Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
... to 16V v podpisu asi nebude pravda ;)
Mal som za to, čo aj Ivkopivko12tka napísal, ale to som netušil ešte o 80kW verzii. idem to opraviť.. Inak sme ozaj kúsok od seba.. A tiež máš aj ty krásne kábro. V lete si určite spravím výlet niekde k Lehote.

MilanF1, ChouLu: Trafili ste to presne. Tento dátum mám aj v papieroch ako 1. evidenciu v Nemecku. Odtiaľ bolo auto v roku 2013 dovezené od 1. majiteľa do ČR. Lenže pán nečakane zomrel, auto odvtedy stálo v garáži a po dedičskom konaní ho dcéra predala mne. Takže papierovo som 4. majiteľ, no ako užívateľ by sa dalo povedať, že som druhý.

... je to 1.6 8V která byla na konci své výrobní modelové řady upravena na 72kW.. ;)
ako to myslíš \"upravená\"? Akože len mapa v ECU??

Samozrejme si vážim vaše pozitívne ohlasy.. Je to veľká podpora.. vďakasmile-pohodak.gif

Inak viete mi napísať, či to Je Clarion alebo Blaupunkt?? Nemám k nemu kód a neviem nájsť žiadnu kalkulačku..

caa7874498afe8d5295fcb1d745f79a9994786ce2af1a10e.jpg 1021b90aef59a3e2b9913dbea50a3a790629768273d0a939.jpg

Odesláno

To rádio je pěkné, protože těhlech se s CD tolik nevidí. Ale neřeknu ti, co je to za výrobce, to nevím. Ale není to jedno? Protože případný CD měnič má svůj Peugeotí konektor a kabel bys měl mít natažený pod zadní sedačky. ;)

Co myslíš tou kalkulačkou? Imobilizér (kalkulačku před řadičkou)? Ten od roku 1997 306tka nemá, protože má immo v klíčku.

Ale spíše myslíš kod k radiu, když ho zapojíš, aby vůbec naskočilo ... s tím je problém, když kod nemáš. Možná zde na klubu - když použiješ hledání - najdeš jak na to, ale nejsem si jist.

Odesláno

Tak Clarion, myslel jsem si to, ale když nemá člověk jistotu ... hlavně to nemá na CD měnič Clarioní kulatý konektor :D A samozřejmě chybí cinch konektory. ;)

Ale cabrio má zajímavou historii a máš jistotu, že ho někdo neprodával kvůli tomu, že cabriu něco je ;)

Odesláno

... je to 1.6 8V která byla na konci své výrobní modelové řady upravena na 72kW.. ;)
ako to myslíš \"upravená\"? Akože len mapa v ECU??

pokud vím, tak ne jen ECU ale mělo být upraveno sání a myslím že i svody/výfuk..

Odesláno

No šak nevadí, ono tých takmer 100koní postačuje bohato, je to výletné auto. Závodiť s ním nemieniť. Chcel som len vedieť či to francúzi len \"nenačipovali\".

Kalkulačkou som myslel radio code decoder. Aj keď kód k immo tiež nemám, to ma vôbec netrápi a ani ho nechcem zisťovať.

Chcel som vedieť značku rádia, aby som vedel, ktorý dekóder použiť. Mám

(akurát pre windows), vložil som tam posledné štvorčíslie z SN a vyhodilo kód, ale ten mi v rádiu neberie.. Hľadám ďalej:) ...
Odesláno

Myslím, že to není jen načipované, motor má myslím jiné i nějaké komponenty, je tak trochu raritní.

Kod k immo není potřeba, protože ho nikam nezadáváš, immo se sám načte z klíčku při startování. ;)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahojte. Prosim o radu, ako zhodit predny naraznik. Nemam pc ani Jak Na To a cez mobil sa mi zle hlada na nete.

Od podbehov aj odspodu to mam uvolnene, ale stale drzi niekde za spz.. Prosim o odkaz alebo odpoved.

Dakujem

Odesláno

Zato mne sa ho nepodarilo zhodiť ani tak. Tie matky sú dosť zahrdzavelé, musím si zohnať správne náradie..

Zatiaľ som vybral budíky a vymenil vypálené žiarovky. Lenže kontrolka stretávačiek nesvieti aj tak. Potrebujem si zohnať nejaké schémy.. Na konci týždňa by som ich mal mať. Potom sa aj k nárazníku dostanem...

Odesláno

Našiel som si trošku času, tak som aj trošku pokročil k vysnívanej dokonalosti kabria :D.

