Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jedná se o Ranault Mascott 140.55 Furgon

r.v.2001, najeto 52tis.km (opravdu)

motor - 2.8TDCi 6rych., spotřeba - prázdný 10l/100, naložený 3t + přívěs 13l/100, 140HP

výbava - el. okna, el. zrc., rádio s CD, tempomat, klima, příd. světlomety

rozměry - výška 2,9m, délka 6,6m (ložná plocha 4x2x1,7), prov. hmot. 2,7t, celková 5,5t

Vůz je v perfektním stavu (jezdím s ním), nedávno vyměněn olej, filtry apod. Důvod prodeje je koupě většího auta.

K němu je na prodej i přívěs 5m*2m, uveze 2t.

P1010003.jpg

vapp35t.jpg

Cena k jednání 400tis. bez DPH, 60tis. bez DPH přívěs

Kdybyste někdo náhodou o někom věděl, dejte vědět :papa

[upravil dne 27/9/05 Fusion]

Odesláno

To jste to teda moc dlouho neměli, dy? jsi to teprv nedávno sháněl. Koupě většího? To je pak rovnou kamion, ne? :D No ne že bych chtěl nějak moc předjímat, ale Medvěd by si to mohl možná vzít...

Odesláno
Původně zaslal: oddie

To jste to teda moc dlouho neměli, dy? jsi to teprv nedávno sháněl. Koupě většího? To je pak rovnou kamion, ne? :D No ne že bych chtěl nějak moc předjímat, ale Medvěd by si to mohl možná vzít...

Jojo, fakt asi kamión.

My sme na tom najeli nějakých 20tis. Nejlepší by bylo mít malej + velkej ale nejde to :roll

Odesláno

taky jsem chtěl napsat, že se to dlouho neohřálo, nebo koupit nějakýho Dafíře, my máme v práci, korba je fest a celkem pohodlný auto + vlek ( takovej lacinší Šmidberskej ):D

Odesláno

jenže taky proč jsou takový ceny......jsem se o tom bavil s tchánem, kterej jezdí 34 let. Zrovna nedávno povídal jací jezdí v těch žlutých Actrosech mladí blázni, schopní jet nadoraz, bez rozvahy, jen prostě za pár korun navíc. A takovejm potom stačí míň,jezdí se lacinějš, oni jsou rádi že jezdí, ale na trhu se prčí ceny.

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

jenže taky proč jsou takový ceny......jsem se o tom bavil s tchánem, kterej jezdí 34 let. Zrovna nedávno povídal jací jezdí v těch žlutých Actrosech mladí blázni, schopní jet nadoraz, bez rozvahy, jen prostě za pár korun navíc. A takovejm potom stačí míň,jezdí se lacinějš, oni jsou rádi že jezdí, ale na trhu se prčí ceny.

Oni mají hlavně hodně dobrou dohodu na cenách a provozu kamiónů s Mercedesem. Nedávno obnovili vozovej park, nádherný auta.

Odesláno

No ono je to i na těch silnicích vidět, když už jste to nakousli. Já když vidím žlutej kamion, tak jsem okamžitě ve střehu, a čekám to nejhorší.

Odesláno

svata pravda!!

Smidberskyho ridici jsou fakt sileni. A ze toho nenajezdim zas tak malo. Aspon az posledni 2 roky.

Jednou jsem videl na kamionu nalepku (nebyl to Smidbersky): Pokud mate dojem, ze ridim jak hovado, nevahejte a zavolejte mi... .a pod tim bylo jeho cislo. Tak jsem mu zavolal a rekl mu jestli by to nechtel zavest jako povinnou vybavu kamionu. Rekl mi na to, ze by byl pro. <- asi jeden z tech slusnejsich

Odesláno

Ono to ze jazdia jak hovada a na doraz nie je vzdy vina vodica. Ked vidim ake maju niektore firmy naroky na terminy.

Priklad: nakladka v pondelok 06:00 v Antwerpach a vykladka 06:00 NA DRUHY DEN v Bratislave. Jasne ze sa to pri dodrzani AETR stihnut neda ani keby v suprave bolo cele futbalove muzstvo.

Ale niekomu to nevysvetlis a potom uz len pozeras kde a kedy sa kto vyvalil.

A este na Smidberskeho - neviem kolko % vozoveho parku ma odlahcene supravy - t.j. MB Atego s privesom - takze ma teoreticky polovicne naklady (ale pri tom zobere objemovo tolko isto co normalna suprava) - no a potom sa robi bussiness ovela lepsie.

[upravil dne 28/9/05 slavomir.martos]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...