Struk Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Zdarvím pánové , jaký olej by jste mi doporučily do peugeot 106 rally , 1.3 72 kw Citovat
kujon106 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Já používám Texaco Havoline 5w40 už několik let a nemůžu si na něj stěžovat. Citovat
MilanF1 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Jak s tím budeš jezdit, k jakému účelu? Aby nebylo vhodnější tam dát W50 ... tedy racing. Citovat
Struk Odesláno 6. květen 2014 Autor Odesláno 6. květen 2014 Můžu prosím nejaký odkaz na ten olej W50 ? Radši neco lepšího Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Můžu prosím nejaký odkaz na ten olej W50 ? Radši neco lepšího To neni \"lepšího\" ... Skus si pozreť, čo znamená \"viskozita\" na oleji ... Napr 5W40 = prvé číslo je schopnosť \"mazania\" motora, resp. hustota, za studena, druhé je za bežnej prevádzky, tj s teplým motorom. Ak teda porovnáš olej 5W40 a 10W40 tak za bežnej prevádzky s teplým motorom mažú rovnako, akurát pri studenom \"štarte\" je 10W čkový olej \"tuhší\" ... Racingový olej napr 10W50 či 10W60 je \"hustejší\" pri \"teplom\" motore. Dáva sa do áut, ktoré majú viac zaťažený motor, často pracujú vo vysokých otáčkach - teda je predpoklad, že s autom sa napr \"závodí\", v otáčkach ho držíš viac ako v bežnej premávke a teda motor je stále \"nadmerne\" teplí ... Na bežné jazdenie je ale pri tomto motore absolútne zbytočný a viac s ním uškodíš, ako pomôžeš ... Preto by som pri bežnom užívaní dal hocičo normálne, čo spĺňa požiadavky výrobcu a aj jeho normu. Citovat
rootsky Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Dej visko co tam patří, jestli můžeš, tak 5W40 od Totalu. Jestli ne tak 10W40. Další výměnu můžeš Total nebo Elf 5W50 (ppř. 10W50), ten je v pohodě pro dlouhodobé užití (čistě race oleje nejsou pro běžný provoz vhodné- rychle se proti \"běžným\" jiným jejich složky znehodnocují). Samo tam můžeš dát jakoukoli značku oleje, ale mě by bylo líto do PUGa lít něco jiného než koncern Total (doporučuje PSA, Renault, ppř. u \"50tky\"divize\"PSA\" Sport a Renault Sport)... Dávej pak stejný olej a měň tak po 10 k km. Citovat
MilanF1 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Mě šlo o to, kdyby s tím závodil apod, zda dát nějakou padesátku, na běžný provoz je naprosto zbytečná. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 No jasné - mne zase šlo len o to, aby pochopil, v čom je ten olej iný ... rootsky - je uplne zbytočné \"lipnúť\" na nejakej značke, ako napríklad TOTAL, len preto, že v PSA povedali, že tento olej doporučujú. V servisnej knižke musí byť jasne napísané, aký olej do toho auta má ísť (tj aká viskozita) a takisto akú triedu ACEA musí spĺnať - prípadne neviem, či má PSA aj svoju špeciálnu normu, ak hej, tak tam bude tiež uvedená. Následne stačí nájsť olej, ktorý spĺňa danú normu, a použiť ho ... Výrobcovia olejov musia \"prejsť\" testom danej triedy. Ak raz ten olej spĺňa požadované parametre výrobcom, tak kúpa rovnakého oleja s rovnakou triedou od drahšej značky nepomôže absolútne v ničom, maximálne tak k vyprázdneniu penaženky Citovat
rootsky Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 JJ rozepsal jsi do odstavce mojí asi třetí větu... Citovat
Struk Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Myslím že jsem dostatečně poučen Možná mám blbé otázky ale zrovna v tomto se nejak nevyznám tak se radši zeptám než tam naleju neco co tam nepatří Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.