Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

po vypnutí klimy, bys měl nechat chvíli puštěný jak motor tak ventilátor aby ta zkondezovaná voda nezůstala ve ventilaci a následně to nesmrdělo

a taky by bylo dobré vyčistit před plněním klimu že

Odesláno

Stává se že odtoková hadička se ucpe a je potřeba jí pročistit. Jinak klima by se měla desinfikovat každý rok. Prodávají se na to i spreje. Nastartuješ motor pustíš klimu a větrák naplno, zmáčkneš sprej který umístíš v autě podle návodu a necháš pracovat tak 10 min. Potom pořádně vyvětráš a je to. Když jezdíš s klimou a nenecháš jí pak vysušit to je před vypnutím motoru vypnout klimu aby se osušila tak se tam pak usazují různé plísně a to je pak materiál :D Jinak se dá samozřejmě desinfikovat klima i v servisu.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj, včera jsem si při cestě z Brna na odpočívadle všiml čůrku pod autem. Trochu mě to vyděsilo.

Když jsem k tomu přivoněl byla to obyčejná voda. Bylo vedro. Že by z klimatizace? Normálně před cílem klima vypínám a nikdy jsem se z něčím takovým pod autem nesetkal.

Odesláno
Ahoj, včera jsem si při cestě z Brna na odpočívadle všiml čůrku pod autem. Trochu mě to vyděsilo.

Když jsem k tomu přivoněl byla to obyčejná voda. Bylo vedro. Že by z klimatizace? Normálně před cílem klima vypínám a nikdy jsem se z něčím takovým pod autem nesetkal.

To je OK

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...