oddie Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 Asi na 3 kola bych něco vzal, klidně i ve verzi 2+1 (poslední na rampě nad světly). Musí být sklopný (vysoká auta s rovnou zádí - MPV, dodávka). Uchycení na kouli klidně šroubovací, pokud to neničí kouli (tzn. čelisti, ne přímo šroub do koule). Cena co nejmíň, nejlépe zadarmo EDIT - vzhledem k mé výšce to musí být schopné pobrat 29\" MTB s výškou rámu 21\". [upravil dne 8/1/14 10:01 od oddie] Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 Mám tehle z AK a zatím spokojenost 2x odjel dovolenou cca 2000Km a v poho,na to že ho využiju tak 5-10x rok mi stačí... [upravil dne 1/8/14 10:16 od Charlie 1] [upravil dne 1/8/14 10:20 od Charlie 1] Citovat
Marcel00 Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 ja mam SAFFIER 3, cena 175 EUR, ale to je asi moc co ? zadarmo toho moc vela nezozenies, ani ten 30 eurovy na strechu ma vsetky parametre, ktore si spomenul, je sklopny, uchytenie na srob cez celust a ma 3 bicykle plnohodnotne umiestnene. http://nosice-bicyklov.heureka.sk/saffier-3/ odporucit zial viem len to co sam mam... tak aspon ako tip ti to davam, hoci cena bude asi mimo rozpocet [upravil dne 1/8/14 10:17 od Marcel00] Citovat
oddie Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 V podstatě co se tak orientačně nabízí, na co jsem koukal, podle ceny sestupně: Thule 922, asi nejpropracovanější a nejlepší na manipulaci, dostatečné mezery mezi koly, cca 9.500,- Wjencek Alfa 2+1, o něco horší, celohliník, lehký, cca 6.500,- Menabo Race nebo co to je, kombinace ocel/hliník, necelé 4.000,- takže rozdíl hodně značný. Ideální by bylo si to vyzkoušet, kdyby je měl někdo poblíž... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 1. srpen 2014 Autor Odesláno 1. srpen 2014 Já teda nakonec celou dovču (1900km) odjel s kolama na střeše s cyklosedačkama přímo na kolech, protože do auta se mi nevlezli, navíc jejich opěradla jsou sklopná. Nosiče mám obyč plecháče, které jsem dostal od kolegy a kola jsem přikurtoval na krev a kola do žlábku jsem přitáhnul řemínkama. Jel jsem mimo dálnici, ale 130km/h jsem s tím taky fičel a nezdálo se mi že by se něco měnilo... :-D Možna by se urvali i se střechou.. Každopádně spotřeba 6,2l Citovat
Návštěvník Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 V podstatě co se tak orientačně nabízí, na co jsem koukal, podle ceny sestupně: Thule 922, asi nejpropracovanější a nejlepší na manipulaci, dostatečné mezery mezi koly, cca 9.500,- Wjencek Alfa 2+1, o něco horší, celohliník, lehký, cca 6.500,- Menabo Race nebo co to je, kombinace ocel/hliník, necelé 4.000,- takže rozdíl hodně značný. Ideální by bylo si to vyzkoušet, kdyby je měl někdo poblíž... Menabo nebrat, vlní se to jak harmonika. Z výše uvedených bych šel do Alfa 2+1, nebo Alfa 3 kuli ceně. Případně Thule kuli kvalitě. Dále stojí za zmínku nosič Hakr Trip 3 ve verzi TOP kdye se nosič sklápí špápnutím na páku, ovšem cena 8490,- ho řadí k těm dražším. Video Hakr TRIP zde: https://www.youtube.com/watch?v=ceEgBkI_WqM Není to přímo verze TOP, ale montáž je stejná. Citovat
oddie Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 Hakr podle mě nemá cenu uvažovat, když stojí skoro jak to Thule, podstatnější rozdíl je až ten Wjencek. Citovat
dusan2 Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 Uz sme to tu niekde preberali. Ja mam nejakeho taliana na 4 kola ,sklopny, ocel. Ak by mal rychloupinanie tak nemam vyhrady. Kamos ma tusim Ateru alebo tak nejako najvyssiu radu ten je fajn len ta cena bola dost divoka. Citovat
Honza z Nera Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 Trochu si přihřeji polívčičku: Budu prodávat 3ks nosičů Thule ProRide 591. Jsou staré cca 4roky, plně funkční, dva mají zámek sjednocený, třetí jiný. Cena za kus 1350,- Cena za všechny tři 3900,- Tel.777676153. Zatím jsem se ještě nedokopal k tomu abych to nafotil a vyvěsil někam na web, tak to zkusím takto. Díky Citovat
oddie Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 Aha, tak ne Menabo, to není sklopné, ale Peruzzo Siena 3 je ten italský, ocelový, sklopný, za necelé 4 litry. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.