Bici Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Zdraví všechny, už se to tu probíralo, hledal jsem i ve fóru, ale odpověď na mou otázkou jsem nedostal. Netušíte někdo, kde se dá sehnat zadní plastové nadkolí. Přední mají třeba v Autokelly, ale o zadním ani vidu ani slechu. Chybí mi zadní levé, respektive je tam jen menší čast... na druhém kole je celé. Budu vděčná za radu. Díky, Bici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 tohle bych se nebal koupit nekde na vrakovisti... jen nesmi byt popraskane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipnicak Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 original plast na prave strane na 306ku neni.Je tam opravdu jen kousek,taky sem to zjistoval.Jedine tam nacpat upraveny z jinyho auta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bici Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Původně zaslal: lipnicak original plast na prave strane na 306ku neni.Je tam opravdu jen kousek,taky sem to zjistoval.Jedine tam nacpat upraveny z jinyho auta Aha, takže by to tak bylo origo ? No okouknu nějakýho jinýho kombajna a uvidíme. Každopádně díky za odpovědi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nynanek Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Už jsem to kdysi zjiš?oval na vrakáči. LEVÉ opravdu žádný neexistuje. Na PRAVÉ straně je kvůli nadrži. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiri.wolf Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Na sedanu je plastové nadkolí na obou stranách. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bici Posted October 28, 2005 Author Share Posted October 28, 2005 Původně zaslal: nynanek Už jsem to kdysi zjiš?oval na vrakáči. LEVÉ opravdu žádný neexistuje. Na PRAVÉ straně je kvůli nadrži. Tak jsem okoukl jiná dvě auta a měla to stejně, levé zadní nadkolí opravdu nemaj, jenom takovej menší kus. Takže je to tak asi správně. Díky. super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipnicak Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Tak tam tedy narvat to nadkoli ze sedana. Je tam hnusna kapsa,kde se drzi hromada bordelu,Nechapu proc to neni stejny na obou stranach.Zeby se tenkrat setrilo plastem?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipnicak Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 tak sem koukal do katalogu a volal do Peugeotu. Nadkoli na sedana stoji 660,- Kc. Podle katalogu je stejny jako pravy,takze po celym. Pudu ho obednat a narvu ho tam,pak dam vedet jak to pasovalo. Jinak sem honil zadni zasterky a ty sou kolem 850 par. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bici Posted October 31, 2005 Author Share Posted October 31, 2005 Původně zaslal: lipnicak tak sem koukal do katalogu a volal do Peugeotu. Nadkoli na sedana stoji 660,- Kc. Podle katalogu je stejny jako pravy,takze po celym. Pudu ho obednat a narvu ho tam,pak dam vedet jak to pasovalo. Jinak sem honil zadni zasterky a ty sou kolem 850 par. Ok, tak to bude fajn. Pokud by to páslo jako \"prdel na hrnec\", dal bych ho tam taky. Tak dej pak vědět. No docela pálka za zástěrky, ale je fakt, že by tam bejt mohly. Když leje a kouknu za sebe, moc jim to nezávidím..... Zatím ahoj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKCZ Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Ja ho mam kompletni.. a je u vsech dvoulitru kompletni .. asi to souvisi s tim ze byly prodavane vyhradne v plne vybave (taky cena tomu odpovidala cca 800 000 .. tam muselo bejt opravdu vse za tu cenu ).. u ostatnich 306tek obvykle chybi ale tim padem by melo byt k sehnani.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipnicak Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 V Peugeotu mi rekli,ze je tam jen ta zadni cast.Mozna se to davalo na posledni modely 2000,uvidim az to pudu kupovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKCZ Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Mel jsem moznost kouknout na kombik 2000/8 coz je novejsi nez mam ja a take to nemel.. Původně zaslal: lipnicak V Peugeotu mi rekli,ze je tam jen ta zadni cast.Mozna se to davalo na posledni modely 2000,uvidim az to pudu kupovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipnicak Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 a ty mas presne co?? hadam to tedy na 2.0 16V hatchback 3dv. rok 2000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 no ja mam 97 a taky to tam nemam a je to pekne na prd,protoze kdyz prsi tece mi bordel pod tim koleckem na c-sloupku,na druhy strane je pro nadrz!!chtel jsem to sehnat,takze rikate,ze je to originak,ze to tam neni!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck11 Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Pugeotek 1,8 16V rok 2001 má oba jak levý tak i pravý:papa:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest prcek2004 Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Leve zadní nadlkoli tam opravu není. Mame doma 2 p306 (hatchbac a kombi) a ani na jednom to není. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Break D Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Ak ešte môžem k tomu nadkoliu.Ja ho tam tiež nemám,nemám ani zásterky. Ale videl som nedávno novší model-číre svetlomety,ktorý mal aj zásterky,aj nadkolie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Původně zaslal: Bici Zdraví všechny, už se to tu probíralo, hledal jsem i ve fóru, ale odpověď na mou otázkou jsem nedostal. Netušíte někdo, kde se dá sehnat zadní plastové nadkolí. Přední mají třeba v Autokelly, ale o zadním ani vidu ani slechu. Chybí mi zadní levé, respektive je tam jen menší čast... na druhém kole je celé. Budu vděčná za radu. Díky, Bici. Snad někde mám ještě krátká nadkolí. Do jakého to máš modelu? Já na 2000 scháněl hrozně dlouho a nakonec koupil originál nové. Protože 3 různé z vrakáčů a ani jedno nebylo ono )) [upravil dne 6.4.06 vector] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rené kunz Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Ahoj všichni, já to plastové nadkolí a mé 306tce taky neměl a takhle to dopadlo, je to katastrofa. Teď abych to celé nechal udělat, to bude ranec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts