Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, tak se mi stalo přesně to, čeho jsem se nejvíce bál, začal zlobit automat. Jel jsem asi cca 70 km/h držel jsem půlku plynu a během sekundy to přestalo jet. Začalo to drnčet ale přěřazovat normálně šlo, tak při tom drčení jsem tam dal rychle neutrál a dobrý.pak jsem tam ještě zkusil dát drive a drnčelo to pořád stejně. Vím že je to převodovka ty zvuky šli od ní..Neví někdo čím by to mohlo být ? Popř. Kolik by stála oprava ?

Odesláno

Uvidíme, zatím nevím přesně co s tím je. Během příštího týdne to budu řešit. Neví někdo o nějakém servisu na automaty v okolí Chlumce nad Cidlinou ?

Odesláno

Děkuji, a ještě jsem někde četl, že když je automat úplně zničenej, zasekne se na 3 stupni, aby bylo možné dojet do servisu. Takže si myslím, že to může být i prkotina(olej), co myslíte ?

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

JJ, treba ísť do servisu aby olej odsali ...

V každom prípade, si nemyslím, že to bude \"len\" olej ... Čím skorej to dáš do servisu, čo robí prevodovky, tým skorej budeš mať odpoveď ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...