olda Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Mám ve 306 origo ovládání pod volantem,autorádio JVC Kd-lh 3101,potřeboval bych je propojit,nevíte,kde se dá sehnat adaptér?Hledal jsem všude možně,ale nikde jsem ho nenašel,ale vím,že existuje.Dík. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 to by mě taky zajímalo, mám taky JVC, ikdyž \"jenom\" KD-G 312 ...jestli to seženeš, tak dej určitě vědět... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 olda: zkus Incar.cz, nejlépe tam brnknout. Mají tam nejrůznější takovýdle věci, vžycky měli co sem potřeboval. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatasoLukaso Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Původně zaslal: olda Mám ve 306 origo ovládání pod volantem,autorádio JVC Kd-lh 3101,potřeboval bych je propojit,nevíte,kde se dá sehnat adaptér?Hledal jsem všude možně,ale nikde jsem ho nenašel,ale vím,že existuje.Dík. Zkus to na www.stualarm.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludom Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Původně zaslal: Tommy306 to by mě taky zajímalo, mám taky JVC, ikdyž \"jenom\" KD-G 312 ...jestli to seženeš, tak dej určitě vědět... No podla rady som si kupil aj ja tuto 312 akurat dnes, a ked som pozeral na ten JACK co je zo zadnej casti radia, tak mi to nepripada pripojitelne na tu packu co mam v 405, lebo tu som mal dole a je to vlastne \"binarny system\"cize mechhanicke spojenie hlas/kanal, cize len ako keby presunute tlacitka z radia pod volant - \"mechanicky\",, takze by ma zaujimalo ci to ma tak riesene aj to radio, alebo je to neaky typ zbernicoveho systemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 gratuluji ke koupi:super snad budeš spokojenej jako já... s tou páčkou nevím...už se to řeší v jiným dotazu...snad redukce, bohužel drahá... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludom Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Původně zaslal: Tommy306 gratuluji ke koupi:super snad budeš spokojenej jako já... s tou páčkou nevím...už se to řeší v jiným dotazu...snad redukce, bohužel drahá... som to nasiel, ale je to redukcia presne na \"BUS\", kurnik http://www.carhifidirekt.de/catalog/images/Dietz/dietz-AD9-8003.jpg Lenkradinterface PEUGEOT 4Tasten -> JVC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olda Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 Tak díky všem, na stualarmu jsem ho našel,ale 1450,- se mi za něj dávat nechce,to se radši natáhnu k rádiu,teď je důležitější repase zadní nápravy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 co orig. jvc páčka? nedělají?, třeba sony dělá myš za 700,- a dát jí místo té páčky;) [upravil dne 11/10/05 mk405] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olda Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 Bohužel páčky nedělají,jen kartový ovladač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chechet Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 jak teda dopadlo \"rozchozeni\" ovladani pod volantem? taky tam mam nefunkcni packu, pac radio je panasonič. z prispevku me nak nevyplynulo, ktere reseni je dostupne/proveditelne. thx za help Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Původně zaslal: chechet jak teda dopadlo \"rozchozeni\" ovladani pod volantem? taky tam mam nefunkcni packu, pac radio je panasonič. z prispevku me nak nevyplynulo, ktere reseni je dostupne/proveditelne. thx za help jestli ti to stojí za 1500,- tak redukce, nebo za cca 500,- infra dálkáč nebo se prostě můžeš tak, jako zatím my, zadara natahovat rukou na rádio:D:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chechet Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: chechet jak teda dopadlo \"rozchozeni\" ovladani pod volantem? taky tam mam nefunkcni packu, pac radio je panasonič. z prispevku me nak nevyplynulo, ktere reseni je dostupne/proveditelne. thx za help jestli ti to stojí za 1500,- tak redukce, nebo za cca 500,- infra dálkáč nebo se prostě můžeš tak, jako zatím my, zadara natahovat rukou na rádio:D:papa aah, thx za hezke shrnuti. toz nejakou dobu se urcite budu natahovat zadarmo rukou, ale je pravdepodobne, ze skoncim u redukce pac ve svem aute netoleruji nefunkcni veci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olda Posted October 19, 2005 Author Share Posted October 19, 2005 Tak takhle jsem to taky zatím vyřešil:super jestli ti to stojí za 1500,- tak redukce, nebo za cca 500,- infra dálkáč nebo se prostě můžeš tak, jako zatím my, zadara natahovat rukou na rádio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3rg Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Resi se to tu pravidelne a resenim je vetsinou a) draha redukce mezi radiem a ovladanim (u myho pioneeru to je jeste vic nez 1500,-) b) ruka Ja pouzivam ruku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts