Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak nevim jestli sem se zbláznil nebo měl jen takové štěstí ale aniž bych jezdil včera nějak moc po praze viděl sem neskutečnej počet bouraček.

?uklý auta byly snad na každý větší křižovatce.

Celkem sem viděl asi 10-12 nehod ale v rozmezí 3 hodin!!!

Poslední perličkou byl týpek kterej v Dolních břežanech trefil ten minikruháč přesně doprostřed takovym stylem že sem přemejšlel jestli si nemam dojet rpo fo?ák :D:myslim

Bylo to včera všude tak hrozný????? :roll

Odesláno

to dneska jsme videl behem 1 hodiny asi 4 crashe. 1. u Hostivarskeho I.sparu: XM rizstreleny o asi Filcku, ale takovym stylem, ze jsem cubrnel.

Pak dalsi 2 lehce navstiveny kufry, ale ta posledni: Filcka zezadu koukla do kufru Volvu V70 (asi). Volvo jen rozbity svetlo, Filcka skoro na odpis :)

Nevim, kam to lidi koukaj, kdyz jedou. Asi chteji pochytat jeste co nejvic bronzu

Odesláno

Asi změna počasí... Tady týpek v protisměru na kruháči, ještě s ručkou v něžném gestu frajersky ven z okna, aby ostatní viděli, že tam není omylem. Jestli to projel, nevím...

Odesláno

V pátek večer jsem se prodíral ucpanými ulicemi Verony (po uzavření výstaviště) , na tříproudých ulicích najednou bylo proudů sedm, vše se pohybovalo pomalu, ale jistě vpřed. Jelo se i na červenou, do toho neosvětlení mopedisti v protisměru, přesto se nikdo nevztekal, žádné karamboly ani toho troubení nebylo moc. Prostě pohoda a italové s úsměvem. Celkově jsem byl italskými silnice mile překvapen.

Odesláno

v patek po pate nahore za Hradem na te blbe krizovatce s tramvajema - ten focus mel tak rozbitej cumak, ze svetlo bylo 50 metru daleko, asi nejel 50, nebo vubec nebrzdil, narval to do druhyho auta az bylo odhozeno na chodnik

Odesláno
Původně zaslal: voštík

... Filcka zezadu koukla do kufru Volvu V70 (asi). Volvo jen rozbity svetlo, Filcka skoro na odpis ...

Jo, Volvo \"jen\" rozbité světlo, ale škoda za 100tis. Kdyby ten náraz byl opačně - Volvo do kufru Filcky - vypadá to úplně stejně. Zezadu to auto vždycky vypadá, že mu \"nic\" není, kdežto na předku je vidět okamžitě všechno. Jenže i ta rána na zadek nechá na autě následky jak prase...

Odesláno

V patek ani tak ne, zato vcera jsem vytuh na 2 hodky na D1 pri ty hromadny bouracce pred Prahou .. moc vesely :roll

Odesláno

Ne, to opravdu ne .. zastavil jsem u cedule 19. kilometru a dalsi dve hodiny se soukal k bouracce :). Jeste ze jsem jel se subarkem, ve focusu by mi asi dosel benzin .. ac jsem teda vypinal motor ;)

Odesláno
Původně zaslal: DD

Ne, to opravdu ne .. zastavil jsem u cedule 19. kilometru a dalsi dve hodiny se soukal k bouracce :). Jeste ze jsem jel se subarkem, ve focusu by mi asi dosel benzin .. ac jsem teda vypinal motor ;)

Tak hlavně že ses neůčastnil.

Hele jestlipak víš že firma Blitz vyrábí:

Blitz DD BOV - Jako stvořený pro tebe :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...