třídvířko Odesláno 11. květen 2014 Odesláno 11. květen 2014 Ahoj. Mám 807,sedadla 2+2+2.Je reálné,když vyndám koberec,abych do druhé řady doplnil kolejničky a udělal tak 2+3+2? Nebo to nelze technicky provést a mám si pořídit lavici do třetí řady? Pak je ještě otázka,jestli se na lavici vejdou tři podsedáky pro děti. Děkuji,za rady,nápady a zkušenosti. Citovat
kveton Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Předěláním 2+2+2 na 2+3+2 se dostaneš do konfliktu s TP, což by mohl být velký problém Citovat
třídvířko Odesláno 12. květen 2014 Autor Odesláno 12. květen 2014 To by snad neměl být problém,v TP mám 5-7 míst Citovat
MotoMoto Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 A takže to máš Pullman edici? 2+2+2? To by znamenalo koupě i všech třech nových sedaček do prostřední řady, protože ty pilotní křesla tam tři nedáš? A nevím zda i lavice do třetí řady by šla do držáků. Pe.tr s tím má myslím celkem zkušenosti, zkus mu napsat. Jinak na lavici 3 dětské sedačky nedáš a navíc (myslím) je zakázáno vozit děti v sedačce v třetí řadě. Citovat
jarmyl Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Taky jsem o tom kdysi přemýšlel a po prozkoumání podlahy jsem zjistil: Závity v kastli jsou připraveny, musel bys ale vyměnit koberec, plasty kolem dveří a taky vedení vzduchu do 3 řady. Sedačka by asi stačila přikoupit prostřední a ze stávajících sundat područky. Techničák je v pohodě, akorát bys nesměl přijet na TK ještě s lavicí vzadu:D Teoreticky to teda jde, ale nechtělo se mi to dělat, tak jsem to přestal řešit a když vezu 3 děti, dám 1 sedačku do 3 řady. Citovat
MotoMoto Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 A může se to v třetí řadě? Já mám právě pocit, že jsem někde četl, že ne. Citovat
jarmyl Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 V manuálu je tabulka , ale je tam jen omezení na některé druhy. A navíc ty zadní sedačky jsou úplně stejné jako v 2 řadě, takže je to jedno. Citovat
třídvířko Odesláno 12. květen 2014 Autor Odesláno 12. květen 2014 Jenže jsem se trošku rozrostl a mám dětí pět,plus já a přítelkyně a je to v čoudu. Přítelkyně má sice Fiat Ullyse,kde to je 2+3+2,ale stále řešíme,že nestartuje,což tady na fóru taky řešim a dalších x mechaniků. Takže jsem chtěl upravit toho svého pažouta. No,pokut je to reálné,tak se do toho snad pustím. Kde sehnat věci,ve Smrku? Citovat
odee Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Kde sehnat věci? Přece v přítelčiným Ulysse;) Citovat
jarmyl Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 No to by určitě šlo, když je dárce uvnitř to bude 100% stejný. Citovat
třídvířko Odesláno 12. květen 2014 Autor Odesláno 12. květen 2014 To ji navrhnu,asi mě zabije:D Ale tak třeba bude ještě někdy jezdit,když už je po go vstřiků,nový rozvody a bůh ví co všechno. Ale nápad je to dobrej Citovat
Komar1981 Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 Muj skromny nazor je, ze pokud zminis dostatecne nahlas pres Ullysem, ze bude darce organu pro Pazouta, tak zacne fungovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.