Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj jezdil sem tedka bez remenu od altiku serva.....no prislusenstvi....a kdyz sem ho nahodil tak mi pride ze piska remenice zezhora od rozvodu (vacky?) je to vubec mozny nebo to dela neco jinyho? ja to slysim zezhora ale tezko to nejak bliz najit ten zvuk.....jo a na volnobehj to jen popiskakava a teprve kdyz to vytocim tak nad 2 tisice ota cek tak mi to piska ze se lidi otacej,,,,,,,cim to je? ma nikdo zkusenost?

je to KFW motor 1.4

Odesláno

no napnutej mi pride dost tak predne mi neslo povolit tu napicaic kladku tak sem to tam proste no nacpal......ale inteligentne....ale tak to by snad nemelo vadit nebo nevi m

jo abyste si nemysleli ze sem nejakej kokot tak sem ho tam uchytil akorat na servu jen tak na pul zerdi a pak sem pomalu tou remenici otacel a ten remen se prispusobil

a jak poznam ze je to sprvane napnuty?

[Edited on 6/6/14 21:47 by čarokněžník]

Guest servisman
Odesláno

Přesně tak , nový řemen není vytahaný je o něco kratší ,zkusil bych jej malinko povolit.

Guest servisman
Odesláno

a máš tam řemen co tam má býti ? Já jednou sháněl řemen a dali mne o 5 mm kratší že to bude ok a nebylo

Odesláno

jo kladky sou vsechny v ose ale vsim sem si ted jedny veci ten starej remen ma o drazkz vic a je o neco malo delsi,.......dal sem tam ten starej a je to tak akorat jen po urcity dobe to zacne piskat.....ten remen je docela popraskanej na drazkach....

Odesláno

Klíňák když není natažený nebo je opotřebený tak píská - to je stará známá věc. Mám to tak na mercedesu W201. Taky to muže být příčinou toho, že motor trochu cvaká. Musíš ho natahnout pomocí napínací kladky. Nasadit ho \"jen tak\" nestačí. Musíš to povolit prostě..

Taky muže taky pískat řemenička někde.

No a pokud máš ten řemen jinej, než jakej tam byl, tak bys ho měl vyměnit za takovej, jakej tam patří. A že padá, to bych viděl taky na to, že je volnej.. ale ruku do ohně za to nedám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...