Přejít na obsah

Break D

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Break D's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Odišla mi trubka na klimatizácii z kompresora do kondenzátora na mojom miláčkovi 306 1,9 D..Je prederavená pod držiakmi. Nepomôže mi niekto zohnať staršiu,ale dobrú? Nová sa musí objednávať,a je nekresťansky drahá. Díky.
  2. Break D

    neovladatelné autorádio

    Možno ti pomôže návod z knižky: Jak na to? Peugeot 306.Na str.306 je popisovaná demontáž autorádia Clarion(to je 3035).Sú tam vyobrazené a nakreslené tie vyťahovače na autorádio aj s ich použitím.Možno by to išlo aj so šroubovákom.Neskúšal som to ešte nijako. Bohužiaľ nemám ti možnosť poslať obrázok s tejto strany.Knihu si možno obstaráš ľahšie.
  3. Break D

    Neznáme zvuky.

    Nechcem zbytočne udržovať pri živote diskusiu na ktorú nikto nechodí.Ale presto sa musím ešte k tomuto problému vrátiť.To chvenie celého auta pri nízkych otáčkach je u D-čka asi normálne.Chcem len vedieť,či treba po zdroji tých vibračných zvukov pátrať,alebo vzhľadom k veku auta na to vykašlať.Veď vycpať molitanom ho mohol aj výrobca.Alebo sa mám vycpať ja? Mne tie zvuky toľko nevadia.To moja polovička stále vŕta do mňa,že som kúpil nejakú rachotinu. Díky ahoj.
  4. Break D

    Neznáme zvuky.

    Dafe.To myslíš vážne? Totiž tie zvuky sú púdobné ako keby nejaké lanká,alebo vodiče vibrovali o kovové časti dverí.V niektorej téme,ešte skorej než som mal toto auto som čítal o nejakých lankách,alebo re?aziach na spúš?anie okien,ale nemôžem tento príspevok znova nájs?. Nedávno som sa viezol v jednej oktávke,a tam som počul podobné zvuky.Potešil som sa,že je to asi normálne,tiež to bol D-čko motor.
  5. Break D

    Zadní plastové nadkolí

    Ak ešte môžem k tomu nadkoliu.Ja ho tam tiež nemám,nemám ani zásterky. Ale videl som nedávno novší model-číre svetlomety,ktorý mal aj zásterky,aj nadkolie.
  6. Zdravím Vás. Som nový člen klubu,takže neviem či sa niekde v diskusnom fóre objavil problém čo mám ja. Na mojej 306 Break 1,9 D mi v pravých zadných dverách,a trocha vo dverách vodiča niečo drnčí pri volnobehu,a pri prejazde nerovností.Dvere som nerozoberal.Povie mi niekto príčinu? Díky.
×
×
  • Vytvořit...