Valis Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Chtěl bych si ho objednat budu nechat strikat zadni dvere tak bych to vzal najednou.Ale chci se jen zeptat nemate ho nekdo na aute??Jak to na něm vypada?Ma to vubec cenu?Aby to nebylo s tim skaredsi atd..Samozrejme jsem ho videl na par fotkach ale to neni ono!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Jo, mě se to líbí. Původně jsem si ho tam chtěl taky nechat dát, ale pak jsem se na to vykašlal kvůli ceně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valis Posted October 3, 2005 Author Share Posted October 3, 2005 Vzdyt to stoji jen 2 litriky to mi neprijde zas tak strasny plus barva ale jak rikam budu strikat i ty dvere viz moje nehoda .Takze cena za nastrik bude zanedbatelna aspon doufam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal 206 Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 ja to nevidim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 ani ja:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal 206 Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 ...neva... strisku mam, ale treba (asi) jinou:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valis Posted October 5, 2005 Author Share Posted October 5, 2005 No ty Krávo!!Někdo mi ten odkaz musel smazat ještě nedávno to tady bylo!!! Das ist wono--http://www.spoilercentrum.cz/shop/peugeot/307/striska-p2l-peugeot-307:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Líbí se mi to, ale dr.Financ mě brzdí v rozletu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal 206 Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 MÁM! v pohode, bez problemu, cena dobra, jdi do ni, pasuje fajn [upravil dne 10/5/05 michal 206] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bladerunner Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 to michal 206: pekné /a nielen strieška/:mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal 206 Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 ted to mam ale tukly zezadu, panacek nedobrzdil... takze vyfuky a naraznik jsou.... nic vazneho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valis Posted October 6, 2005 Author Share Posted October 6, 2005 M206.To tvoje auti to je krasa taky bych to bral ale tech penez co to muselo stat co?Ale fakt krasa!!!Kridlo uz mi prislo tak to v pondeli vezu na lak.Vypada vazne super.Jo a jeste planuju nejaky ciry lampy do zadu to udela na aute taky strasne moc.Ale nevim jak je vymenit.Je to jednoduchy.To asi nepujde jen vymenit kus za kus co ?Ty zarovky ze serie tam asi jen tak pasovat nebudou:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valis Posted October 7, 2005 Author Share Posted October 7, 2005 Michal 206:Zkus mi prosimte popsat jak je to z vymenou povodnich zadnich svetel to se jen tak vymeni??Mas tam neco jinyho nez je serie ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valis Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 to je divný za 3 dny mi tady nikdo neni schpny odepsat jednou vetou jak je to s vimenou zadnich svetel!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Pokud jsou to světla od nějaké kvalitní firmy, tak jsou to většinou LEDkové, takže na originál žárovky zapomeň. Mělo by to pasovat kus za kus a jediné co uděláš, že zapojíš konektor. Záleží ale od kterého výrobce buděš světla brát. Už jsem viděl několik dost nepovedených světel, které byly až o polovinu levnější, než je běžná cena a podle toho to taky vypadalo. Vůbec to nepasovalo a kusy světla různě přečuhovali ven z karoserie. Takže pokud to chceš udělat (mimochodem mě se čirá světla moc nelíbi), tak se asi nevyplatí moc na tom šetřit a nekupovat no-name světla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valis Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 Diky akorad nevim jestli jsem chtel tohle slyset mel jsem prave vyhlidli nejaky kolem 3 litru a to prave asi budou ty no name!!Takze nevim jeste uvidim.Ale je fakt ze me se to liby hodne takze do toho asi pujdu ale necham to asi az na jaro:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal 206 Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 rozhodne jsem proti klasickym chromovanym cirym lampam. je to uz davno prezite a k maloktere barve se opravdu hodi. svetla na vrakaci stoji kolem dvojky, noname tuning tak 3,5 a opravdu kvalitni tak dvojnasobek. vymena je opravdu jednoducha, jen vytocis vzadu drzacky a na misto starych nandas nove, koupil jsme to i s tema ledkama a v sade bylo asi 5 ks nahradnich ledek. je to tusim FK, ale uz si nejsem jistej, tusim ze staly 279 eček. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blejd Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Hi, ja som kridelko uz mal....ked som ho kupoval (vid avatar foto) Inaq michal206...fakt pekna kara, krasny decentny tunning, nemam moc rad tie pseudoexperimenty ala NFSunderground.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts