Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Opustil nás kamarád... - Poslední rozloučení ve středu 9.7.2014 v Trutnově

Recommended Posts

Odesláno

Já nevím jak vy, já pořád čekal a díval se, jestli se za některým z těch věnců neukáže ta červená kšiltovka a neozve se \"to jsem vás dostal\" :fnuk :fnuk

Odesláno

Minimaxa : na to jsem cekal kdyz jsme mlcky stali v obradni sini... Bohuzel se tak nestalo... Ale musim rict ze kdyz jsem tak premyslel nad tim co jsem s Mirou zazil tak me nenapadla zadna rozumna vec... Jen same vesele zazitky :-) Dzana hold nikdy nezkazil zadnou srandu je to proste Borec

Odesláno
Já nevím jak vy, já pořád čekal a díval se, jestli se za některým z těch věnců neukáže ta červená kšiltovka a neozve se \"to jsem vás dostal\" :fnuk :fnuk

o tomto se při posezení bavil kobra....... taky za tím pořád čekal nějakou Džaňovu bejkárnu......škoda že ne ..... :nevim:nevim:nevim:nevim

Odesláno

No co dodat :((((

Snad jen odpocivej v pokoji a Ride In Paradise :),

Zivot jsi si uzival rozhodne na maximum a plnymi dousky. Pri obradu se do me pustila nejaka tresavka a skoro jsem se bal ze to se mnou slehne. Ono to bylo asi videt. Moc jsem chtel abys otevrel tu r...v a usmal se a rekl mi: \" No co cumis, dej si dej si vodchod......\"

Bohuzel se nic z toho nestalo, bylo mi cti promluvit s tvoji maminkou a polozit ti kvetiny na hrob.

Porad cekam na to, ze na me nekde vybafnes :\'(

Adelka i Valousek tam byt nemohli, nechteli jsme ani pozustale a ani Valcu vystavovat stresu v podobe pohrbu. Na to ma jeste casu dost a dost. Nicmene jsme te dnes zapili pivkem a zelenou. Valca teda jen pifkem na dudlajzu :)

Tak se mej krasne, dej tam na nas nahore pozor, protoze staci vterina a maler je na svete.........

Budes mi chybet

Odesláno

Děkuji Vám všem, ukázali jste, že nám Dzana nebyl lhostejný. Dokázali jste, že se ještě umíme semknout a doprovodit kamaráda na jeho poslední cestě. Díky klubáci.... :potlesk

Odesláno

Nebudu více přilévat do ohně smutku, kterým je nyní PC zahalen... (moje vyjádření je jako můj první topic na FB)

Napíšu jen: Jsem rád, že jsme se zúčastnili v takovém počtu - to je maximální a největší pocta, kterou jsme mohli Džáňovi složit na jeho poslední cestě a ukazuje to, že (ač to tak na diskuzi poslední dobou vůbec nevypadá) jsme parta, která drží při sobě!

Příště při lepší příležitosti, bando! :papa

Odesláno

jen ještě dodám...

Ačkoliv je zde mnoho smutku, tak buďte klubáci,se vztyčenou hlavou hrdí na to, kam jste za ty léta Peugeot club posunuli, dávno už nejsme cosi kdesi na internetu a dnešní den to jen potvrzuje. A není to zásluhou nějakého serveru kdesi v říši internetu, ale právě Vás všech a já jsem po dnešním dni ještě více přesvědčen, že to co se snažím pro klub skoro už 2 roky dělat má smysl :super

Odesláno

jak to tak pozoruju tak jsem nebyl sam kdo cekal ze se viko zvedne on vyleze a zahlasi: nazdar, co vy tady?

Dzano byl jsi klasik, zil jsi na plnej plyn, doufam ze tam nahore ty tvoje srandy ustojej:(

Odesláno

Scratch / skuci : jj Melnik Vanoce 2012 .... jinak souhlas, Dzana proste umel zit, umel pobavit ... tak si ho i budu pamatovat a kdyz tak o tom premyslim jak jinak ? nikdy me nicim nevytocil, neni nic, co by (mi) satneho provedl na co by melo ci nemelo smysl vzpominat ... Jirko nebyl jsi jedinej taky jsem tu ceremonii celkem prozival ale proc skryvat pohnuti ci slzy. Patrilo se to. Odesel spravnej chlap !:(

Odesláno
takhle si dzanu pamatujme

[upravil dne 9/7/2014 22:53 od Scratch]

Na tuto a další Džáňovy srandičky (s husou,v bazénu a mnoho dalších..... a naposledy v \"jeho obýváku\" ve Vlčicích) jsem si vzpoměl,když jsem tady četl tu smutnou zprávu :(

Taky jsem čekal,že tu někdo napíše,že na vás Džáňa čekal někde u pivka a zelené a že řekne \"jen jsem chtěl vědět jestli by jste kvůli mě přijeli\",ale bohužel... :(

Je moc hezké,že se sešlo tolik klubáků a mě moc mrzí,že jsem tam (kvůli práci) nemohl být s vámi :mad:

Džáňo,odpočívej v pokoji a pokud to tam na \"hoře\" jde,tak si to užívej dál naplno,jako tady \"dole\"... Pepito a Kuba :papa

[upravil dne 10/7/14 13:48 od Pepito]

Odesláno

Na srazu mu muzete dat puget na jeho mistecko posledniho odpocinku.

Taky jsem cekal kdy kde vykoukne se slovy : ha nejednou je vas tolik ale na ruma nikdo semnou nechtel jit. Ale bohuzel....

Jestli tam nekde potkas moji cernou 309 tak ji protahni poradne ventily jo dal jsem si na tvoji posledni cestu dva panacky slivovicky.

................goodbye.................

Odesláno

na hrob mu tam pujdem s Valcou a s Adelkou...........kdo se prida, ten se prida ale psat o tom specialne nebudu.....proste v patek odjedu ze srazu.......a budu chvili pryc.......vsak ono se to neposere......... ted je mi to fakt jedno jestli se nekdo regne o hodinu pozdeji, driv nebo ne......odjezd k Mirovi ale bude ale vecer......

Nejsme jen klub....ani jsem ho neznal.....prijel nam s Adelkou na svatbu.....stal se nasim kamaradem.....stal se nasim blizkym kamaradem.....stal se nasim pribuznym......NENI!!!!!!!!!

Odesláno

kdy se ta posledni veta stava skutecnosti??????????????????

mam tu cest.............

[upravil dne 13/7/2014 02:49 od Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...