Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tohle kamosovi hlasi jeho 406 (zahadna 2,2i podle papiru) kombi r. v. 2001 na palubnim PC - co to je? V manualu jsem nic takovyho nenasel...

Odesláno

Je mi jasny, ze je to nedostatek nejaky kapaliny, ale nevim jaky - to jen tak pro doplneni :) Zas takovy neznalec nejsem, ale jde o to, ze z te zkratky tezko neco vyctu a podle slovniku temahle pismenama nezacinaji ani brzdy, ani rizeni, ani ostrikovace, ani chladic... Tak ja uz nevim...

Odesláno

Francouzsky a spravne by to melo byt, i kdyz jsem to opisoval v celkem podrousenem stavu, kdyz me kamos vezl z hospody... Kazdopadne posledni dve slova vyznam davaji, horsi je to s tou zkratkou, ktera je docela klicova :)

Odesláno

kdybych vedel, jak se to prepina do anglictiny :) Hlasilo to tohle jen kdyz se stalo a byla zatazena rucka... Nebo pri nastartovani. Benzin - dojezd to hlasilo 230 km; benzin se francouzsky rekne essence...

Odesláno

Vidis to, me ani nenapadlo, ze by to mohl mit v italstine :-D Tak to potom jo, ale ostrikovace jsme dolevali a hlasilo to i pak :) No uvidime, moje auto to neni :-D I kdyz by mohlo byt... :)

Odesláno

Olda: To vis, ja byl uz nalitej, takze o nebo e malyma pismenama, to se clovek prehlidne, tak jsem tomu neprikladal takovou vahu :)

Odesláno

Mam asi stejny problem 406 2,2 HDi 2001, je to hlaseni nedostatek brzdove kapaliny ,

u peguotu to zatim resili vymenou kamaliny kontrolou zadnich brzd ,ale bez uspechu ,ani giag nic nevyřešil . Kamarat ma stejny problem.

Odesláno

To jo, taky je mi divný že to svítilo při ruční brzdě, kdy (jak se tady už probíralo) svítí nedostatek kapaliny. Tak v tom případě nevím... brzdy: brakes, freni, freins.

Leda že by to bylo fakt brazilsky:D.

[upravil dne 30.9.05 P607Olda]

Odesláno

Podívej na Matěj.13 v17:08.

Všichni to popisují jako záhadnou závadu a toto by mohlo být řešení.

[upravil dne 2.10.05 P607Olda]

Odkaz opraven, díky Dave_k

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

To je ten samý odkaz, rovnou na stránku 2

Akorát u tvýho je potřeba odmazat \"&page=2\" ;)

Mě to háže jen na rychlou odpověď

[upravil dne 2/10/05 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Když to zkusím tak to funguje OK rovnou na tu druhou stránku. Tam je ten příspěvek od Matěj.13

Mě se zobrazuje jen jedna stránka. V tom to asi bude. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...