Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nic složiteho. vytahne se radio tam je maly konektor na ktere jsem připojil udelany kablik kde mam vystup USB konektor.. Potom jsem to mam dojem Mirascriptem aktivoval. ale to uz si nepamatuji.. Ale na netu je spousty návodů

Práce asi na 15 minut

Odesláno

Tak pokud je RT4 to radio co jsem poslal na obrazku tak minulou mapu jsem taky z ISO delal ale vypaloval na CD, to jsem mel jeste stary PC kde to 4x rychlosti slo

Odesláno

Ok ,to je ono :super ,otvor to vo virtualke napr. daemon tool a jednotlivé súbory skopíruj na USB ,toť vše. Po vložení usb ťa to vyzve potvrdiť a už to ide. V prípade ,že by to predsa len nešlo ,tak nový download. Neviem ,nikdy som nemal problém čo sa týka máp. Vždy to išlo v pohode

Odesláno

Oka za hodinu asi budu doma tak zkusim.. Jen jeste dotaz. Aktualizoval jsem si soft na 8.31 a samo ze mi zmizla cestina co jsem si minule nahraval, ale na 8.31 nenachazim nic. Nemáte zkusenost?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Noo ja zničil asi 20 CD. Prostě vypálit jen v Nero jako ISO A NA rychlost 4x.

Ted mam ale problém.

1. Mapy 2016 obsahují jen střední Evropu. .takže Čr je málo podrobna.

2. Jak vypnout Dopravní informace! !!

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nevíte někdo v čem je problém, když navigace RT4 stále navádí na dálnice, i když je v menu X "vyhnout se silnicím s mýtným"? Dělaly mi to staré mapy i teď nově nainstalované 2015/16   :-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...