macoyogy74 Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 No a je to tu asi som to minule zakrikol s tym ze zatial ziadna porucha. Predvcerom vecer ked som prisiel domov odparkoval som auto a skor nez by som ho bol stihol zhasnut zhaslo same len tak ze zdochlo. Neprikladal som tomu ziadnu dolezitost no vcera mi to spravilo pocas jazdy ked som musel pribrzdit a podratit pri vysliapnuti spojky klesli otacky na volnobezne a motor zhasol. Nastartovalo na brnk a pokracoval som dalej v jazde a uz sa to pptom neopakovalo. Dnes mi to.spravilo znova. Startuje v pohode na brnk. Nevsimol som si ani nejaky nekludny chod motora ani stratu vykonu. Jedine co som spozoroval tak pri volnobeznych otackach (800) bezi motor kludne no ked pridam a stupnu na cca 900 tak je motor dost nekludny a trha ako keby vynechavali valce. Nejaka rada pripadne postreh? Stretol sa uz niekto z Vas s takym niecim ? Citovat
Komar1981 Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 Je to uplne od jine znacky, ale je to moje osobni zkusenost s podobnou zavadou na Renaultu Megane Scenic 1997 s benzinovou 1.6 8v. Motor slapal pekne bez nejakych obtizi, pouze cas od casu se proste vypnul. Zdechnul. Nekdy hned, nekdy vypadal jako v poslednim tazeni, kdyz zastavujes na krizovatce se zarazenou rychlosti. Patral jsem po pricine asi 4 mesice, proto pisu hned a vsude, co me potkalo.... Vadou bylo cislo, ktere meri barometricky tlak v sani. Takova mala cerna krabka, do ktere vedly 4 draty a tenka trubicka do sani. Ev. to posilalo vadny data do RJ a motor to dokazalo udusit. Po vymene klid. Citovat
ferinko2 Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 ....akeby sme tak ešte vedeli o akom motore sa tu bavíte,to by bolo žúžo.... Citovat
macoyogy74 Odesláno 14. květen 2014 Autor Odesláno 14. květen 2014 Sory som zabudol 2.2 hdi 125 kw Citovat
třídvířko Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 Ahoj. Když už jste tady u toho volnoběhu,tak se mi začal houpat motor na volnoběh. Nejdřív to začalo dělat se zapnutou klimou,ale už se houpe i s vypnutou. Jinak mi jde o 807.Co si o tom myslíte,začal čůrat vstřik? Či něco jiného? Děkuji za rady. Rcmod ohodnotil 1 Citovat
třídvířko Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 Ahoj. Když už jste tady u toho volnoběhu,tak se mi začal houpat motor na volnoběh. Nejdřív to začalo dělat se zapnutou klimou,ale už se houpe i s vypnutou. Jinak mi jde o 807.Co si o tom myslíte,začal čůrat vstřik? Či něco jiného? Děkuji za rady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.