Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To ti čtyřstovka točí docela málo...??........mě 125ka točí nejvíc kolem 11500ot, když mám konstantních 120km/h...tak točím 10000ot....mám na ni od Peugeotu přesně předepsanej olej.

Odesláno

Vsak rikam ze vyrobce Peugeot predepsal co pisu.

No nevim 150km/h toci 6500-7000ot vic jsem tam snad nikdy nevidel.

odesláno z mého telefonu co držím v ruce

• O 4 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Takže můj deníčku...

27390 km

Chipnuto instalaci Malossi Variator Multivar 2000

Tzn nový variátor 15g válečky,čep,vodítka,kontrastní pružina spojky

+ nový origo řemen

+ nová origo kladka proti vibracím

Odesláno z mého E6653 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Neskutečně 

Hlavne se to stisilo,zmizeli vibrace a taha to jak svine

Biju se dohlavy ze jsem to tam dal az ted

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno

Hele a už se na to konečně vejde dospělej chlap, nebo je to pořád jen pro ty nedodělaný? :D:aut

Každopádně doufám, že přidáš graf z brzdy. Bez toho to je jen machrování :)

Odesláno

Tak já si udělal radost novým víkem a krytem tunelu okolo nádrže, ta černá byla od čehosi úplně vyšisovaná . rok jsem obvolával vrakoviště a různé rozprodeje a všichni chtěli 500-1000,- za nic moc kousky. Nevím proč, napadlo mě cinknout do Peugeotu a koncová cena na zákazníka 530,- s dph za funglovku byla jasná volba a když si vemu svoji slevu tak už není očem. 14 dní a byl doma a už i namontováno a je to fešák stroj . přeci jen po celolaku celého stroje tohle bylo do očí.

No a abych neměl jen radost tak pro změnu začal tect ten druhý tlumič co jsem nechal repasovat, prdím na opětovnou reklamaci a už je objednanej novej tlumič, takže budou nové oba a bude klid.

jinak jako schreek také plynové vzpěry kufru po repasu a domontované dálkové otevírání víka kufru , hezky se sedlo zvedne až nahoru.

No a aktuálně zase řeším natankované nekvalitní palivo, možná binec v nádrži , takže koupen tec-2000 na čištění pal cesty a kanystr 100oktan benzínu a jdu to zachvilku prolejt a projet. Jinak je to už potřetí co se mi tohle stalo a tak jsem dohledal variantu dodělání pal filtru který tam od výroby není . objednal jsem v peugeotu dva kousky ze 125 rs verze . v nádrži je jen hrubé sítko , taková jako ponožka :D a evidentně to nestačí.

Odesláno

Jinak jsem v ut rano pri ceste do prace v puli cesty potkal kolegu z prace, prorazil gumu na sve audine a kdyz vyndaval z kufru rezervu tak zjistil ze je uplne prazdna, hodili jsme kolo na moji zadni sedacku a sjel sem do brandysa na pumpu ji fouknout, zpatky mi na prejezdu skocila trosku dozadu a odnesl to lak na viku, fnuk. Tak aspon se pres zimu nebudu nudit :-D df6904e8084bbe9d089b145cfc13d73a.jpg

Odesláno z mého E6653 pomocí Tapatalk

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...