Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vas chalani.stal som sa majitelom peugeotu 206 s16 a rad by som sa k vam pridal.dufam ze ma prijmete a budeme spolu dobre vychadzat :) auto ma nejake nedostatky, preto by som od vas potreboval pomoc :) v prvom rade by som potreboval zistit kod laku, pretoze na karoserii nikde nieje a taktiez nefunguje stredovy display (vid foto) zatial pridavam len par foto , casom ich bude viac ak dam auto trosku dokopy :)

post-53694-14109637905444_thumb.jpg

[upravil dne 2/6/14 08:41 od hnz]

[upravil dne 2/6/14 08:42 od hnz]

[upravil dne 2/6/14 08:44 od hnz]

[upravil dne 2/6/14 08:44 od hnz]

post-53694-14109637922808_thumb.jpg

Odesláno

No je to tak že existujú 4 typy displejov a to : buď máš veľké hodiny a nič iné ti to neukazuje alebo máš typ A typ B alebo typ C

C sa používalo pre vozy z navigáciou čiže vo FR a pod. tu také neexistovaly takže máš buď A alebo B podľa stupňa výbavy Keďže to je S16 tak pravdepodobne B popis displayov a funkcii v prílohách.

post-46742-14109637992057_thumb.png

post-46742-14109637992501_thumb.png

Odesláno

dakovala :) ale to poriesim neskor :) dnes som kupil vodnu pumpu ktoru mi treba vymenit lebo mi prepusta a dost...nejake skusenosti s tym nemas?

Odesláno

a kolko ma najazdene? si kupoval od ruky či maš info o ňom od nova? pretože keď nevieš na isto stav tak vymeň rozvody cele aj s pumpou + olej motorovy a chlad. kvapalinu daj tiež novu keď pumpa pretekala. + všetky filtre a máš pokoj na dlhšiu dobu. sú to predsa len spotrebné veci a nedá sa to nazvať priamo poruchou. Tak by som to riešil ja s tým že už pred kúpu by som si nechal aj na tento servis neake €... no a potom by som mu doprial jednu plnú natural 98. ;) samotnu pumpu sa asi nepolati riešiť lebo to rozoberieš a zistíš že remeň je pred koncom životnosti. Inu v PO odporucam PAJ autoservis.

Odesláno

kupil som ho za dobru cenu s tym ze tam su nejake chyby ako ta pumpa a ze nejde display,vybity spodny cap a kozmeticke blbosti...takze peniaze na servis su :) ma najazdene 174000 , rozvody vraj boli menene pred rokom a v po mam znameho co ma servis tak to dam jemu a ked budu rozvody fakt okej tak sa vymeni len pumpa + chlad.kvapalina to je samozrejmost a veci okolo toho :) a vzdy tankujem len 98+ , niekedy ked sa citim tak maxxmotion 100 :D

a este ked nastartujem tak automaticky svietia parkovacky a neda sa to vypnut , je to tak na vsetkych 206 ci je to tam dorabane nevies ako sa toho zbavit? vo vecernych hodinach mi to dost vadi :)

[upravil dne 8/6/14 08:27 od hnz]

Odesláno

s tými svetlami tak vštky 206 to určite nemajú a dalo sa tam nastaviť v jednotke že po štarte sa zapnú ako denné svietenie H7 stretávacie tak to mám aj ja nastavené ale parkovačky nie to som ešte nepočul takže tam môže byť domontovaný neaký bastl. pozrel by som pomocou diag. nato na tvojom mieste možno to je tak nastavené no ešte som o tom nepočul.

Odesláno

Dej VIN a zjistíme kód barvy. Jinak by měl být na B sloupku řidičových dveří společně s DAM kódem a na kolik foukat pneu. Pokud tam štítek není tak to někdo stříkal a nejspíš to bylo bořený.

Odesláno

jakubko o mesiac asi kupim pp2000 a pozriem sa nato a uvidime co vsetko zistim :)

dave_k no ten stitok tam nieje preto som pisal sem :)

VIN : VF32CRFRE40530513

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...