Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

promiň ale žádným. . ;) vyčisti ji a kup oživovač plastů, dobrej je i od Mafry ale vyber dle typu plastu a jestli chceš proti poškrábání nebo lesk atp. Když ne to tak obšít kůží zda li se ti to hodí do introše

Odesláno

Almanil: Střibrnou jsem dělal já, spodek (černa perleť) mi dělal kamarád (lakýrnik), obrousiť pod vodou 2000-vkou, nechat pořádně vyschnout, pak pořádně ale oravdu pořádně odmastit, ja měl tech.líh. Použit základ na plasty.Základ na plasty naneseme v jedné vrstvě na celý povrch a necháme zaschnout. Zasychání necháme cca 15 – 20 minut. V případě poškození nebo nerovností nanest plnič necháš zaschnout, opět přebrousit pod vodou,vysušit. Nanest lak , tenkou vrstvu jen na pokrytí plochy, necháme zaschnout, delka záleží na druhu laku klidně i do druheho dne, pak nastřikáme druhou vrstvu,opet nechat zaschnout klidně i 24 hodín, pak nastříkaš bezbarvý lak a nechaš opět pořádně zaschnout. Jinak návod maš i tady http://www.octaviaclub.cz/clanky/lakovani-vnitrnich-plastu-358.html, akorat nedoporučují lakovat venku ale v čistém bezprašném prostředí. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...