2016 Odesláno 10. leden 2016 Aluska jo to byl ale zmena je zivot Milan+ jelikoz platim byt atd... a zamestnavatel nas docela seka na vyplatach tak 4 petky na jine ted fakt nemam... Me uz rodice nezivi a nedavaj mi prachy... Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Hele prdni na toho zázračnýho zaměstnavatele a pojď jezdit k nám. Vím že to je trochu jiná káva než u "soukromníka" ale všechno je na papíře teď to vychází cca 149 Kč/hod. + celkem soc. výhody: příspěvek na penzi, stravenky, pět týdnů dovolené. Je fakt že oproti soukromníkovi je tady větší buzerace ale techniku máme teď dost omlazenou. A vím že máme teď podstav. Jinak já měl volný víkend. Včera jsem trochu poklidil doma, a pak jsem tak nějak odpočíval stejně jako dnes. Měl jsem v plánu udělat nějaký novinky na webovkách ale ve čtvrtek zkolaboval internet a ještě pořád nejde tak můžu jen na chvilku přes tablet. Citovat
HanzWayne Odesláno 10. leden 2016 Odesláno 10. leden 2016 Hele prdni na toho zázračnýho zaměstnavatele a pojď jezdit k nám. Vím že to je trochu jiná káva než u "soukromníka" ale všechno je na papíře teď to vychází cca 149 Kč/hod. + celkem soc. výhody: příspěvek na penzi, stravenky, pět týdnů dovolené. Je fakt že oproti soukromníkovi je tady větší buzerace ale techniku máme teď dost omlazenou. A vím že máme teď podstav. Jinak já měl volný víkend. Včera jsem trochu poklidil doma, a pak jsem tak nějak odpočíval stejně jako dnes. Měl jsem v plánu udělat nějaký novinky na webovkách ale ve čtvrtek zkolaboval internet a ještě pořád nejde tak můžu jen na chvilku přes tablet. DPP ne?? Jo tam budu psat pristi tejden treba mi to po druhe uz projde Zkousel sem to pred rokem a projel sem to na jizde Tak uvidime Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Citovat
HanzWayne Odesláno 10. leden 2016 Odesláno 10. leden 2016 hm,hjundik,co v tom mas za motor,syn ma lantricku 2000rok a motor 1.6 16v benzin a to jede fakt suprove odeslano z Lumie Je tam 2 litrik benzin ale ted nevim jakej zjistim a napisu pozdeji Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. leden 2016 Odesláno 10. leden 2016 Jo DPP. Prosím tě jak jsi mohl rupnout na jízdách? Zítra ti pošlu číslo na denního tak mu zavoláš a zeptáš se ho ale myslím že by to neměl být problém za rok už jsi něco u těch Satalickejch expertů nalítal takže si dáš bacha. Je lepší se domluvit přímo na garáži než z těma na osobním. Ony tam u tebe můžou mít poznámku a sice řeknou že se ozvou ale ozvali by se až když by jim teklo do bot. Takhle když o tobě bude vědět na garáži tak dá vědět na osobní že si sehnal koně a oni už do záznamů nekoukají. Citovat
HanzWayne Odesláno 10. leden 2016 Odesláno 10. leden 2016 Hele na Trebesine sem prejel lehoucce patnik, kterej tam je, ale neni takze me nechal rupnout... Stane se Oki tak fajn budu rad Dik Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. leden 2016 Odesláno 10. leden 2016 No jo před rokem bylo ještě relativně lidí dost takže když měl autoškolskej blbou náladu tak z jízd nepustil. A jak máš papíry " B, C , D" nebo " B, D " . Protože voni pořád lidi " B,D" moc nechtějí brát. Nebo když donesou potvrzení že opravdu jezdili. Citovat
HanzWayne Odesláno 10. leden 2016 Odesláno 10. leden 2016 Hele mam B,D ale jelikoz uz 2 roky aktivne ridim tak si myslim, ze zas tak by prisni byt nemuseli ale je to DPP tak uvidim Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. leden 2016 Odesláno 10. leden 2016 No tak 2 roky jsou furt líp než čerstvej z autoškoly. Ale počítej že budou asi chtít potvrzení že jsi jezdil. Já když jsem před skoro 11 roky začínal u DP tak jsem měl " D " třetí rok a měl jsem něco přes rok odjeto s busem ale měl jsem cca 7 roků na velkých náklaďácích a taky po mě chtěli potvrzení že jsem jezdil. Citovat
HanzWayne Odesláno 10. leden 2016 Odesláno 10. leden 2016 Tak to asi nebude problem si zajit na Arr pro potvrzeni ze tam mam neco odjeto Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Citovat
rgot Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 Od rána vykouřená krabička cigaret vypito zepár lahváčů chyceno pár ryb..takže asi tak Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 (upraveno) Poslal jsem slíbené telefonní číslo a doufám že to klapne. A HanzWayne posílí naše řady. Upraveno 11. leden 2016 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 (upraveno) rano pri umyvani sluzebaku prasklo tesneni v hadici WAPky - zechcanej jak svinevyrazim na trasu a hned v prvni hospode sem se propadnul do kanalu - odranou nohu,ruku, zadapraha zamr**na jak svine nejdriv na sterboholske a odpolko mlha a zadrbany sjezddy snad vsude okolo cernaku i D10 a sjezd na Radoniceve finale zjisteno ze mi vzadu nesviti ani jedna obrysovka (rano sem vymenoval zarovky i pojistky) tak narychlo proklemovane z tlumenych pomoci kancelarske sponky Upraveno 11. leden 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
HanzWayne Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 Poslal jsem slíbené telefonní číslo a doufám že to klapne. A HanzWayne posílí naše řady.Snad jo ;) Uvidime Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Citovat
HanzWayne Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 Co sem dneska... ehm vcera udelal... Odstrojil sem Peugeotika a je pripraven na prodej na ND jako celek... Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Citovat
FrantaCV Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 (upraveno) rano pri umyvani sluzebaku prasklo tesneni v hadici WAPky - zechcanej jak svine vyrazim na trasu a hned v prvni hospode sem se propadnul do kanalu - odranou nohu,ruku, zada praha zamr**na jak svine nejdriv na sterboholske a odpolko mlha a zadrbany sjezddy snad vsude okolo cernaku i D10 a sjezd na Radonice ve finale zjisteno ze mi vzadu nesviti ani jedna obrysovka (rano sem vymenoval zarovky i pojistky) tak narychlo proklemovane z tlumenych pomoci kancelarske sponky To bys mohl dávat k dobrému jako "Veselé zážitky z natáčení". Upraveno 12. leden 2016 uživatelem FrantaCV Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 Mám volno, a pokouší se o mě nejhorší nemoc světa rýma. Takže se jen tak povaluju u TV. Citovat
vendelinek Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 Nic,teda kdyz nebudu pocitat ze jsem si parx prdnul a dopoledne hlidal prcky,ale precejen neco,hodil jsem pres predni okno folii odeslano z Lumie Citovat
HanzWayne Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 hm,hjundik,co v tom mas za motor,syn ma lantricku 2000rok a motor 1.6 16v benzin a to jede fakt suprove odeslano z Lumie Tak je tam 2.0 16v DOHC Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Citovat
vendelinek Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 no,pekny,to pojede jeste lepsi odeslano z Lumie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.