Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak vcera vecer to pre zmenu vzdal tlmic a ostal na vozovke, nastastie neskoro vecer na malo frekventovanej ulicke...

post-47099-0-12076300-1427897593_thumb.j

A teraz mensia anketa :D Kolko davate tymto ventilikom? Den ? dve? Tyzden? :)

post-47099-0-40788500-1427898023_thumb.j

Upraveno uživatelem Subie
Odesláno (upraveno)

Neměly, svití pouze podsvícení. Zelená kontrolka svití až při zapnutých potkávacích světlech a při přepnutí na dálkové se kontrolka přepne na modrou, která je pod zelenou. ;)

Upraveno uživatelem radim.1008
  • O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Mimochodom, zabudol som uzavriet anketu :(

Ventiliky UKRADNUTE zhruba po 3 tyzdnoch od nahodenia  :(  :( Vobec ma nestvu tie 2,50 eur za vsetky 4 kusy , len netusim komu mozem jednu vychovnu darovat  :bacha  :bacha

Odesláno

Tak vcera od priatelkyneho brata sa mi podarilo vybavit predne lampasiky z 306tky po facelifte teda číííííííííííííre Valeo  :)  :) Bohuzial, na jednom su trosku palamane uchtky ale to snad nebude ziaden problem, horny drziak sa pokusim spravit z kusku kovu a ten bocny sa mi podari nejak so zvarackou na plast spojit...  

post-47099-0-19980900-1432012727_thumb.j

Neviem ci sa mi podari si zohnat v blizkej dobe aj tu packu tak teda , vedel by mi niekto povedat, v com spociva prerabka tej mojej packy (mam teraz h4 ) na H7+H7 ? Ak som spravne pochopil, ak teraz len vymenim svetlo za svetlo, pri zapnuti dialkovych zhasne stretavacka a bude svietit len dialkova ? Teeeeeeeeeeeeda, mozno je to blud ale keby som dialkove spravil v krajnom pripade na zvlast nejake ovladatko? :myslim

Odesláno

Z jedeho sa tesim a druhe sa pokazi :( dnes mi zacala rapkat klapka vnutornej cirkulacie vzduchu, uz som sa dnes na nu mal tu cest pozriet a je tam minimalne zlamana ta vrtulka co sa zatvara ... ako by som ti docasne odstavil pokial nezozeniem novu? :( poistka je na tom? Vdaka.

Odesláno (upraveno)

Dnes prebehla vymena lamapsikov :)

post-47099-0-60379600-1432152411_thumb.j

post-47099-0-94045800-1432152422_thumb.j

post-47099-0-92293300-1432152428_thumb.j

post-47099-0-24151300-1432152434_thumb.j

ALE :/

Neviem si poradit, vymenil som servomotorceky na nastavenie vysky svetla kedze teraz vidim max. 5m pred seba , pocujem jak motorceky pracuju ked nastavujem ale svetla stoja.. musia nejak specialne zacvaknut ? Kedze vonku zo starych isili celkom s odporom a teraz som ich tam len "natocil"... Svetla svietia rovno ale blizko :( Vdaka za rady !

EDIT: jedno svetlo zacvaklo a uz to sviieti ooooooooooovela lepsie ale druhe zatial je akosi daleko od motorceka :(

Upraveno uživatelem Subie
Odesláno

Konecne cira optika z velkej casti kompletna :)

Nahodene svetla - HOTOVO

Vyrieseny problem s motorcekymi - HOTOVO

Nastaveny sklon svetiel - HOTOVO

Upravena packa - V STADIU RIESENIA

rqxc9j.jpg

• O 6 let později...
Odesláno

Ahojte :)

Opraším starú temu.. 

Ani som neveril, že sa to stane, ale niekedy stačí veriť a mať šťastie.. o čo ide?

V tejto téme, som rozoberal mojho strieborného Pežotika 306. História auta bola v skratke taká, že dané auto sa mi od maličká pačilo , celkovo dizajn týchto aut sa mi páčil a stále páči, nehovoriac o novinkách, ktoré sú rovnako nadčasové.

V roku 2014 som dokončil vodičák a oslávil 18. narodeniny, kde bola tato 306tka darček od rodičov ( je to ešte dlhý príbeh ako k nej prišli, ale nie , niesom "povolanie syn" , aspoň teda myslím :D ) kde sa za pár stoviek kúpila. Z auta som bol nadšený, jazdieval som s ním do školy, na rande k priateľke (dnes už manželke a mamičke nášho synčeka) a stále sa za ním obhliadal, a proste robilo mi radosť. Ako to však býva zvykom, moja mladícka doslova hlúposť ho predala. Proste.. nestačil som živiť 1.6 benzín po meste s cca 10 litrovou spotrebou. Tak jeden večer v juny 2015 šiel na bazoš, rano vola chlapík,na druhý letný podvečer ide auto preč. Moja hlupota .. od tejto chvíle som si buchal hlavou o každu stenu, veľmi som to ľutoval. 

