enikybeniky Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Zdravím, po výměně kabinového filtru se mi asi nějakým nedopatřením dostalo nějaké smítko do ventilátoru topení, to mám asi problém, co? Nebo je k tomu dobrý přístup, jak ho vyndat a vyčistit? Foukání na plný gule bohužel nepomáhá, když to začne cvrlikat, občas to přestane, ale vrátí se to. Jen pro představu, jak vypadal ten filtr, první výměna po koupi auta: A nový: [upravil dne 19/5/14 18:36 od enikybeniky] Citovat
oddie Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 3 šroubky, u nohou spolujezdce, zespodu pod palubkou. Vyndání je otázkou pár minut. Citovat
Guest servisman Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Přesně tak jednoduchý jak facka to máš za 5 minut Citovat
enikybeniky Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 Tak díky moc, hned je mi líp, to jste mě potěšili. Tak snad to zvládnu i já. Citovat
mmartinkovic Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Inak to nevyberies. Ale potom to pôjde. Pripadne vysávač. Citovat
enikybeniky Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 Mrknu na to, snad to zvládu sám i se svojí šikovností. Citovat
enikybeniky Odesláno 21. květen 2014 Autor Odesláno 21. květen 2014 Tak se povedlo, 2 krásný velký suchý listy jsou pryč. Ale teda hlavně vrácení zpátky mě stálo skoro 2 hodiny nacvičování kamasutry. Citovat
Guest servisman Odesláno 21. květen 2014 Odesláno 21. květen 2014 Nevím co jsi tam nacvičoval já když to dělal poprvý tak jsem to měl během chvilky ,jen si drobet pamatovat jak tam ventilátor byl nasadit a šrouby. S tou polohou mne povídej já ležel na zádech na sedačce podruhé jsem to dělal v kleče a šlo to lépe. Citovat
enikybeniky Odesláno 21. květen 2014 Autor Odesláno 21. květen 2014 V kleče, v leže, všechno bolelo Nějak jsem to tam nemohl znásilnit zpátky, aby to sedělo na všech 3 šroubech, hlavně to dostat celý přes takovou tu plastovou \"sponu\" na jedný straně. Ale nakonec se povedlo, i když zpocenej a špinavej jsem byl jak prase. Příště (snad už nebude třeba) budu vědět. Citovat
Guest servisman Odesláno 21. květen 2014 Odesláno 21. květen 2014 od čeho špinavej já to dělal a pohoda , asi mám šikovnější ručičky Citovat
enikybeniky Odesláno 21. květen 2014 Autor Odesláno 21. květen 2014 Tak to má každej Špivavej od válení se po zemi, po podlaze Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.