Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, prosím vás mám malý problém s vnitřními hodinami.. Když nastartuji, tak mi hodiny normálně svítí, ale když rozsvítím světla, tak podsvícení hodin zhasne.. Začlo to dělat z ničeho nic, prosím nevíte proč ?

Odesláno
Mě to ale dělá taky a považuju to za normální :D

.. ale dříve to tak nedělalo, dřív to svítilo normálně za jízdy a je to blbost.. potřebuju za jízdy vědět, kolik je hodin, nebudu kvůli tomu vždy zhasínat :D

Odesláno
Podsvícení by se mělo jen utlumit, ale ne úplně zhasnout. :myslim

bohužel opak je pravdou.. v noci nevidím vůbec, kolik je hodin.. při rozsvícených světlech :nevim

Odesláno
Vydloubni je a zkontroluj žárovku. Případně oddělat drátek, kterej se o tlumení stará.

Psal jsem, že jsem dával žárovku novou a už před tím, než jsem ji měnil to tak dělalo... jaký drátek se stará o tlumení ? A nemůže se stát, že to nebude pak už svítit vůbec ?

Odesláno

Když ty hodiny rozebereš tak vzadu jsou 4 pružinky, stačí tu prožinku na pozici č4 vyndat a budou svítit pořád naplno. Ale v noci to není uplně nejlepší, spíš bych hledal proč se neztlumí ale zhasnou, možná je problem přímo v tech hodinách

Jinak tohle funguje taky a bez problémů -

[upravil dne 15/7/14 23:36 od Radek Hurvajz]

Odesláno
Když ty hodiny rozebereš tak vzadu jsou 4 pružinky, stačí tu prožinku na pozici č4 vyndat a budou svítit pořád naplno. Ale v noci to není uplně nejlepší, spíš bych hledal proč se neztlumí ale zhasnou, možná je problem přímo v tech hodinách

Jinak tohle funguje taky a bez problémů -

[upravil dne 15/7/14 23:36 od Radek Hurvajz]

Oddělal jsem tu pružinku a svítí to skvěle, akorát .... a furt :) děkuju

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...