palokalo Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 Caute, mam na svojej ce osmicke na 99,9 percenta dorabane xenony. Vzhladom na to ze som to uz s nimi kupil a nerad by som mal opletacky so zakonom a zelenymi muzikmi viete mi niekto poradit ako tam dostanem s5 klasicke svetla? Predpokladam ze H7 su original. Nechcel som sa do toho vrtat sam. Co si o tom myslite? Citovat
caraxx Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 Jestli je s nima v noci dobrá viditelnost tak bych je tam nechal. Já mám orig. H7 a v noci vidim prdlajs. Už jsem taky přemýšlel, že tam prdnu nějaký xenony. Citovat
palokalo Odesláno 4. červen 2014 Autor Odesláno 4. červen 2014 Svietia dobre o to nejde. Dokonca maju aj pekne seknute svetlo aby neoslnovali ale ide mi o to ze to je nelegalne a mozu mi za to zobrat aj tp a naparit pokutu. Citovat
biondi Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 Podľa čoho si zistiľ, že niesú origo? Nemáš ostrekovače svetiel, alebo máš ručné nastavovanie výšky svetiel? Ak si nie si istý, tak treba dekódovať VIN a budeš si istý. Citovat
palokalo Odesláno 4. červen 2014 Autor Odesláno 4. červen 2014 Ostrekovace niesu, je tam manual nastavenie sklonu a prirobene krabicky HID a kontroloval som aj vybavu na tom citroen service boxe a pisu svetla halogen. Takze som si tym uz na 100% isty. Citovat
JaRoY Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 mozno mas len prestavbovu sadu. Staci odobrat a zalozit H7 ziarovku. Citovat
palokalo Odesláno 4. červen 2014 Autor Odesláno 4. červen 2014 Dufam ze ano. V piatok idem na prepis a chcel by som to uz mat vyriesene. Zajtra sa na to pozriem riadne. Citovat
MirekCC Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 To je klasika HID, najdi návod a podle toho to rozpoj Citovat
palokalo Odesláno 5. červen 2014 Autor Odesláno 5. červen 2014 Dnes vecer sa do toho pustim. Snad mi tam \"majster\" co to zapajal nepostrihal nejake droty.. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 zadne draty strihat nemusel tyhle HID sady jsou Plug&Play odpojis konektory a zapojis zpatky Citovat
palokalo Odesláno 5. červen 2014 Autor Odesláno 5. červen 2014 Prebehlo to hladko a uz som zase legalne svietiaci Citovat
palokalo Odesláno 6. červen 2014 Autor Odesláno 6. červen 2014 Netusim co to stoji. Na cene sa dohodneme. Skusal som poslat sz ale neviem ci presla. Nqpis mi na palokalo@gmail.com Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 max. 300,-Kč, nové z číny za 500,- Citovat
palokalo Odesláno 6. červen 2014 Autor Odesláno 6. červen 2014 Vybojky aj s tym balastom stoja taky smiesny peniaz? tusim to hodim z utesu alebo pod vlak to mi urobi vacsiu radost Citovat
MotoMoto Odesláno 8. červen 2014 Odesláno 8. červen 2014 palokalo: konečně rozumný člověk. Já bych za tyhle přestavby sekal ručičky a nebo aspoň bral techničák. Díky za každého rozumného člověka. Heslo já vidím líp a co ty naproti je mi jedno. Není zrovna dobré řešení. Když chci xenony tak si koupím auto s xenony. Citovat
Lukas.407 Odesláno 12. prosinec 2015 Odesláno 12. prosinec 2015 Ted. Jsem koukal na tu fotku a to jsi tam celou dobu nemel tu zadni krytku svetlometu, nebo jak je to tam udelane? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.