Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Moje spotřeba se pohybuje kolem 5.3 litru je to město většinou nebo na chatu cca 15km.

Jak jsme jeli na Pustevny (radegast výšlap tak jsem měl spotřebu tam 5l samé kopce,zácpy,rozkopané cesty,cca 15km nad limit povolené rychlosti+blbnuti po okrskách ve 3 dospělích,cesta zpět spadla spotřeba na 4.3l :mrk ujetá vzdálenost 140km celkem.Fajn výlet Zatím jezdím po městě a drži se to na tech 4.3l uvidím jak dlouho :)

Do chorvatska Živogošče kemp Dole cca 1200km tam, jezdíme za 4.5l Jezdíme ve 4 dospělich+narvany kufr stan,židle,člun seahawk 3,oblečení,jidlo konzervy,sladkosti na 2 týdny je tam krásně hlavně ty skalnate hory,čisté moře :super:aut

FAP-off

EGR-on

CHIP-ne

stav tachometru-86 000tisic

[upravil dne 14/5/14 11:00 od Lukaydo 407]

post-53568-14109637555326_thumb.jpg

post-53568-14109637555672_thumb.jpg

Odesláno

Hmm... Dajak málo, ja mesto 6,8... Mimo mesto 5,6...

Fap mám, nabehane 192000km...

Mimo mesto u mňa znamena diaľnica s rýchlosťou 130-150km/h...

Nemám chuť jazdiť na spotrebu a tešiť sa z 4,3 lebo si ani nechcem predstaviť, čo to bola za cesta :D

Odesláno

Auto je to stejné jen foták na mobilu foti pokaždé jinak :) zatím jezdim za tech 4.3l je vtom ten vylet na radhošt a po okrskach jsem tomu taky daval :D a do velkého kopce tahleho to žralo 12l,a pak z kopce spadky to spadlo ta spotřeba.Ale to se pokoušim po tom městě klidnou nohou a vyřazovat na neutral jinak bych neměl 4.3 ale o litr vic..A moje gumy letní co maji 2 mm tomu taky moc nepřejou vepředu original goodyer z vyroby 2006 už maji dost najeto,a vzadu kormoran tak na vyhozeni po 3 letech :D ale jinak dlouhodoba kolem tech 5.3l jezdil tatka do prace to měl cca 8km.Ale když chci tak si umí taky papnout :mrk ten fap off uděla hodně si mylsím.

[upravil dne 14/5/14 22:01 od Lukaydo 407]

Odesláno

Byla zima tak proto vypla klima,spíš jsem topil :) A vyřazju na neutral z delšího kopečku třeba na rychlost bych tolik nedojel ,nějak jsem se to naučil a už to dělam automaticky podle situace,každý jezdí jinak :aut

Je velký rozdíl kombi nebo sedan ve spotřebě třeba na dálnici?

[upravil dne 14/5/14 22:16 od Lukaydo 407]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...