Jump to content

Ovládání pod volantem-JVC

olda
 Share

Recommended Posts

Mám ve 306 origo ovládání pod volantem,autorádio JVC Kd-lh 3101,potřeboval bych je propojit,nevíte,kde se dá sehnat adaptér?Hledal jsem všude možně,ale nikde jsem ho nenašel,ale vím,že existuje.Dík.:myslim

Původně zaslal: Tommy306

to by mě taky zajímalo, mám taky JVC, ikdyž \"jenom\" KD-G 312

...jestli to seženeš, tak dej určitě vědět...:papa

No podla rady som si kupil aj ja tuto 312 akurat dnes, a ked som pozeral na ten JACK co je zo zadnej casti radia, tak mi to nepripada pripojitelne na tu packu co mam v 405, lebo tu som mal dole a je to vlastne \"binarny system\"cize mechhanicke spojenie hlas/kanal, cize len ako keby presunute tlacitka z radia pod volant - \"mechanicky\",,

takze by ma zaujimalo ci to ma tak riesene aj to radio, alebo je to neaky typ zbernicoveho systemu.:myslim

gratuluji ke koupi:super

snad budeš spokojenej jako já...

s tou páčkou nevím...už se to řeší v jiným dotazu...snad redukce, bohužel drahá...

som to nasiel, ale je to redukcia presne na \"BUS\", kurnik

http://www.carhifidirekt.de/catalog/images/Dietz/dietz-AD9-8003.jpg

Lenkradinterface PEUGEOT 4Tasten -> JVC

Původně zaslal: chechet

jak teda dopadlo \"rozchozeni\" ovladani pod volantem? taky tam mam nefunkcni packu, pac radio je panasonič.

z prispevku me nak nevyplynulo, ktere reseni je dostupne/proveditelne.

thx za help :papa

jestli ti to stojí za 1500,- tak redukce, nebo za cca 500,- infra dálkáč nebo se prostě můžeš tak, jako zatím my, zadara natahovat rukou na rádio:D:papa

Původně zaslal: chechet

jak teda dopadlo \"rozchozeni\" ovladani pod volantem? taky tam mam nefunkcni packu, pac radio je panasonič.

z prispevku me nak nevyplynulo, ktere reseni je dostupne/proveditelne.

thx za help :papa

jestli ti to stojí za 1500,- tak redukce, nebo za cca 500,- infra dálkáč nebo se prostě můžeš tak, jako zatím my, zadara natahovat rukou na rádio:D:papa

aah, thx za hezke shrnuti.

toz nejakou dobu se urcite budu natahovat zadarmo rukou, ale je pravdepodobne, ze skoncim u redukce pac ve svem aute netoleruji nefunkcni veci :D