Nárazník sa mi podarilo zhodiť a dobrý prístup je tam aj bez demontáže nádržky. Na vrakáči som hľadal nejaké drobnosti a mali tam aj jeden nárazník, tak som ho vzal na pokusy. Ale keď mi vravel, že je to \"nedostatkový tovar\" a nárazníku nič nieje, tak ho môžem postúpiť ďalej ak by niekto chcel..

Ako ste si mohli všimnúť, SDS už mám pár dní na aute..

IMG_20140604_195415.jpg

Včera som absolvoval doktora s autom.. vymenili sa rozvody, pumpa, guferá (konečne neslintá = pod autom sucho), všetky čapy, predné ložiská (to tichúčko v aute je na nezaplatenie :D), zadné gumené slimáky na predných ramenách a keď už som sa mu tam motal, tak som si prebrúsil, prečistil a premazal všetky možné časti na brzdách, konečne to lepšie brzdí a hlavne nepribrzďuje za jazdy.. Jedno, čo ma trošku štve, že mi svieti ABS. Mechoš mi tvrdí, že to zhasne samé, vraj si to potrebuje načítať nejaké údaje, ale dnes po 70 km, kontrolka stále svieti a čo ma štve moc, že ani ABS nejde.. čo s tým mám robiť??

A dnes som sa vychystal na vetrolam. Predošlá majiteľka mi tvrdila, že to treba nejako dopasovať a urobiť úpravy.. Hľadal som nápady a našiel som jacobsonove prevedenie, tak som sa na to pripravil a pustil do toho..

15 minút na to čumím, lebo zisťujem, že moje úchyty sú úplne odlišné, tak som to vzal do rúk, primeriavam a zrazu bum.. Ono to tam sadlo jak riť na šerbel smile-ooh.gif.. Tak som to išiel vyskúšať a ono to je bomba vec. Ani vláskom mi nepohlo pri 110km/h.. Takže s touto vychytávkou som moc spokojný..

IMG_20140606_120304.jpg IMG_20140606_120253.jpg IMG_20140606_142746.jpg IMG_20140606_120237.jpg IMG_20140606_120217.jpg

[upravil dne 6/6/14 17:34 od dheko]

[upravil dne 6/6/14 17:36 od dheko]

Odesláno

auto je fakt pekné:mrk:mrk,.....možno by to chcelo ešte kožkový introš, vínovej farby?? :myslim

inak ten nárazník je v akom stave? možno by som ho zobral:myslim

Odesláno

Kožku som bral ako samozrejmost, ale teraz mam latku a staci 2 minuty na slnku a uz mi rit opali.. Takze neviem ci ist do toho ci nie..

Narazniku nic nieje, akurat zospodu, co su tie tri jazyky, tak dva po stranach chybaju... A je tam 4cm prasklina, ktoru normalne nevidno, to mozno aj opravim...

Odesláno

Naraznik som sa rozhodol vymenit za kapotu s maskou a origo hmlovkou pravou.

Mam zlomenu antenu a chcem tam dat elektricku, je problem ju zohnat? A na fotke, to je priprava na tu antenu?

IMG_20140614_182146.jpg

Odesláno

nieje to origoš z cabria, sú potrebné drobné úpravy (upevnenie motorčeka, redukčná podložka, zapojenie cez relátko, koncovka antény), ale účel to plní, v garáži chytám také rádiá, čo s nijakým autom predtým..

Anténa je z Leganzy, pôvodne chcel predajca 25€, no ukecal som ho na 15€.

Noa keďže kufor sa mi nedal nijako zamknúť, pretože vložku zámku niekto predo mnou odvŕtal a nahradil krásnym šróbom

IMG_20140619_143108.jpg

tak som sa rozhodol to nejako vyriešiť..

Kúpil som servomotorček (dvojvodičový), ktorý som nahradil pôvodným motorčekom na odomykanie vložky

IMG_20140618_180647.jpg

a celý zámok som rozobral do posledného kúska, pretože plech okolo levíka už nemal žiadny lak a farba bola doškriabaná

IMG_20140619_144303.jpg

Mal som v pláne len nový nástrek, ale spomenul som si na zvyšný laminát, čo mi zostal z predošlých úprav, tak som to trošku upravil

IMG_20140619_191335.jpg

a zalaminoval

IMG_20140619_201738.jpg IMG_20140619_201751.jpg

... viac som toho dnes nestihol, ale do týžňa by to malo byť hotové aj so zapojeným servomotorčekom. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...