Agir Odesláno 15. červenec 2014 Odesláno 15. červenec 2014 Zdravím, prosím vás mám malý problém s vnitřními hodinami.. Když nastartuji, tak mi hodiny normálně svítí, ale když rozsvítím světla, tak podsvícení hodin zhasne.. Začlo to dělat z ničeho nic, prosím nevíte proč ? Citovat
gronholmm Odesláno 15. červenec 2014 Odesláno 15. červenec 2014 Mě to ale dělá taky a považuju to za normální Citovat
Agir Odesláno 15. červenec 2014 Autor Odesláno 15. červenec 2014 tipuju praskla zarovka Dnes jsem ji měnil a to by nesvítilo vůbec.. nechápu, proč to zhasne, když rožnu světla Citovat
Agir Odesláno 15. červenec 2014 Autor Odesláno 15. červenec 2014 Mě to ale dělá taky a považuju to za normální .. ale dříve to tak nedělalo, dřív to svítilo normálně za jízdy a je to blbost.. potřebuju za jízdy vědět, kolik je hodin, nebudu kvůli tomu vždy zhasínat Citovat
Dave_k Odesláno 15. červenec 2014 Odesláno 15. červenec 2014 Podsvícení by se mělo jen utlumit, ale ne úplně zhasnout. Citovat
Agir Odesláno 15. červenec 2014 Autor Odesláno 15. červenec 2014 Podsvícení by se mělo jen utlumit, ale ne úplně zhasnout. bohužel opak je pravdou.. v noci nevidím vůbec, kolik je hodin.. při rozsvícených světlech Citovat
Dave_k Odesláno 15. červenec 2014 Odesláno 15. červenec 2014 Vydloubni je a zkontroluj žárovku. Případně oddělat drátek, kterej se o tlumení stará. Citovat
Agir Odesláno 15. červenec 2014 Autor Odesláno 15. červenec 2014 Vydloubni je a zkontroluj žárovku. Případně oddělat drátek, kterej se o tlumení stará. Psal jsem, že jsem dával žárovku novou a už před tím, než jsem ji měnil to tak dělalo... jaký drátek se stará o tlumení ? A nemůže se stát, že to nebude pak už svítit vůbec ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. červenec 2014 Odesláno 15. červenec 2014 Když ty hodiny rozebereš tak vzadu jsou 4 pružinky, stačí tu prožinku na pozici č4 vyndat a budou svítit pořád naplno. Ale v noci to není uplně nejlepší, spíš bych hledal proč se neztlumí ale zhasnou, možná je problem přímo v tech hodinách Jinak tohle funguje taky a bez problémů - [upravil dne 15/7/14 23:36 od Radek Hurvajz] Citovat
Agir Odesláno 16. červenec 2014 Autor Odesláno 16. červenec 2014 Když ty hodiny rozebereš tak vzadu jsou 4 pružinky, stačí tu prožinku na pozici č4 vyndat a budou svítit pořád naplno. Ale v noci to není uplně nejlepší, spíš bych hledal proč se neztlumí ale zhasnou, možná je problem přímo v tech hodinách Jinak tohle funguje taky a bez problémů - [upravil dne 15/7/14 23:36 od Radek Hurvajz] Oddělal jsem tu pružinku a svítí to skvěle, akorát .... a furt děkuju Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.