Ajap Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Ahoj pánové, Nedávno jsem byl s mým Citroenem ZX na STK. Tak tak jsem prolezl kvůli nestejnoměrnému účinku předních brzd. LP kotouč má být hloubkově zkorodovaný a zralý na výměnu s tím, že brzdí zmenšenou plochou. Teď po nějaké době jsem autem opět jel. Zkusil jsem trochu brzdy potrápit a pak jsem koukl dírou v plecháči na kotouče (je tam vidět dost blbě) a povrch má do krásně lesklého sice daleko, ale vypadá na obou stranách +/- stejně. Zkusil jsem dát brzdám opravdu pokouřit a zjistil jsem, že zřejmě není problém v kotoučích, ale v brzdě samotné - zatímco PP kolo sálalo horkem na několik (desítek) cm a vesele smrdělo, u LP nebyl ani vlažnej plecháč. Všiml jsem si, že při sešápnutí pedálu z LP kola vrže a rupe - tedy bude asi něco zarezlé v mechanismu brzdy. No a teď ten dotaz a omluvte mou laickost - co na té brzdě asi zarezlo a co s tím? Bude to třeba stačit nějak rozhýbat? Do auta se mně fakt nechce investovat. Ne, že bych těch pár korun neměl, ale je to už stará kraksna, kterou potřebuju opravdu občas a vrážet do ní peníze se skoro rovná sypání do kanálu... Samozřejmě, že mně nikdo bez ohledání neřekne, co s tím je do detailu, ale zajímalo by mě, co bych tak mohl čekat a kolik by to mohlo stát. Díky! Citovat
Ajap Odesláno 6. květen 2014 Autor Odesláno 6. květen 2014 To není špatná myšlenka, předchozí majitel mně k autu dal všechny protokoly z STK a na tom posledním už měl napsáno, že kotouč je orezlý, nikoli však s vlivem na funkci. Vzhledem k tomu, že auto docela jezdilo a kotouče měnil cca rok před tím je opravdu možné, že to blbě odvzdušnili:o [upravil dne 6/5/14 21:45 od Ajap] Citovat
KingSpade Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Odvzdušňovat to budeš asi zbytečně. Bude spíše třeba rozebrat třmen do posledního šroubku a zrepasovat...na to se prodávají sady akorát teď nevím kolik přesně stojí, no bude to určitě levnější než koupit nový třmen. Citovat
mmartinkovic Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Zodvihni koleso na zdviháku, niekoho posad aby stlacal pedál, a ty daj dolu koleso a pozeraj a skúšaj točiť. Možno bude valček už po zenite. Citovat
Chip Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Pohybliva část brzd je, pístek brzdoveho třmene, vodítka třeme a destičky, jedno z toho nebo všechno Ti zarezlo jde taky o to jak vypadaj kotouče z vniřní strany. a když už to řešit tak na obou starnách. Citovat
Háček Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 ja bych to tipnul na vodítka třmene .. vyčistit promazat a hotovo .. pokud se nehýbe pístek tak druhá osoba at ti šlápne na brzdy a ty koukej jestli pístek leze ven(samozřejmě musíš třmen povolit a ,,vyklopit) , pokud ne zkus sikovkama zamáčknout (jde to i truhlářskou svěrkou nebo přípravkem na brzdiče co sem si vyrobil v práci) pokud zaleze tak máš vyhráno a stačí ho vymačkat šlapáním na brzdu (pozor at ti nevyjede celej pístek ) potom pod prachovku stříknout např. WéDéčko nebo konkor zamáčknout znovu sikama opět vyšlápnout máznout nákou kvalitní vazelínou (samozřejmě nákou co vydrží vysoké teploty ale nemá pevné částice )zamáčknout a hotovo. Ovšem pokud se ti to nepodaří rozhýbat ani nijak rozdělat, odmontuj z auta a odvez někomu na repas .. Repas vychází levnějc než novej brzdič ale bude jako novej . Ale zase pokud se odhodláš odvézt ho na repas nebude na škodu hodit tam i druhej .. Na brzdách by se šetřit nemělo i kdyby mělo auto jezdit jen pul roku furt lepší než si v tom někde rozbít hu*u kvuli ušetření pár korun .-) Toť muj názor na tohle vlákno [upravil dne 7/5/14 21:42 od Háček] Citovat
h4wk3y Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 nekomu na repas? v autokelly repas sadu okolo 500,- i s novym valeckem a neni co resit Citovat
Háček Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 no my v praci vozíme brzdiče na repas protože to je pro nas ztrata času .. odvezem to tam v pondělí a v uterý dopoledne máme na dílně repasované povrchově upravené brzdiče .. neříkám že opravné sady nedoporučuji jen s nima moc nepracuju Citovat
Ajap Odesláno 8. květen 2014 Autor Odesláno 8. květen 2014 Ahoj, díky všem za rady. Nechat to tak to ne, to určitě neudělám, kdyby cokoli, ale brzdy fakt ne-e. Počítám teda s tím třmenem, sám na brzdy ale raději hrabat nebudu, nehledě na to, že nemám kde.. Můj kamarád mechanik sice brblal něco o rikšách:D (stará auta opravdu nedělá rád a má tolik práce, že si může vybírat), ale slíbil, že se mně na to podívá. Citovat
Háček Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 kdybych byl někde z okolí brna tak bych ti an to mrknul ale sem až z liberce tak nemužu .. Citovat
Háček Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 když můžu tak pomůžu když nemůžu tak je to škoda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.