Krmy Odesláno 27. březen 2003 Odesláno 27. březen 2003 To je jasný,že se ani nenamáhají.To tak možná kdyby jsi jím to auto postavil před služebnu a ukázal jí to auto.To by se možná podívali z okna.Kámošovi taky ukradli auto a už je to přes dva roky a nic.To je větší šance ,že si ho najdeš sám.:( Citovat
deeper Odesláno 27. březen 2003 Odesláno 27. březen 2003 Stalo se mi to samý, taky sem nejdřív doufal, že ho hledaj a ty swině maj nějakou zákonou lhůtu než to můžou shodit ze stolu. Citovat
Stefan Odesláno 1. duben 2003 Odesláno 1. duben 2003 Pánové tak se mi AUTO NAŠLO někde na Lhotce zitra se nato jedu podívat Citovat
Luk-Freedom Odesláno 1. duben 2003 Odesláno 1. duben 2003 Stefan: Tak to ti gratuluju. Ale myslim si , že máš z pr... kliku! Citovat
vix Odesláno 2. duben 2003 Odesláno 2. duben 2003 Stefane .. doufám, že tě policajti nevyvedli aprílem. Jestli ne, tak taky gratuluju. Citovat
Tomáš Odesláno 2. duben 2003 Odesláno 2. duben 2003 Gratuluji TI a asi budeš zabezpečovat že? Citovat
georg Odesláno 2. duben 2003 Odesláno 2. duben 2003 stefan: to je super, ze se naslo! Jak to vypada - je v pohode? co ted budes delat s dvema pazoutama? Citovat
Guest Cabrio Odesláno 2. duben 2003 Odesláno 2. duben 2003 No co to co ja jedno na svatek a druhy na to hrosi cestovani.Jen by me zajimalo jestli si ho nebudes muset poskladat do kupy;);) Citovat
Stefan Odesláno 2. duben 2003 Odesláno 2. duben 2003 Tak sem auto viděl je docela OK je včudu baterka a nějaký maličkosti hlavně že neni bouraný Tomáši zabezpečovat nebudu musi jeden pažout prič a to co nejdříve nemužu si dovolit dvě auta.Oddie,Radku oba vedle jak ta jedle manželka nema papíry a jak ji znám brzo by skončilo někde na vrakáči a ženská v nemocnici Jedna věc je dost zajimavá policajt co volal manželce že auto našli říkal že bylo zamčený že se do něj nemohli dostat a když sem se byl na něj dneska kouknout tak bylo otevřený doufam že mi tu baterku nečornul ten hlídač parkoviště byla pulroku stará + nová lekarnička a nějaký nářadí sem zvědavej co na to řeknou policajti zitra mi to oficialně předaj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.