kacaba12 Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 Nevíte někdo kde je odtok klimatizace z auta? V autě mě smrdí jako zkažená voda, pod autem se netvoří žádná louže když vypnu auto. Mám 307 Break Citovat
macik.83 Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 ahoj, nepomůže to nechat vyčistit ultrazvukem? Citovat
Tony Stark Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 po vypnutí klimy, bys měl nechat chvíli puštěný jak motor tak ventilátor aby ta zkondezovaná voda nezůstala ve ventilaci a následně to nesmrdělo a taky by bylo dobré vyčistit před plněním klimu že Citovat
mxmen Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 odtok najdeš dole pod autem na středovém tunelu v urovni pedálů Citovat
kacaba12 Odesláno 15. červen 2014 Autor Odesláno 15. červen 2014 tam je krycí plech výfuku to musím sundat ještě výfuk a plech. [upravil dne 15/6/14 16:22 od kacaba12] Citovat
fejfarz Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 Stává se že odtoková hadička se ucpe a je potřeba jí pročistit. Jinak klima by se měla desinfikovat každý rok. Prodávají se na to i spreje. Nastartuješ motor pustíš klimu a větrák naplno, zmáčkneš sprej který umístíš v autě podle návodu a necháš pracovat tak 10 min. Potom pořádně vyvětráš a je to. Když jezdíš s klimou a nenecháš jí pak vysušit to je před vypnutím motoru vypnout klimu aby se osušila tak se tam pak usazují různé plísně a to je pak materiál Jinak se dá samozřejmě desinfikovat klima i v servisu. Citovat
Lví-ček Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Ahoj, včera jsem si při cestě z Brna na odpočívadle všiml čůrku pod autem. Trochu mě to vyděsilo. Když jsem k tomu přivoněl byla to obyčejná voda. Bylo vedro. Že by z klimatizace? Normálně před cílem klima vypínám a nikdy jsem se z něčím takovým pod autem nesetkal. Citovat
ferinko2 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Ahoj, včera jsem si při cestě z Brna na odpočívadle všiml čůrku pod autem. Trochu mě to vyděsilo. Když jsem k tomu přivoněl byla to obyčejná voda. Bylo vedro. Že by z klimatizace? Normálně před cílem klima vypínám a nikdy jsem se z něčím takovým pod autem nesetkal. To je OK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.