Mio806 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Omlouvám se že zde zakládám další téma. Pročítal jsem zde toho spoustu o problémech se zobrazením a poruchami na displeji, ale nikde jsem se nedočetl výsledek. Mám problém když se zahřeje displej tak se strácejí jak písmena tak čísla po celé délce displeje. Některé části jsou vidět jiné ne. Žárovičky jsem vyměnil. Mám ho zkusit vyměnit za jiný. Jde tam i jiný typ? Rádio se mi nezobrazuje mám tam 2DIN. Ale jde mi o ostatní údaje. Dík Citovat
kocour17 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 to už se tu myslím řešilo... mám ten samý problém a řešení myslím ani není častý problém u 307 starého modelu nečitelnost displeje po zahřátí Citovat
Tony Stark Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 To se mi dělo taky, vycvaknout displej směrem nahoru, odpojit a vyměnit všechny žárovky a pak to svítí jako divé. Problém jsou žárovky co to osvětlují. Citovat
Mio806 Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 A jaké jsi tam dal žárovky? Já vyměnil za ty samé a je to úplně stejné. Citovat
Tony Stark Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Zde je o tom vlákno společně s návodem s odkazem v něm žárovky jsem dal nové, ale měnil jsem i ty patice, které se otáčejí do polohy zajištění, někdy jsou ty packy vychechlané Citovat
307rg Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 neviem prečo mám pocit, že nerozprávate o tom istom probléme, podsvietenie a vynechané pixely na displeji (zvyčajne po jeho zohriatí) sú predsa dva úplne iné témy ináč, z tej fotky som nevyčítal aleže vôbec nič.... [upravil dne 7/5/14 10:14 od 307rg] Citovat
dheko Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Miov problém vyzerá byť nie v podsvietení (na fotke vidno obe strany), ale myslím si, že problém je v kontaktoch - prasknutý letovaný spoj. Pomôže nanovo preletovať kontakty displeja. Je to len domnienka zo skúsenosti (nie u peugeotu) Citovat
Mio806 Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 dheko-také si myslím že to nebudou ty žárovky. dal jsem tam jiné a nic se nezměnilo. Máš tedy nějaké zkušenosti s tím přeletováním? Citovat
dheko Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Nie u peugeotu. Ale ak vieš vybrať displej, skús popritláčať spoje a pozeraj na displej ci to nezacne preblikovať. Ak ano, vieš, že to je tým. Ak máš letovačku, zvládneš to určite. Citovat
307rg Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Osobne som to ešte nerozoberal, takže neviem presne aká je tam zbernica (kontakty) ale dosť pochybujem, že je to naletované, to by v tom prípade bolo ešte celkom dobre opraviteľné a to pokiaľ viem, tak nie je. Skôr by to chcelo skúsennosť niekoho, kto už to rozoberal, prípadne aj nejako vyriešil... Citovat
Mio806 Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Spíš mě i zajímá zda jde displej vyměnit třeba za novější nebo za jiný typ. Citovat
MMILANKO Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 tiež mám ten problém , keď sa nahreje stráca sa......skúsim tam dať ledky , možno tie žiarovky ho prehrievaju:myslim Citovat
Dave_k Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Máš \"B\"čkovej displej. Ještě je \"C\"čkovej, ale ten je kazovější a daleko hůř sehnatelnej. Osobně bych tam dal zase \"B\". Jsou i firmy, který to opravujou. Ale ne vše se povede a pak je otázkou jestli je cena opravy lepší než jinej displej z vraku. Citovat
Mio806 Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 to je otázka. když to bude z vrakáče tak abych nekoupil to samé. Citovat
307rg Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 presne tak, ak už z vrakoviska tak jedine kupovať keď praží slnko a určite poriadne vyskúšať [upravil dne 8/5/14 08:40 od 307rg] Citovat
LamZa Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Také už jsem to zkoumal. Nevím zda stačí vyměnit žárovky, ale mohli by jste tu hodit odkaz abych si je mohl koupit? :D Zkoumal jsem, jak udělat aby to svítilo bílou barvou, šlo by to. Zezadu displeje je nalepená tenká růžová folie, když folii sloupnu a nalepím tam mléčně bílou samolepící pásku (která de koupit v každém papírnictví) dám tam 3 SMD diody studené barvy tak to bude svítit bíle. (Zatím teorie, z praxe jiných experimentů takové zkušenosti mám) Chtěl bych to vyzkoušet, ale nemám teď moc času Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 misto bile pasky bila tabulka co byva na stavbach, hlavne nebude delat \"strukturu\" Citovat
zolco Odesláno 17. květen 2014 Odesláno 17. květen 2014 Aj ja mám tento problém.Vymenil som žiarovky,a je to to isté.Myslýte že pri výmene žiaroviek na led,alebo smd my zmyzne tento problém? Citovat
307rg Odesláno 17. květen 2014 Odesláno 17. květen 2014 ak chýbajú celé čiary tak Ledky určite nepomôžu, je to nezmysel, teplo z kúrenia a od slnka má oveľa väčší vplyv na tie nepodarené kontakty ako samotné žiarovečky pod displejom, okrem toho aj Ledky produkujú nejaké to teplo Citovat
zolco Odesláno 17. květen 2014 Odesláno 17. květen 2014 Hm,vyskusam led,niekde v garazi sa mi povaluju aj bielej farby,hodim odpor a uvidime,nic za to nedam,max.taku pol hodinku prace. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.