Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zničeho nic přestala 406 jet a startovat, ale po chvíli opět jela bez chybně.Ale teď už NESTARTUJE! Snad se závada NAŠLA!?

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

ano má 2,0 však píše že mu to ukázalo 1,8 i 1,8 měla ŘJ BOSCH 5.1 měl jsem takovou.

Ještě mne napadlo pár věcí na proměření, ale nejsem \" MHD \" nehledě se i upravil dia konektor podle Dano406 ,takže nevím třeba bude funkční

Jak mne bylo řečeno prý je to pro mne výzva, ale bohužel zde hrají i jiné věci . :papa

Odesláno

ok406 ty si nedáš říct a ty svíčky nevytáhneš a nezkusíš jestli přeskakujou jiskry při startech a jestlu z válců vyfukuje mlhovina.... tak když neuděláš co se ti tu radí tak si potom nakašli a furt se neptej a dej to do servisu když nejsi schopný tak primitivní test udělat.

Odesláno

Jak je to popisováno, tak přesně tohle mně dělala Felda (blahé paměti). Jela a najednou zhasla, po chvíli nastartovala. Za snad několik měsíců zhasla znovu, to pak nastartovala po cca 2 hodinách. No a napotřetí, to už bylo hned druhej den, vůbec nenastartovala. Zkusil jsem vyměnit snímač otáček a nic. Už jsem řešil odtah do servisu, ještě naposledy jsem ze zoufalství pohýbal kabely v motoru a voilá - chytla. Tak sem řízeně \"diagnostikoval\" taháním za jednotlivé kabely a ukázalo se, že je špatný kontakt v konektoru zapalovací lišty.

Tak, OK, ZKUS TU ZAPALOVACÍ LIŠTU JAK TI TU VŠICHNI RADÍ!

Guest servisman
Odesláno

Dano406 ok tak to znamená hodit přechodku do kamen a ať si to OK406 vyřeší asi sám

Ajap rád bych pomohl se zapalovací rampou ale on má Bosch a já Sagem systém a nerad bych byl nepojízdný pak i já ,nemám na to finance a velice se mne líbí jak srovnáváte Feldu s Peugeotem ba i někdo i se starým Pionýrem , nedalo mi to , ale musel jsem

Odesláno

Servisman:v žádném případě neříkám abys to hodil do kamen,jen konstatuji tu rozdílnost zapojení.Co kus to originál.

Jestli to není podle typu dia,myslím tím A?B?C?(co jsem se dočetl):myslim.To jen konstatuji nemám to jak ověřit.

Co jsem se díval na svoji 16 pin kabel,tak zrovna jak píšeš,tak ty piny mám oba dva vystouplé a trčí nad ostatní,neproměřoval jsem to,můžu to zkusit až přijdu domů.

[upravil dne 2/7/14 06:00 od Dano406]

Guest servisman
Odesláno

Taky mne ty dva koukají drobet nad , dia asi základ protože jí mám dosti dlouho 4-5 let asi, jinak ty dva piny 4 5 ke kostra a komunikační kostra co jsem vyčetl už před 4 roky

Odesláno

:xvul Tak jsem propískl ten zelený 16 pin s kulatým konektorem a pin č.4 nemám vůbec spojen s kulatou zástrčkou a pin č.5 mám v kulaté zásuvce spojen s dvěma zdířkama tuším č.3a4.

A teď aby se v tom prase vyznalo :bacha

Guest servisman
Odesláno

když píšeš tuším to mám nejraděj a pak se nediv že to chci hodit do kamen :aut

ja propípávám jenom tu redukci 16 pin s 30 pinem kde je mezi nimi je asi 15cm kabelu nevím co do toho speš nějaký kulatý konektor

[upravil dne 2/7/14 16:20 od servisman]

Odesláno

Servisman:promiň,nejspíš jsem tě nějak urazil,ale to jsem neměl v žádném případě na mysli.

Ve tvém příspěvku píšeš o propojení pinu v 16 pinu,které já nemám.Tudíž jsem zkusil propípnout ten druhý kabel a zjistil jsem co jsem zjistil.Právě kvůli tomu jsem před to dal :xvul .

Jestli je to totálně mimo mísu tak to zmáznu,aby v tom byl ještě větší guláš :roll

Guest servisman
Odesláno

neurazil ale TY jsi jsem dával foto jak jsi proměřoval piny mezi 16 a 30 pinem tak co pak řešit ?? U mne se jedná jen mezi těma dvěma co a jak

guláš tu dělá někdo jiný

[upravil dne 2/7/14 16:47 od servisman]

Odesláno

Ukostření u světla na levé straně je v pořádku. Dneska jsem zkusil znovu zapalovací rampu, ale ani jiskra. Buď to dělám já špatně a nebo je chyba někde jinde. Dále jsem se podíval na hnědý a černý konektor elektrického svazku, co je u řidiče na podlaze po plastovým odkladačem levé nohy řidiče. Vše je po vizuální stránce v pořádku. Jinak čerpadlo jsem neslyšel. Možná, že jsem asi ,,hluchý\", jak stále hledám záhadu, proč to nechce startovat. Nechci stagnovat, ale stojí to čas+nervy+finance. Věřím, že se na to přijde, jako např. v případě snímače otáček, na který přišel servisman. Bohužel, ten to v tomto případě není!

Guest servisman
Odesláno

Servis to jistí a bude klid , k tomu nemám už co dodat , bylo mne řečeno vykašli se na to .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...