Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Caute, mam na svojej ce osmicke na 99,9 percenta dorabane xenony. Vzhladom na to ze som to uz s nimi kupil a nerad by som mal opletacky so zakonom a zelenymi muzikmi viete mi niekto poradit ako tam dostanem s5 klasicke svetla? Predpokladam ze H7 su original. Nechcel som sa do toho vrtat sam. Co si o tom myslite?

Odesláno

Jestli je s nima v noci dobrá viditelnost tak bych je tam nechal. Já mám orig. H7 a v noci vidim prdlajs. Už jsem taky přemýšlel, že tam prdnu nějaký xenony.

Odesláno

Podľa čoho si zistiľ, že niesú origo? Nemáš ostrekovače svetiel, alebo máš ručné nastavovanie výšky svetiel? Ak si nie si istý, tak treba dekódovať VIN a budeš si istý.

Odesláno

Ostrekovace niesu, je tam manual nastavenie sklonu a prirobene krabicky HID a kontroloval som aj vybavu na tom citroen service boxe a pisu svetla halogen. Takze som si tym uz na 100% isty.

Odesláno

palokalo: konečně rozumný člověk. Já bych za tyhle přestavby sekal ručičky a nebo aspoň bral techničák. Díky za každého rozumného člověka.

Heslo já vidím líp a co ty naproti je mi jedno. Není zrovna dobré řešení.

Když chci xenony tak si koupím auto s xenony.

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...