Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, resim podivny problem s autoradiem RD4 v P407. Po nejake dobe po zapnuti (neda se presne specifikovat) prestane tuner radia drzet naladenou stanici a ruzne se rozjizdi, preskakuje. Konci to tak, ze radio vypinam, neb se neda naladit/poslouchat nic a z reproduktoru se line pouze sum.

V servise mne rekli, ze zapojene je vse OK a signal do radia dochazi v poradku, ze se z jejich pohledu jedna o nejakou vnitrni chybu tuneru.

Nemate s tim nekdo podobnou zkustenost?

Popripade mate nejaky tip, kde za rozumnou cenu sehnat nove/pouzite, ale funkcni autoradio (pouze legalne ziskane) nebo to nechat opravit?

Dekuji

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Mám v 307 RD4 MP3.....

Když do něj prdnu jakékoliv origo i neorigo CD audio...tak ho přehraje v pohodě.

Pokud do něj dám jakékoliv vypálené datové MP3 tak ho nevezme,nenačte a vyhodí.....ty samé vypálené MP3 rádio Blaupunkt ve služebním autě přehraje ..

Co je špatně....??

Odesláno

Ty hele Gabi....ty čteš taky úplně všechno......ten poslední příspěvek jsem fakt nečetl....

Tak zkusím pořešit jak je psáno....dík.... :papa :papa

Odesláno (upraveno)

Poděkuj ChouLu za mé sledované témata :D  ;):papa  dost jsem toho uložil kdyby něco :super

edit: jsem-byl jsem,tady denně několik hodin tak něco jsi zapamatuješ(název vlákna),něco uložíš(většinou model 307)

edit2 : a pořídil jsem taky RD4 s MP3 tak jsem to uložil kdyby něco

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Tak jsem dle návodu v programu Format factory převedl moje MP3 na všechno možné a moje RD4ka MP3  to nepřechroupe a hned vyhodí.....

Jakékoli audio CD bez problémů.....jakékoliv MP3....out........bude chyba někde ve čtení MP3 souborů..... :papa

Tak zatím jedu na FM Transmiteru ale kvalita nic moc........mám ho píchlej vzadu v kufru v zásuvce 12V co nejblíže anténě a mám k němu dálkáč....

Je to ucházející ale........kdyby Xcarlink nebyl tak drahej tak jdu do něj..........

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...