Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Mám 807,sedadla 2+2+2.Je reálné,když vyndám koberec,abych do druhé řady doplnil kolejničky a udělal tak 2+3+2? Nebo to nelze technicky provést a mám si pořídit lavici do třetí řady? Pak je ještě otázka,jestli se na lavici vejdou tři podsedáky pro děti. Děkuji,za rady,nápady a zkušenosti.

Odesláno

A takže to máš Pullman edici? 2+2+2? To by znamenalo koupě i všech třech nových sedaček do prostřední řady, protože ty pilotní křesla tam tři nedáš? A nevím zda i lavice do třetí řady by šla do držáků.

Pe.tr s tím má myslím celkem zkušenosti, zkus mu napsat.

Jinak na lavici 3 dětské sedačky nedáš a navíc (myslím) je zakázáno vozit děti v sedačce v třetí řadě.

Odesláno

Taky jsem o tom kdysi přemýšlel a po prozkoumání podlahy jsem zjistil:

Závity v kastli jsou připraveny, musel bys ale vyměnit koberec, plasty kolem dveří a taky vedení vzduchu do 3 řady.

Sedačka by asi stačila přikoupit prostřední a ze stávajících sundat područky.

Techničák je v pohodě, akorát bys nesměl přijet na TK ještě s lavicí vzadu:D

Teoreticky to teda jde, ale nechtělo se mi to dělat, tak jsem to přestal řešit a když vezu 3 děti, dám 1 sedačku do 3 řady.

Odesláno

A může se to v třetí řadě? Já mám právě pocit, že jsem někde četl, že ne.

Odesláno

V manuálu je tabulka , ale je tam jen omezení na některé druhy.

A navíc ty zadní sedačky jsou úplně stejné jako v 2 řadě, takže je to jedno.

Odesláno

Jenže jsem se trošku rozrostl a mám dětí pět,plus já a přítelkyně a je to v čoudu. Přítelkyně má sice Fiat Ullyse,kde to je 2+3+2,ale stále řešíme,že nestartuje,což tady na fóru taky řešim a dalších x mechaniků. Takže jsem chtěl upravit toho svého pažouta. No,pokut je to reálné,tak se do toho snad pustím. Kde sehnat věci,ve Smrku?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...