Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aluska jo to byl ale zmena je zivot :)

Milan+ jelikoz platim byt atd... a zamestnavatel nas docela seka na vyplatach tak 4 petky na jine ted fakt nemam... Me uz rodice nezivi a nedavaj mi prachy...

Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk

Hele prdni na toho zázračnýho zaměstnavatele a pojď jezdit k nám. Vím že to je trochu jiná káva než u "soukromníka"  ale všechno je na papíře teď to vychází cca 149 Kč/hod. + celkem soc. výhody: příspěvek na penzi, stravenky, pět týdnů dovolené. Je fakt že oproti soukromníkovi je tady větší buzerace ale techniku máme teď dost omlazenou. A vím že máme teď podstav.

Jinak já měl volný víkend. Včera jsem trochu poklidil doma, a pak jsem tak nějak odpočíval stejně jako dnes. Měl jsem v plánu udělat nějaký novinky na webovkách ale ve čtvrtek zkolaboval internet a ještě pořád nejde tak můžu jen na chvilku přes tablet.

Odesláno

Hele prdni na toho zázračnýho zaměstnavatele a pojď jezdit k nám. Vím že to je trochu jiná káva než u "soukromníka" ale všechno je na papíře teď to vychází cca 149 Kč/hod. + celkem soc. výhody: příspěvek na penzi, stravenky, pět týdnů dovolené. Je fakt že oproti soukromníkovi je tady větší buzerace ale techniku máme teď dost omlazenou. A vím že máme teď podstav.

Jinak já měl volný víkend. Včera jsem trochu poklidil doma, a pak jsem tak nějak odpočíval stejně jako dnes. Měl jsem v plánu udělat nějaký novinky na webovkách ale ve čtvrtek zkolaboval internet a ještě pořád nejde tak můžu jen na chvilku přes tablet.

DPP ne?? Jo tam budu psat pristi tejden ;) treba mi to po druhe uz projde ;) Zkousel sem to pred rokem a projel sem to na jizde :) Tak uvidime ;)

Odesláno

hm,hjundik,co v tom mas za motor,syn ma lantricku 2000rok a motor 1.6 16v benzin a to jede fakt suprove

odeslano z Lumie

Je tam 2 litrik benzin ale ted nevim jakej ;) zjistim a napisu pozdeji ;)

Odesláno

Jo DPP. Prosím tě jak jsi mohl rupnout na jízdách? Zítra ti pošlu číslo na denního tak mu zavoláš a zeptáš se ho ale myslím že by to neměl být problém za rok už jsi něco u těch Satalickejch expertů nalítal takže si dáš bacha. Je lepší se domluvit přímo na garáži než z těma na osobním. Ony tam u tebe můžou mít poznámku a sice řeknou že se ozvou ale ozvali by se až když by jim teklo do bot. Takhle když o tobě bude vědět na garáži tak dá vědět na osobní že si sehnal koně a oni už do záznamů nekoukají.

Odesláno

Hele na Trebesine sem prejel lehoucce patnik, kterej tam je, ale neni :) takze me nechal rupnout... :) Stane se ;) Oki tak fajn budu rad :) Dik

Odesláno

No jo před rokem bylo ještě relativně lidí dost takže když měl autoškolskej blbou náladu tak z jízd nepustil.  A jak máš papíry " B, C , D" nebo " B, D " . Protože voni pořád lidi " B,D" moc nechtějí brát. Nebo když donesou potvrzení že opravdu jezdili.

Odesláno

Hele mam B,D ale jelikoz uz 2 roky aktivne ridim tak si myslim, ze zas tak by prisni byt nemuseli ;) ale je to DPP tak uvidim ;)

Odesláno

No tak 2 roky jsou furt líp než čerstvej z autoškoly. Ale počítej že budou asi chtít potvrzení že jsi jezdil. Já když jsem před skoro 11 roky začínal u DP tak jsem měl " D " třetí rok a měl jsem něco přes rok odjeto s busem ale měl jsem cca 7 roků na velkých náklaďácích a taky po mě chtěli potvrzení že jsem jezdil.

Odesláno

Od rána vykouřená krabička cigaret vypito zepár lahváčů  chyceno pár ryb..takže asi tak

Odesláno (upraveno)

rano pri umyvani sluzebaku prasklo tesneni v hadici WAPky - zechcanej jak svine
vyrazim na trasu a hned v prvni hospode sem se propadnul do kanalu - odranou nohu,ruku, zada
praha zamr**na jak svine nejdriv na sterboholske a odpolko mlha a zadrbany sjezddy snad vsude okolo cernaku i D10 a sjezd na Radonice
ve finale zjisteno ze mi vzadu nesviti ani jedna obrysovka (rano sem vymenoval zarovky i pojistky) tak narychlo proklemovane z tlumenych pomoci kancelarske sponky

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Poslal jsem slíbené telefonní číslo a doufám že to klapne. A HanzWayne posílí naše řady.

Snad jo ;) ;) ;) Uvidime ;)

Odesláno

Co sem dneska... ehm vcera udelal... Odstrojil sem Peugeotika a je pripraven na prodej na ND jako celek... ;)

Odesláno (upraveno)

rano pri umyvani sluzebaku prasklo tesneni v hadici WAPky - zechcanej jak svine

vyrazim na trasu a hned v prvni hospode sem se propadnul do kanalu - odranou nohu,ruku, zada

praha zamr**na jak svine nejdriv na sterboholske a odpolko mlha a zadrbany sjezddy snad vsude okolo cernaku i D10 a sjezd na Radonice

ve finale zjisteno ze mi vzadu nesviti ani jedna obrysovka (rano sem vymenoval zarovky i pojistky) tak narychlo proklemovane z tlumenych pomoci kancelarske sponky

To bys mohl dávat k dobrému jako "Veselé zážitky z natáčení". :aut

Upraveno uživatelem FrantaCV
Odesláno

Nic,teda kdyz nebudu pocitat ze jsem si parx prdnul a dopoledne hlidal prcky,ale precejen neco,hodil jsem pres predni okno folii

odeslano z Lumie

Odesláno

hm,hjundik,co v tom mas za motor,syn ma lantricku 2000rok a motor 1.6 16v benzin a to jede fakt suprove

odeslano z Lumie

Tak je tam 2.0 16v DOHC :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...