švícko Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 lidičky prosím o radu někdy mi problikává kontrolka AUTODIGNOSTIKA MOTORU nevím co se děje akorát jsem párkrát tankoval u firmy ONO,a cítím že peugeotek strácí sílu když se to rosvítí:bojim Citovat
Fusion Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Jednoznačně rychle do servisu. Může to znamenat cokoliv. Ztráta výkonu může být kvůli tomu, že to přechází to nouzovýho režimu. Citovat
P607Olda Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Že by voda v benzínu? I když s tou pumpou to taky nemusí souviset. Citovat
Swallow Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Zkus koupit něco na odvodnění a nalej to do nádrže, u Ona není benzín kdovíjaký.Zkusmo jsem do 405 dvakrát tankoval a auto poskakovalo, nejelo.Pokud to nepřestane ani pak, tak diagnostika. Citovat
Lucas Odesláno 7. říjen 2005 Odesláno 7. říjen 2005 Jednoznačně nikdy netankovat jinde než u značkových pump. Jednou jsem musel tankovat u jedné nejmenované soukromé pumpy a víckrát bych to už neudělal. Citovat
Ravel Odesláno 7. říjen 2005 Odesláno 7. říjen 2005 Bez urážky : Kdo je schopnej do 406 nalejt sračky z ONO tak ten si to zaslouží. Tam snad tankujou jedině zoufalci. RADA : Na benzínu NIKDY neušetříš! Čim levnější benzín tím dražší opravy. Já tankuju když potřebuju a cenu snad ani nemá cenu řešit. Kvůli 200,- ušetřenejm na 1 nádrži se to opravdu nevyplatí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.