Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

MS v hokeji 2014

MS v hokeji 2014  

1. 1. MS v hokeji 2014

• Česko
      20
    • Slovensko
      3
    • Rusko
      10
    • Kanada
      7
    • Švédsko
      2
    • Iný tím
      4

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Druhé nájazdy dnes, aspoň sa je na čo dívať... No vrchol večera ešte príde, keď nás rozbijú Taliani na cucky. :D

Odesláno

Aspoň že naši to dokázali uhrať... Konečne mám dobrý pocit zo slovenského hokeja. :aut

Odesláno

Taky bych to tak bohužel viděl.Jezdí tam jak na veřejném bruslení a o obraně se nedá mluvit vůbec.A že by porazili Norsko a Francii,která letos hraje překvapivě dobře není moc pravděpodobné s tím co předvádí.Kdo by to byl řekl,že se budou bát Francie a s Itálií se budou do konce zápasu třást o výsledek.Myslel jsem,že Růžička jim trochu zvedne mandle,ale vypadá to stejně jako když to trénoval Lojza prskavka.V rozhovorech všichni ví co je špatně a v dalším zápase to ku..í ještě víc.No jsem rád,že jsem zažil Nagano a dobu kdy byl Český hokej neporazitelný.Teď už je to bohužel v ha...u.

Ale třeba překvapí.I když jsem značně skeptický.

[upravil dne 18.5.2014 12:33 PM od lape]

Odesláno

Nemusíš mať nervy, už nepôjde o nič, keďže Dáni dnes prehrali s Francúzmi. :D Tým pádom my vypadávame a vy si zahráte s Francúzmi priateľský zápas. ;)

Odesláno

Myslím,že nás ta Francie smázne.Když se dívám na jejich zápasy,tak hrají jednoduchý a rychlý hokej.Takový jaký hrávali Češi před 15ti lety.Všechno na jeden dotek,přesná střelba bez přípravy.Naši se bohužel pořád snaží nesmyslně nahrávat a když už vystřelí,tak bezpečně do brankáře :) No ještě dva zápasy a jedou domů.

Odesláno

Teda musím říct,že jak rozhodčí pojebali MS Lotyšům to se hned tak nevidí.......Jak včera Jeřábek.....tak dnes se Švýcarama......tech faulů neodpískaných od švýcků to se hned tak nevidí.............:roll:roll:roll

[upravil dne 20/5/14 18:24 od celda1970]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...