Sagic Odesláno 25. květen 2014 Odesláno 25. květen 2014 Jestli tam máš balónek tak zkus před startováním napumpovat naftu ručně. Pokud to pomůže tak ti padá nafta. Pokud nepomůže, tak bych se podíval na žhaviče. Citovat
čarokněžník Odesláno 25. květen 2014 Autor Odesláno 25. květen 2014 diky chlape omrknu to a dam vedet, jinak balonek ma mini dirku, to sem jeste envyresil je mozny ze to je tim fakt nevim [Edited on 25/5/14 21:15 by čarokněžník] Citovat
čarokněžník Odesláno 26. květen 2014 Autor Odesláno 26. květen 2014 tak uz sem dneska nenastartoval starter jen toci motorem a dost neochotne tak mi napadlo mrknout na klinak a celkove altik a tak......muzu to skusit nastartovat bez altiku a klinaku? nepokazim neco? Citovat
oddie Odesláno 26. květen 2014 Odesláno 26. květen 2014 Můžeš, ale dírku v balónku ti to nevyřeší. Citovat
čarokněžník Odesláno 26. květen 2014 Autor Odesláno 26. květen 2014 jasne ale tim to neni to by mela stacit jen pumpovat a melo by to startovat ta dirka je fakt mini jak kdyby tam nekdo pichnul spendlikem, vsechno to vyresim! Citovat
čarokněžník Odesláno 27. květen 2014 Autor Odesláno 27. květen 2014 tak ten olej uz sem dolil hahaha ono to fakt staci jen povolit to sou figle k nezaplaceni muzu zase otazku? nevite nekdo kolik vazi bez naplni a prevodovky motor WJZ 1.9 dyzl? Citovat
Hafity Odesláno 27. květen 2014 Odesláno 27. květen 2014 Pro palivovou soustavu je taková malá dírka VELKÝ PROBLÉM, jak se ti snaží oddie marně naznačit.... Citovat
čarokněžník Odesláno 27. květen 2014 Autor Odesláno 27. květen 2014 aha sory nejsem inzenyr tak mi to trochu pomalejs zapaluje no tak nez budu menit motor tak vymenim ten balonek Citovat
Sagic Odesláno 27. květen 2014 Odesláno 27. květen 2014 Taky nechápu, nejdříve měníš olej a chceš kontrolovat sítko v nádrži, aby vše bylo OK a pak rovnou motor? Citovat
oddie Odesláno 27. květen 2014 Odesláno 27. květen 2014 Jo a jak ses ptal, kolik ten motor váží, tak hodně Citovat
ozzy56 Odesláno 27. květen 2014 Odesláno 27. květen 2014 to jste si ještě nevšimli, že tu píše samé nesmysly??? v pomalu každém vlákně vystupuje jako profík a pak napíše kravinu ve smyslu, jak nalít olej do motoru... Citovat
Hafity Odesláno 27. květen 2014 Odesláno 27. květen 2014 Třeba to má vedlejší účinky a slyšej na to baby.... Citovat
čarokněžník Odesláno 27. květen 2014 Autor Odesláno 27. květen 2014 ozzy56: nevim kde vystupuju jak profik sem jen nadsenec bavi me se ucit novy veci bud tak hodnej a uz me sem nepis o to tvoje rejpani nestojim diky Citovat
xbata Odesláno 28. květen 2014 Odesláno 28. květen 2014 Vyměnit balonek, zkontrolovat zhavice, nabít baterku, vyměnit palivovy filtr, poradně odvzdušnit, podívat se jestli dáva čerpadlo naftu, jestli žhavěj žhaviče a musí to jet. Startovat bez klinaku můžeš. Nevim, proč chceš vyndavat nádrž a čistit ji. Jsou auta jako třeba můj medvěd co maj najeto milion za 30 let a nádrž je pořád tam, kam ji namontovali ve Stuttgartu a nevidím důvod ji vyndavat. Existuje palivovy filtr a ten ledacos zvládne.. Citovat
xbata Odesláno 28. květen 2014 Odesláno 28. květen 2014 Jeste taková technická: nejsem teda nejakej super znalec, ale te jsem byl několik měsíců zavrtanej v motoru WJY, který je na pohled prakticky identický jako WJZ, ale podle toho co tu popisuješ, to co tam máš ty WJZ neni ani omylem. Viděl bych to na starší kousek z přelomu 80./90. let. Pokud se pletu, opravte me.. Já jen abys nekupoval díly na jinej motor Citovat
oddie Odesláno 28. květen 2014 Odesláno 28. květen 2014 Jo, ten popis sedí spíš na XUD řadu... Citovat
čarokněžník Odesláno 28. květen 2014 Autor Odesláno 28. květen 2014 xbata: posilal sem ti email tak na to dyztak mrkni dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.