čarokněžník Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 ahoj jezdil sem tedka bez remenu od altiku serva.....no prislusenstvi....a kdyz sem ho nahodil tak mi pride ze piska remenice zezhora od rozvodu (vacky?) je to vubec mozny nebo to dela neco jinyho? ja to slysim zezhora ale tezko to nejak bliz najit ten zvuk.....jo a na volnobehj to jen popiskakava a teprve kdyz to vytocim tak nad 2 tisice ota cek tak mi to piska ze se lidi otacej,,,,,,,cim to je? ma nikdo zkusenost? je to KFW motor 1.4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 a maš ten dražkovej řemen dobře napnutej? Citovat
čarokněžník Odesláno 6. červen 2014 Autor Odesláno 6. červen 2014 no napnutej mi pride dost tak predne mi neslo povolit tu napicaic kladku tak sem to tam proste no nacpal......ale inteligentne....ale tak to by snad nemelo vadit nebo nevi m jo abyste si nemysleli ze sem nejakej kokot tak sem ho tam uchytil akorat na servu jen tak na pul zerdi a pak sem pomalu tou remenici otacel a ten remen se prispusobil a jak poznam ze je to sprvane napnuty? [Edited on 6/6/14 21:47 by čarokněžník] Citovat
mmartinkovic Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 Napnuty remen sa pri stlačení medzi dvoma kladkami prehne najviac 1,5 nasobku hrúbky remena. Môžeš to mať až príliš napnuté, a niečo nevladze pretočiť. Resp. Sa sekne. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 rozvody to nebudou, když před nahozením řemenu příslušenství byl klid píská asi něco, co žene ten znovu nahozený řemen;) Citovat
Guest servisman Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 Přesně tak , nový řemen není vytahaný je o něco kratší ,zkusil bych jej malinko povolit. Citovat
čarokněžník Odesláno 7. červen 2014 Autor Odesláno 7. červen 2014 diky kluci ale fakt mi to nejde povolit a to mam silu jak bejk Citovat
Guest servisman Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 a máš tam řemen co tam má býti ? Já jednou sháněl řemen a dali mne o 5 mm kratší že to bude ok a nebylo Citovat
čarokněžník Odesláno 11. červen 2014 Autor Odesláno 11. červen 2014 neda se ten remen nejak obratit? jako sipky sem tam zadny nevidel Citovat
čarokněžník Odesláno 13. červen 2014 Autor Odesláno 13. červen 2014 tak uz podruhy mi ten remen spadnul zacnul piskat a spadnul cim to je,? Citovat
stajgrpavel Odesláno 13. červen 2014 Odesláno 13. červen 2014 mas vsechny kladky v ose ? treba nekdo meni servo a je o zub vedle... Citovat
čarokněžník Odesláno 13. červen 2014 Autor Odesláno 13. červen 2014 jo kladky sou vsechny v ose ale vsim sem si ted jedny veci ten starej remen ma o drazkz vic a je o neco malo delsi,.......dal sem tam ten starej a je to tak akorat jen po urcity dobe to zacne piskat.....ten remen je docela popraskanej na drazkach.... Citovat
xbata Odesláno 13. červen 2014 Odesláno 13. červen 2014 Klíňák když není natažený nebo je opotřebený tak píská - to je stará známá věc. Mám to tak na mercedesu W201. Taky to muže být příčinou toho, že motor trochu cvaká. Musíš ho natahnout pomocí napínací kladky. Nasadit ho \"jen tak\" nestačí. Musíš to povolit prostě.. Taky muže taky pískat řemenička někde. No a pokud máš ten řemen jinej, než jakej tam byl, tak bys ho měl vyměnit za takovej, jakej tam patří. A že padá, to bych viděl taky na to, že je volnej.. ale ruku do ohně za to nedám. Citovat
čarokněžník Odesláno 15. červen 2014 Autor Odesláno 15. červen 2014 hele diky.......rad bych nijak povolil tu napinaci kladku ale proste nejde! neni tam nahodou levej zavit? to snad neni ne? Citovat
mmartinkovic Odesláno 16. červen 2014 Odesláno 16. červen 2014 Proste to musíš povoliť, tyčou, rúrou, hoci čím, čím spravíš páku. Ináč to nikdy nebude dobre. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.