Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ChouLu - ve sběru??? :D:D:D

Kdyby byla za odvoz a klub by dal do e-shopu servisku za kilčo, věřím, že by do roka nebylo co prodávat a klub by měl větší profit než z řádného členství. Ale jsem rád, že máme takové vedení, které tímto směrem odmítlo vyrazit.

[upravil dne 17/7/2014 22:49 od Medvěd]

Odesláno

Charlie 1- Ty jsi to auto viděl na vlastní oči, že píšeš že to bylo bourané na předek? Nebo jsi to auto neviděl a jsou to jen tvé spekulace? Myslím že jsi to auto na živo neviděl, jelikož to tady nepíšeš. Jen se ptám, jelikož jsem nad tímto vozem taky uvažoval:)

To jestli to má servisku nebo nemá, u takto, stárého auta je uplně jedno. Jestli bylo v předu stříkané, tak to neznaméná že bylo bourané. Nejlépe je to vidět naživo a posoudit stav vozu a zaměřit se co nejvíce na předek auta, aby se vyloučila nebo potvrdila nehoda předku vozu. A pokud by to byla nehoda na předek, tak by šlo stejně jenom o menší tukanec, jelikož co vím, tak se totálky nevozej, jelikož se to nevyplatí dovozcům opravovat.

A jestli to je pouze stříkaný jenom kvuli odřeninám jak píše Print a jak mu to prodávájící řekl, tak kvuli tomu nekupovat nebo ho nekupovat kvuli spekulacím, by byla pěkná blbost. Které ojeté a takto staré auto dnes není stříkané:D

Odesláno

Nevidel....ale kdyz tam byly jiny fotky bylo to videt...

proc je to foceny ted proti slunci,aby rozdil nebyl videt...tolik...

aut je jak sracek tak proc kupovat bourany ,ktery nevis jak bylo opraveno a za rok zacne hnit...i kdyz je to auto za 60 tak to sere....

navic pise ze to ma servisku a nema ji to vin neposle....tohle jednani jako potenc.kupce odradi

...

Zdenda neni to takova fajnovka jako ta tvoje 2.2 co ma tusim stejsn...

Odesláno

Charlie 1- Ano to chápu, ale nemůžeš popřít že to vážně může být jenom stříkáný z důvodu kosmetiky. Já zase netvrdím, že to nebylo bourané, samozřejmě že mohlo být, ale to se nezjistí dokud to někdo neuvidí na živo. Jestli mě to dneska výjde tak to pojedu okouknout a zjistím veškeré info. K tomu vin, myslím že to už tady někdo prověřoval, takže by to vinko mělo být někde tady, ale nejsem si jistý. To jestli to má servisku, to je jedno, ta stejně nic neříká.

Ano, stejsn má auto ode mě, a dostkrát mě bylo líto že jsem ho prodal. To auto bylo, fakt moc pěkné.

Odesláno

Zdendo tak dej potom vedet jakej más na auto nazor :) pokud budes mit dneska cas to omrknout :) pokud to bude cajk tak bych mel zajem protoze to zatím vypada s mojí 406 na totalku a za hodinku uz to budu vedet na 100%

Odesláno

Print-Já mám také zájem:Dtak jak to udělámě, budeme se muset nějako domluvit, přinejhorším rozpůlíme auto:Dno myslím že by mě to mělo dneska klapnout, ale nechci to slibovat na 100% v každém případě, ti rád sdělím co si o tom vozu myslím a co jsem viděl a našel za nedostatky.

Odesláno

Charlie 1- ty normálně závidíš:D Tak tam jeď sám a kup ho, a ostatní budou zase závidět tobě:D Když se v telefonu, zeptáš majitele kde je auto k vidění a jestli mužeš přijet třeba zítra na prohlídku, tak jak muže majitel vědět jestli ten člověk tomu rozumí nebo ne?

Odesláno

S panem jsem volal rikal ze mi ukaze merickou ze lak je puvodni, nema problem ze auto s mizou napichnem na diag. Rekl mi i kde je auto presne k videni. Na predek to pry bourany neni na 1OO% ze mame prijet a vse premerime zkouseckouj laku. Jediny co tak levy predni blatnik mel delanej rozstrik. Nic vic vsude jinde ma auto stejny hodnoty. Takze asi tak zitra vecer poreferuju jak na tom auto je. KdZ bude ok tak se tu uz pouze pochlubim ze sem ho koupil :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...