Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jestli tam máš balónek tak zkus před startováním napumpovat naftu ručně. Pokud to pomůže tak ti padá nafta.

Pokud nepomůže, tak bych se podíval na žhaviče.

Odesláno

to jste si ještě nevšimli, že tu píše samé nesmysly??? v pomalu každém vlákně vystupuje jako profík a pak napíše kravinu ve smyslu, jak nalít olej do motoru...:o:D

Odesláno

Vyměnit balonek, zkontrolovat zhavice, nabít baterku, vyměnit palivovy filtr, poradně odvzdušnit, podívat se jestli dáva čerpadlo naftu, jestli žhavěj žhaviče a musí to jet. Startovat bez klinaku můžeš. Nevim, proč chceš vyndavat nádrž a čistit ji. Jsou auta jako třeba můj medvěd co maj najeto milion za 30 let a nádrž je pořád tam, kam ji namontovali ve Stuttgartu a nevidím důvod ji vyndavat. Existuje palivovy filtr a ten ledacos zvládne..

Odesláno

Jeste taková technická: nejsem teda nejakej super znalec, ale te jsem byl několik měsíců zavrtanej v motoru WJY, který je na pohled prakticky identický jako WJZ, ale podle toho co tu popisuješ, to co tam máš ty WJZ neni ani omylem. Viděl bych to na starší kousek z přelomu 80./90. let. Pokud se pletu, opravte me..

Já jen abys nekupoval díly na jinej motor ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...