Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Varování před zdejším členem - neplatícím komerčním inzerentem draken.x700

Recommended Posts

Odesláno

to co jsem si o nas precetl na 205 clubu me jen utvrdilo v tom, ze to je banda kretenu...

Odesláno
to co jsem si o nas precetl na 205 clubu me jen utvrdilo v tom, ze to je banda kretenu...

Přesně s tímto vyjádřením jsi úplně stejnej, uvědomuješ si to? :D:aut - to jsou dvě strany mince -> házet a plivat (verbálně) špínu na jeden, nebo druhej klub je dost ubohý... a po pár pročtení pár příspěvků napsat takový verdikt??? Nevim ...

A Stiflere, ty by sis měl změnit popis o sobě, protože tahle se POHODÁŘ fakt nechová ...

Odesláno

To Scratch: nezapomínej, že kupa lidí od tama je i tu, tak aby se náhodou někdo neurazil;) Kreténi sou všude, určitě sou i na 205 clubu, i na všech ostatních autoclubech, stejně jako tady se taky sem tam nějakej najde:D Rozhodně jsou v ČR i místa, kde je jejich koncentrace několikanásobně větší než na všech autoklubech... a většinou tam sou za nemalý peníze a ještě mají dotovanou kantýnu;)

Odesláno

Scratch : nevim, zda se tam o nas bezne takhle vyjadruji, predpokladam, ze ne a ze je spis Stifler popichl tim, jak uvedl v prvnim prispevku ze je primarne clenem oficialniho ceskeho Peugeot Clubu. Tak zase jednou diky, Stife, no :)

Odesláno

Přesně s tímto vyjádřením jsi úplně stejnej, uvědomuješ si to? :D:aut - to jsou dvě strany mince -> házet a plivat (verbálně) špínu na jeden, nebo druhej klub je dost ubohý... a po pár pročtení pár příspěvků napsat takový verdikt??? Nevim ...

A Stiflere, ty by sis měl změnit popis o sobě, protože tahle se POHODÁŘ fakt nechová ...

v podstate to je povzdech nad tim, jak se i jini divaji na nase forum. A napsal jsem to schvalne, neb jsem cekal od nich nejakou reakci. V podstate to byl test jestli sem chodi nebo ne, kdyz jsme tady tak hrozni a spatni a buh vi co jeste :)

A SV neber si to osobne, samozrejme to tam nemyslim na vsechny, ale vadi mi takove vzajemne hodnoceni :(, kor kvuli pitomy inzerci.....

Odesláno

To víš, že sem chodí ... i spousta ostatních lidí říká, jak je to tu na <-> a chodí sem ... ;)

Proto mi vadí takové to generalizované odsuzování, jak jsou tam či jinde lidi takový a makový ...

Taky mi to tu 100% nevyhovuje a chodim sem ... :aut:mrk:D:D

Odesláno

StibTo : bohužel to teď od Stiflera vyznělo opět jako ta nejlepší reklama pro náš Peugeot club.A reakci některých členů 205clubu se nedivím,protože konkrétně tento člen rozhodně není podvodník a zná ho opravdu hoodně členů a obchodovalo s ním.

Takže tak. :bojim

Odesláno

Jsem 205 clubu a musím říct že nekteří člonové to tam napsali jak napsali, ale přijedte podívat na sraz tento víkend do jedovic napište sz a povím více, ale jinak pokud by se neobrátil na tento klub tak se o tomto klubu ani nezmíne sami tu neco kupujeme a hledáme díly i nekteré rady.

Odesláno

ja vim, ode mne to byl spis rejp :D

ja bohuzel jsem v dobrichovicich, budu padlovat na dracich lodich.

Odesláno

Jo, pěkně se tam pár ubožáků odkopalo, jen co je pravda, hlavně že sem lezou pro rady, ale za rohem pomlouvají. A k někomu takovému bych měl ještě jezdit na sraz, jo? Děkuji, ale na srazy jezdím akorát za férovými lidmi, ne za s*áči, kteří někam lezou za prospěchem, ale za rohem to pomluví.

Odesláno

Dobře asi tu máte dokonalé členy podle oddie uplne všechny a koukám že zrovna takovej Stifler je zdárným členem pokud je opravdu plnej takových lidí tak to bych k vám na sraz taky nejel.

Odesláno

Nikdo tě nenutí nikam jezdit, mně chybět nebudeš. Ten příspěvek je úplně o něčem jiném, než ty zřejmě dokážeš pochopit - vůbec ne o nějakém Stiflerovi, který se tu odkopal už dávno, ale o tom, že pár ubožáků, co sem dolejzají pro rady, za rohem pomlouvají ten klub jako celek. A to dělá jen a pouze S*ÁČ.

