Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přesně jak píše Radek. Před montáží nového zkontroluj napájení. Peugeot má oproti standardu přehozený spínáný s trvalým na ISO konektoru. ;)

Odesláno

No vidíš To ani nepíše jestli to s CD bude origo nebo nepeugeotí. Jinak samozřejmě Tě diag nemine.

Ještě si maximálně pohlídat, aby nebylo z auta kde bylo JBL. Bez zesiku bude jen šeptat.

Odesláno

CHtěl sem tam dát rádio nepežotí -Sony ale nenašel sem konektor a stejně si myslím že mi tam nepůjde a za druhý to origo mi nešlo vyndat

[upravil dne 16/7/14 15:20 od comfor]

Odesláno

Myslím, že existujou i redukce mezi ISO a rádio, pokud rádio ISO nemá. A na Sony myslím aj redukce na páčku pod volantem, pokud to rádio podporuje.

Pokud chceš dát neorigo tak ještě potřebuješ plastovej rámeček, kterej vyplní ten netipickej tvar.

K vyndání: do těch 2 dírek vraž drát nebo hřebík pokavad to jde, pak to chytneš za mechaniku a vytáhneš. Možná bude chtít trochu rozhrkat. ;)

• O 4 roky později...
Odesláno

Ahoj,

Zeptam se, nevite, jak demontovat neorigo radio u 406? Kdysi jsem to delal, ale ted mi to za boha nejde.. Stredovy tunel mam dole, ale co polovit zezadu radia, to fakt netusim

Predem diky za odpoveď

Odesláno

Neoriogo, jaká značka?

Většina rádií má zajištění po stranách a kryje to vycvakávací rámeček. Vzadu je jen fixační gumovej trn, aby se rádio nevylamovalo v rámečku.

Nejlépe když sem dáš fotku. ;)

Odesláno

Myslel jsem fotku zepředu. Jak je zadělaný v přístrojovce.

Má rádio rámeček nebo třeba výklopnej panel? Případně napiš konkrétní typ rádia.

Odesláno

Tak uz jsem ho demontoval, stacila pouzit pouze hruba sila a vytahnout. Drive jsem totiz neco srouboval a tak jsem se tu zeptal, nastesti uz je vse ok! Diky moc za rady ☺

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...