Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Omlouvám se že zde zakládám další téma. Pročítal jsem zde toho spoustu o problémech se zobrazením a poruchami na displeji, ale nikde jsem se nedočetl výsledek. Mám problém když se zahřeje displej tak se strácejí jak písmena tak čísla po celé délce displeje. Některé části jsou vidět jiné ne. Žárovičky jsem vyměnil. Mám ho zkusit vyměnit za jiný. Jde tam i jiný typ? Rádio se mi nezobrazuje mám tam 2DIN. Ale jde mi o ostatní údaje. Dík

post-52381-14109637394444_thumb.jpg

Odesláno

Zde je o tom vlákno společně s návodem s odkazem v něm

žárovky jsem dal nové, ale měnil jsem i ty patice, které se otáčejí do polohy zajištění, někdy jsou ty packy vychechlané

Odesláno

neviem prečo mám pocit, že nerozprávate o tom istom probléme, podsvietenie a vynechané pixely na displeji (zvyčajne po jeho zohriatí) sú predsa dva úplne iné témy

ináč, z tej fotky som nevyčítal aleže vôbec nič....

[upravil dne 7/5/14 10:14 od 307rg]

Odesláno

Miov problém vyzerá byť nie v podsvietení (na fotke vidno obe strany), ale myslím si, že problém je v kontaktoch - prasknutý letovaný spoj. Pomôže nanovo preletovať kontakty displeja.

Je to len domnienka zo skúsenosti (nie u peugeotu)

Odesláno

dheko-také si myslím že to nebudou ty žárovky. dal jsem tam jiné a nic se nezměnilo. Máš tedy nějaké zkušenosti s tím přeletováním?

Odesláno

Nie u peugeotu. Ale ak vieš vybrať displej, skús popritláčať spoje a pozeraj na displej ci to nezacne preblikovať. Ak ano, vieš, že to je tým. Ak máš letovačku, zvládneš to určite.

Odesláno

Osobne som to ešte nerozoberal, takže neviem presne aká je tam zbernica (kontakty) ale dosť pochybujem, že je to naletované, to by v tom prípade bolo ešte celkom dobre opraviteľné a to pokiaľ viem, tak nie je. Skôr by to chcelo skúsennosť niekoho, kto už to rozoberal, prípadne aj nejako vyriešil...

Odesláno

Máš \"B\"čkovej displej. Ještě je \"C\"čkovej, ale ten je kazovější a daleko hůř sehnatelnej. Osobně bych tam dal zase \"B\". Jsou i firmy, který to opravujou. Ale ne vše se povede a pak je otázkou jestli je cena opravy lepší než jinej displej z vraku. :myslim

Odesláno

Také už jsem to zkoumal. Nevím zda stačí vyměnit žárovky, ale mohli by jste tu hodit odkaz abych si je mohl koupit? :D :D

Zkoumal jsem, jak udělat aby to svítilo bílou barvou, šlo by to.

Zezadu displeje je nalepená tenká růžová folie, když folii sloupnu a nalepím tam mléčně bílou samolepící pásku (která de koupit v každém papírnictví) dám tam 3 SMD diody studené barvy tak to bude svítit bíle.

(Zatím teorie, z praxe jiných experimentů takové zkušenosti mám) Chtěl bych to vyzkoušet, ale nemám teď moc času ;)

Odesláno

ak chýbajú celé čiary tak Ledky určite nepomôžu, je to nezmysel, teplo z kúrenia a od slnka má oveľa väčší vplyv na tie nepodarené kontakty ako samotné žiarovečky pod displejom, okrem toho aj Ledky produkujú nejaké to teplo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...