Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
......tak se tu mějte....zítra od 7:00 do 16:00 sem v práci...budu Vám chybět??

Medo Medo ........:bojim

[upravil dne 24-5-14 00:09 od Přema]

Si zabil ! teď jsem se fakt pobavil :D :D : D

Odesláno

Tak prosím tady psát docházku a předkládat omluvenky o nepřítomnosti. Ti co často zchází, omluvenku podepsanou rodiči.:aut:D:D:aut

Odesláno

Já bych to nepodceňoval. Četli jste minulé reportáže z konce světa (Rumunsko, Banát, od Medvěda)?

Člověk nikdy neví, co se přihodí na dobrodružné cestě, a kvalitní rozlúčka je základem.

Odesláno

Tyvole, vy naděláte ... si snad může každej psát co chce, ne? Když to je v mezích slušnosti a pravidel. Díky tomu mj. je na fóru živo a občas i prča. A když vás to vlákno uráží, tak do něj nepřispívejte, nebo v některejch případech nelezte :roker

Stejně tak bere někdo jako o ho**ě vlákna o tuningu, našich kárách, o počasí, politice, třeba i o servisu.

EDIT: spolu s tím jsem si vzpomněl, že jsem kdysi založil něco podobného jako fór a myslim, že nikdo nebyl tak rozhořčen, idkyž to byla stejná <->vina ZDE :)

[upravil dne 26/5/2014 10:13 od Neon]

Upraven formát odkazu, Hurvajz.

[upravil dne 26/5/14 12:57 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Já se s vámi též loučím, od 29.5. do 2.6. se budu nalézat a budu polézat po Skotských luzích a hájích. Neteskněte prosím, já se vám vrátím (snad). Váš Minimaxa :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...