closen Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Nevíte někdo čím by to mohlo být, že auto Peugeot 807, 2.2 hdi, 94kw táhne až od 2500 otáček? Turbo dáno nové (repas). Nehází to žádnou chybu. Citovat
oddie Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 To jste holky šikovné, ale to neznamená, že je v pořádku. Citovat
closen Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 vyčistili no a nevím jak by to šlo vyzkoušet? Citovat
oddie Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Nejjednodušeji si ji půjčit Co mám zkušenost, u starého auta, pokud je původní, nikdy není zcela OK. Citovat
closen Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 jojo to je mi jasný , ale jak zjistit jestli je to ona Citovat
JaRoY Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Ja som mal taky problem. Tahalo mi stare turbo od 2000. Ale uz olej tahalo a piskalo, tak som vymenil repasovane. TO tahalo od 2500 a riadne slabo. Reklamoval som, vymenili zase turbo a uz tahalo ako stare od 2000. Pri cisteni vahy vzduchu sa poskodila, tak sa vaha vymenila za cisto novu a taha od 1800, aj skor. Ide fajne aj v nizkych otackach. Takze bud ti dali zle turbo, ak ti stare islo lepsie. Ak neslo tak vahu mas zlu. Citovat
closen Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 zkusím tedy tu váhu a pak hold reklamovat turbo Citovat
closen Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 jinak staré turbo pískalo a mělo velký vakl. tak raději výměna. Citovat
JaRoY Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 stare turbo ti islo lepsie? ci nie? ak hej tak zbytocne budes menit vahu. Mne pri cisteni odpadol jeden pliesok na vahe a odvtedy nic netahalo, ale hned aj chybu motora ukazovalo. hned pri nastartovani. Citovat
closen Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 řekl bych, že táhlo lépe. a chyba žádná Citovat
koblih69 Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 A co tak na tom turbu může třeba nefungovat? Jasně pokud je tak opotřebené, že už jsou obroušené lopatky tak jo, ale normálně? ... maximálně je špatně nastavené táhlo obtoku (resp. natáčení lopatek). Ale spíš je problém jen v nějaké podtlakové hadičce, klapce sání, nějaké netěsnosti a pod... Citovat
JaRoY Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 reklamuj, povedz ze ti stare islo lepsie ako nove. A ze ti taha az pri 2500. Mne tiez take repasovane predali a islo od 2500 a chybu ziadnu neukazovalo. Vymenili mi za druhe. To zle poslali naspat tam kde repasuju a potom ho asi tebe dali Citovat
closen Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 no těžko říct, kde je chyba ale turbo se mi moc nezdá Citovat
JaRoY Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 A co tak na tom turbu může třeba nefungovat? Jasně pokud je tak opotřebené, že už jsou obroušené lopatky tak jo, ale normálně? ... maximálně je špatně nastavené táhlo obtoku (resp. natáčení lopatek). Ale spíš je problém jen v nějaké podtlakové hadičce, klapce sání, nějaké netěsnosti a pod... No zle zrepasovane. Na nasich autach sa neda nastavovat tiahlo a a nemame naklapacie lopatky. A nieje problem v ziadnej hadicke urcite, ked predtym islo lepsie. Ja som mal tak isto. Dali ine turbo a to uz islo riadne. Nenaspekuluje nikto nic. Jednoducho zle zrepasovane turbo, treba reklamovat. Citovat
closen Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 asi to budu muset zkusit reklamovat Citovat
koblih69 Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Viděl jsi to turbo někdy rozdělané? Citovat
JaRoY Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 no těžko říct, kde je chyba ale turbo se mi moc nezdá Ani mne sa nezdalo ze turbo. Ved co sa moze zle spravit na turbe? No a vymenili za dalsie a uz islo dobre. Ved ked sa nic ine nemenilo, len turbo a ide horsie ako stare, tak chyba bude inde? Len nie v turbe? Ked sa len turbo menilo? Citovat
straki007 Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 asi to budu muset zkusit reklamovat Hlavne ze jste mi vcera telefonovali vid. Co jsem ti rikal , ze si priplat a nekupuj nejlevnejsi turbo z netu ktere najdes. Jste si zbytecne pridelali praci.:nevim Jak jsem ti vysvetloval ( a vcera tvemu mechanikovi taky) tohle turbo je princip trucku a neni jen tak prehodit tam turbinu z chiny a vratit zpet. Ted tady mam zrovna 406 2,2 (stejne turbo) na vymenu turba.Schvalne ti dam vedet jak dopadla vymena.A to turbo nestalo o moc vic nez mas ty. Nemusis nic vymyslet a zkouset. Proste turbo reklamuj. Ale uz se mi stalo ze turbo pan reklamoval a vratili mu ho bez toho aby ho rozdelali , zpatky.Pak koupil dalsi turbo a bylo vse ok. Tak at si ho Venca (doufam ze tak se jmenuje tvuj mechanik ) nejak poznaci ze ho opravdu vymeni nebo rozdelaji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.