jarino1978 Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Mám 307 asi 6 mesiacov, ešte som ju nemal v prevádzke cez zimu, tak sa chcem spýta?, akú nemrznúcu zmes mi odporúčate do chladiča ? Citovat
oddie Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Do chladiče ta co tam prostě je, náplň chladiče je celoroční, mění se až tak po 3 letech, o tu se nestarej. Na zimu nic moc připravovat nemusíš - jen nalít zimní směs do ostřikovačů, přezout na zimní gumy, a pořídit si škrabku na okna, smetáček, a nějaký rozmrazovací postřik na skla. Citovat
Hics Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 To? teorie... Praxe je asi taková, že jako škrabku každey druhej používá kreditku, jako smetáček rukavice a jako rozmrazovací postřik hrubou sílu, nebo horkou vodu, páč když už náhodou rozmrazovací postřk někdo má, tak je bezpečně v zamrzlým autě... Nejdůležitější je bezvadná chaldicí kapalina a nemrzka v ostřikovačích. Dobrý je zkontrolovat, jestli funguje odmrazování okna a zrcátek, natřít dosedací těsnící gumy po obvodu dveří silikonem a vyměnit pylový filtr, páč se při nedostatečný cirkulaci vzduchu v důsledku neprůchodnosti filtru mlžej okýnka. Citovat
Bohumil Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 2 Jarino : zkus využít akční podzimní prohlídky u autoriz. servisu. Jinak pořádnou škrabku a smeták s delší násadou, další viz Hics. Citovat
uulik Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Já na zimu zkouknu žhavky,baterii,chladící kapalinu (jezdím na samotnou) Jinak o auto pečuju celoročně. Zatím kup lano než se navzájem poznáte.:D [upravil dne 29.9.05 uulik] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.