Odesláno

No, myslim že by se to tu nemuselo tolik hrotit kvuli jednomu nespokojenýmu Stiflerovi. Prostě měl pocit že musí někoho vyzdvihnout a udělat mu negativní reklamu za to že je sám neschopnej si koupenou věc zkontrolovat ihned, a ještě mu zde do nadpisu hodí že je neplatící komerčák a čeká jak mu zavaří že po něm bude chtít vedení poplatek za komerci. No prostě spiš to ukazuje na Stiflera, dokonce se projevil i na 205 klubu, ted snad sám vidí že přestřelil.

Odesláno

Měl jsem o vašem klubu lepší mínení, protože se tam vyjádřili jen ty co odešli odtud a určite sem už ani nikdy nepřišly. Jo promin, ale koukni se po našem foru a najdi tam jedinou pomuluvu krom toho tematu co založil váš člen. O vašm foru se nebavíme ani na srazu maximálne že tam neco je nákej díl na prodej.

Odesláno
koukám že zrovna takovej Stifler je zdárným členem pokud je opravdu plnej takových lidí tak to bych k vám na sraz taky nejel.

Naštěstí tento klub není plný lidí jako je Stifler takže na náš sraz klidně doražte :papa

Odesláno

:D To jsem se musel opravdu zasmát a prodejce sám tím připustil, že stav kol v době prodeje neodpovídal tomu, co uvedl do inzerátu. Je to z jeho strany sice jen přestupek proti majetku, ale lze za něj uložit pokutu až do 15.000,- Kč, tak zvážím, zda ho trochu potrápím na PČR a u správňáku, ale vzhledem k tomu, že se k uznání \"chyby\", resp. podvodu nemá, tak mi asi nic jiného nezbyde. Každopádně ostatním zde kupujícím doporučuji velmi dobře zvážit případný nákup dílů u tohoto komerčního inzerenta, protože mohou naletět vychváleným inzerátům stejně, jako já tomuto. Přeji zdar a sílu a štěstí na poctivé prodejce. :papa

Stiflere, jestli jsi schopnej tohle udělat po dvouměsíčním flákání se, tak jsem zvědavej jak budeš koukat na tenhle svět, až ti někdo šlápne do ksichtu.... Jsem opravdu zvědavý, jak na něj budeš máchat plackou.....

Jinak si pamatuji prodej tvé bývalé červené 406 jednomu zdejšímu členu.... Tvé chování popisoval přesně jako ty popisuješ prodejce nyní.... Taky jsi auto vychválil a ono téměř nebrzdilo, taková vlákna se nezapomínají. Jo a to se ozval, sotva s tím autem od tebe přijel, nečekal jako ty dva měsíce

To je panečku férovost, co? Není to o vodě a vínu

mrkněte na tohle

[upravil dne 6/5/14 16:17 od Radek Hurvajz]

Radku, díky za úpravu ale mělo to býti toto.....

Moje poslední vyjádření k této věci:

1) Slevu dostali - víc to nebudu rozebírat!

2) Pepa si auto řádně prohlédl a prohlídku ukončil testovací jízdou. Byl spokojený a dobře věděl, co kupuje. Věci, jako jsou brzdy, jsou u tohoto modelu auta takřka do očí bijící součástkou, takže není problém se přesvědčit o jejich stavu (a funkčnosti při projížďce). Pokud Pepa něco při prohlídce zanedbal a neprohlédl, je to jeho problém a s tím do uzavření obchodu jde, že kupuje 11 let staré auto, u kterého nemůže čekat, že bude všechno v \"top\" stavu.

3) Ano, psal jsem to v tom smyslu, že auto může kdykoliv vyjet kamkoliv. Jezdil jsem s ním téměř denně a kdykoliv jsem se rozhodl, že někam pojedu, tak jsem jel a v pořádku jsem se vrátil domů. Bylo to myšleno tak, že auto nestojí v garáži a nečeká na nějakou součástku, bez které nemůže vyjet do ulic. Jezdilo a průběžně jsem do něj dával peníze, aby bylo v lepším stavu. Jestli někdo čeká, že si půjde koupit takhle staré auto a bude 2 roky jezdit bez investic, tak je asi bláhovej a s takovým člověkem se já bavit nebudu.

Tímto uzavírám mou diskuzi v této věci a necítím se povinen cokoliv komukoliv vysvětlovat nebo se ospravedlňovat. Co jsem věděl, to jsem Pepovi řekl a co jsem nevěděl, tak třeba Pepa postupně odhalí (pokud tam něco bude). Nikoho jsem nepodvedl nebo neošidil a mé svědomí je čisté! Domluvil jsem.

Stiflere, jsi asi bláhový, když si koupíš jeté kola a dva měsíce je necháš ležet u \"strejčka někde v dílně\" a pak šermuješ plackou, co? Zaručíš se za strýčínka? Zaručíš se vůbec o sebe?

[upravil dne 7/5/14 10:58 od punkac]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...