Roman Bazi Odesláno 22. březen 2017 Autor Odesláno 22. březen 2017 No, on ten typovy list neni od Cyklonů, tak záleží právě na tom, jak se k tomu technik na Stk postaví. Když to nepůjde u nás, mám v záloze dvě Stk, kde by to mělo projít. Přesněji řečeno, už to někomu prošlo. Ale ten technik v Blansku je hodně rozumný. Řešil jsem s ním několikrát věci ohledně přestavby, a vždy ochotně poradil. Citovat
Béďa Odesláno 22. březen 2017 Odesláno 22. březen 2017 Taky jsem neměl typový list přesně na nasazené originální kola, rozměr seděl, ET ale bylo 24 v typovém listu a 28 na kole, to ale nijak naštěstí neřešil. Rozměr gumy, disku, prohlídl na zvedáku, na zemi a šlo se od toho. Citovat
Roman Bazi Odesláno 10. květen 2017 Autor Odesláno 10. květen 2017 Nasadil jsem plátěnou střechu a seřídil ji. Nešlo mě ruční ovládání víka krytu střechy a tak nefungovalo ani elektrické ovládání celé střechy. Čep, na který se v kufru nasazuje klíč na kola, se protáčel v protikusu. Svrtal jsem oba díly, vyřezal závit M5, zajistil červíkem a závit zaklepnul, aby se šroubek nevytočil. A elektrické ovládání střechy už funguje. Jen mě občas podivně vrčí hydraulika. Asi je v ní málo oleje. Nevíte, kde se má olej doplnit? Citovat
Roman Bazi Odesláno 13. květen 2017 Autor Odesláno 13. květen 2017 Kouknul jsem na čerpadlo, a ejhle, objevil jsem nádržku na olej. Oleje bylo málo, tak jsem doplnil a čerpadlo už při stahování střechy vrčí tak jak má. Ztrácí se fridex, ne moc, ale po 4 měsících ubylo. Budu hledat, kde je problém. Citovat
MilanF1 Odesláno 13. květen 2017 Odesláno 13. květen 2017 Gratulace, že střecha stahuje. Chladicí kapalina ubývá? Prvotně bych kouknul na chladič a pak hledal dál ... může to být třeba i mrazovka, ale to bych ti nepřál. Stojí pár korun, jen ta práce je horší. Citovat
Roman Bazi Odesláno 13. květen 2017 Autor Odesláno 13. květen 2017 (upraveno) Díky, jsem rád, že zas funguje jak má. Ano, ubývá. Na chladiči jsem nic nenašel, tak budu hledat dál. Upraveno 13. květen 2017 uživatelem Roman Bazi Citovat
MilanF1 Odesláno 13. květen 2017 Odesláno 13. květen 2017 Pokud ti to 4 měsíce stála a trocha ubyla, těžko něco najdeš, všechno bude suché. Když není klima, na chladiči to jde poznat dobře, a to díky korozi hliníku/mědi, ale ten už jsi vyloučil. Pak to může být spoj, hadice, termostat. Já taky hledal, nakonec zjistil, že to je mrazovka. Naštěstí jsem měl nové čidlo množství chladicí kapaliny - rozsvícená kontrolka indikovala problém. Předtím jsem půl roku jezdil s rozsvícenou kontrolkou pořád. Citovat
Roman Bazi Odesláno 13. květen 2017 Autor Odesláno 13. květen 2017 Přesně, únik je dobře vidět. Na 307mě to na chladiči bylo krásně vidět. Půl roku jsi jezdil s rozsvícenou kontrolkou? To bych asi zešedivěl. Citovat
MilanF1 Odesláno 13. květen 2017 Odesláno 13. květen 2017 Svítila hezky červeně a já jsem pěkně zrudnul, když v Auto Kelly mi řekli, takový díl nemají a originál čidlo v Peugeotu stojí 1500 Kč. Citovat
Roman Bazi Odesláno 14. květen 2017 Autor Odesláno 14. květen 2017 A jiné obchody se specializací na Peugeot jsi nezkoušel? Citovat
MilanF1 Odesláno 14. květen 2017 Odesláno 14. květen 2017 Zkoušel, použitý nakonec vyšel na 50 Kč. Citovat
Roman Bazi Odesláno 16. květen 2017 Autor Odesláno 16. květen 2017 Dnes jsem dodělal "stahování střechy při nastartovaném motoru". Funguje jak má. Udělám návod. Únik chladící kapaliny je někde za motorem, za alternátorem, tam je mokro, ale nenašel jsem přesně kde. Bude to chtít zvedák, nájezdy nestačí. Citovat
Roman Bazi Odesláno 16. květen 2017 Autor Odesláno 16. květen 2017 Asi ano, ale není vidět, jaká a kde. Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. květen 2017 Autor Odesláno 25. květen 2017 (upraveno) Koupil jsem čistič a impregnaci na střechu. Dnes vyčištěno. Střecha je teď mokrá, tak není vidět, jestli to pomohlo, ale pěna byla špinavá hodně. Až střecha uschne, budu impregnovat. Upraveno 25. květen 2017 uživatelem Roman Bazi Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. květen 2017 Autor Odesláno 25. květen 2017 1060 kč oba dva i s poštovným. Měl by to být jeden z nejlepších výrobků na trhu. Hlavně ta impregnace ba měla být skvělá. Jsem zvědav. Kupoval jsem to tady. https://www.ahifi.cz/meguiars-convertible-cabriolet-cleaner-450-ml.html https://www.ahifi.cz/meguiars-convertible-cabriolet-weatherproofer-500-ml.html Citovat
Roman Bazi Odesláno 26. květen 2017 Autor Odesláno 26. květen 2017 Tak čistič pomohl, střecha je viditelně čistější, ale fleky, které tam byly už při koupi auta jsem nevyčistil. Budu dál přemýšlet, co s nimi. Dnes jsem střechu naimpregnoval a provedl test. Tahle impregnace je dokonalá. Mnohem lepší něž předešlá. Citovat
Roman Bazi Odesláno 31. květen 2017 Autor Odesláno 31. květen 2017 V 16. 7. 2014 at 11:00, Roman Bazi napsal: Zřejmě jsem vyřešil problém s prasklou maticí palivového čerpadla. Hrdlo nádrže bylo roztažené a nová matice nešla našroubovat. Matici jsem obtočil páskou, a každý týden ji trochu přitáhl, abych zmenšil roztáhlé hrdlo. Daří se to. Matice už má původní rozměr a věřím, že za týden už tam novou matici našroubuji. Včera jsem se chtěl trochu odreagovat, tak jsem se zavřel do garáže a uklízel. Na Cabriu jsem vyměnil relé stěrače za programovatelné. Funguje bezvadně. A taky jsem se po třech letech pustil do výměny prasklé matice palivového čerpadla. Zlepšovák s páskou kolem prasklé matice a její postupné dotahování pomohl. Hrdlo se stáhlo na původní rozměr, takže šla nová matice našroubovat naprosto nádherně. V seznamu oprav zbýva poslední věc, a to výměna zámku řidičových dveří. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.