Ako išiel čas, človek na mnohé veci zabudne, vykašle na na ne.. avšak, nie ja na mojho pežotika. Stále som ho hľadal, a veril, že raz moj čin budem môcť napraviť.

Jeden novembrovi večer mi otec volá - pozri Bazoš , číslo ti pošlem do smsky. 

A ďalej? To už asi mnohí tušíte :)

Moj pežotik. Moj pežotík, na ktorom som zažil mnohé krásne chvíle, ktorý mi prirástol k srdcu a keď som ho zbadal na inzeráte, vedel som, že neni nad čim váhať. Ešte v ten večer som kontaktoval predavajúcu, na druhý deň som šiel po neho a aj napriek tomu , že auto už bol niekto pozerať ( veď to poznáte :P ) sa mi ju podarilo zlomiť, aj bez toho aby len tušila, že čo ten kusok plechu pre mna znamená. Aby toho nebolo málo, prvý krat, k 18tke ako som vyššie písal, som ho dostal na narodeniny 26. novembra.2014 .. a tušíte, že kedy som ho prihlásil na seba druhý krat?? :) Správne. 26. novembra.2020. A ako sa hovorí, čerešnicka na koniec - v aute boli všetky moje veci, na ktoré som pri rýchlom predaji zabudol, od prívesku , ktorý som dostal k birmovke, po obrázok mojej vtedy priateľky ( o tejto tajnej skríši za vo vrecku za vodičom , ktorá bola pod poťahami, som vedel asi len ja :D ) , poťahy, rádio.. no proste tak ako odišlo, prišlo späť.

Samozrejme, pribudli aj roky. Karoséria je trošku ošumelá, na mieste kde pred tým bola mala preliačina je trošku hrdza (asi 10x2 cm) , nájdu sa viac dierok po kamienkoch na prednej kapote a zadné reproduktory ktoré hrali veľmi dobre, tam síce sú, ale membrána je potrhaná. Vraj mala aj meší ťukes , ale vraj len sa menilo svetlo a predna kapota je trošku ohnutá (vidno aj na foto) .. A zadná naprava.. ta bola repasovaná :) 

Pred včerom bol na Tk a EK.. "jazdíme" ďalšie 2 roky :) 

Momentalne je odložený. Mám ho už vyše roka a pol .. Na denné jazdenie mam iné auto. Toto je vyslovene prílezitostne auto.  Dostal samozrejme základnu údrzbu .

Čo s ním bude ďalej? Neviem presne. Ale viem, že z mojích rúk ho nepustím a chcem na ňom učiť od malička mojho syna k autám .. a veriť túžbe :)

p3066.jpg

3092.jpg

Odesláno

Paaanabeka 😎 vitaj späť v klube! 😊

K tvojmu príbehu by som rád niečo napísal. Ja som mal 18 v januári 2015. A po nepríjemnej udalosti s mojim/ našim prvým autom sme tiež potom pozerali po 306tke.  Pamätám si dodnes inzerát na toto auto. :D Auto bolo nafotené pri Delni (Prešovčania vedia :P) a veľmi mi padlo do oka. Dokonca na inzerát oco volal ale už bolo auto predané. Že vraj len deň pred tým ako volal :P  Popis na inzeráte bol vtipný "špekulanti a cigáni nevolať" :D  :D Bolo mi ľúto, že som to nestihol ale asi to takto malo byť. O nejaký mesiac, dva sme kúpili práve tú 306tku, ktorú mám dodnes a možno ani nie tak náhodou skoro rovnakú akú máš ty :D 

Po tom čo som sa sem do klubu registroval som medzi inými sledoval príspevky aj v tvojom vlákne a inšpiroval sa napríklad bielymi bočnými smerovkami :D 

Tak som videl auto na predaj znova o pár rokov neskôr a znova mi bolo smutno, no ale je pecka že si sa k nemu znova dostal 😎 

Jedno je iste, touto 306tkou som bol ale najviac inšpirovaný :) 

Verím, že sa niekde stretneme a poriadne si pozriem to auto, ktoré som pred rokmi tak veľmi chcel :D Ďaleko od seba nie sme :P  :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...