dheko Odesláno 6. květen 2014 Autor Odesláno 6. květen 2014 ... to 16V v podpisu asi nebude pravda Mal som za to, čo aj Ivkopivko12tka napísal, ale to som netušil ešte o 80kW verzii. idem to opraviť.. Inak sme ozaj kúsok od seba.. A tiež máš aj ty krásne kábro. V lete si určite spravím výlet niekde k Lehote. MilanF1, ChouLu: Trafili ste to presne. Tento dátum mám aj v papieroch ako 1. evidenciu v Nemecku. Odtiaľ bolo auto v roku 2013 dovezené od 1. majiteľa do ČR. Lenže pán nečakane zomrel, auto odvtedy stálo v garáži a po dedičskom konaní ho dcéra predala mne. Takže papierovo som 4. majiteľ, no ako užívateľ by sa dalo povedať, že som druhý. ... je to 1.6 8V která byla na konci své výrobní modelové řady upravena na 72kW.. ako to myslíš \"upravená\"? Akože len mapa v ECU?? Samozrejme si vážim vaše pozitívne ohlasy.. Je to veľká podpora.. vďaka Inak viete mi napísať, či to Je Clarion alebo Blaupunkt?? Nemám k nemu kód a neviem nájsť žiadnu kalkulačku.. Citovat
MilanF1 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 To rádio je pěkné, protože těhlech se s CD tolik nevidí. Ale neřeknu ti, co je to za výrobce, to nevím. Ale není to jedno? Protože případný CD měnič má svůj Peugeotí konektor a kabel bys měl mít natažený pod zadní sedačky. Co myslíš tou kalkulačkou? Imobilizér (kalkulačku před řadičkou)? Ten od roku 1997 306tka nemá, protože má immo v klíčku. Ale spíše myslíš kod k radiu, když ho zapojíš, aby vůbec naskočilo ... s tím je problém, když kod nemáš. Možná zde na klubu - když použiješ hledání - najdeš jak na to, ale nejsem si jist. Citovat
poldiss Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Tohle je Clarion a kalkulačku máš přece přímo na rádiu ne? Jinak moc pěkný cabrio, taky bych si ho chtěl časem pořídit je to můj sen od dětství Citovat
MilanF1 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Tak Clarion, myslel jsem si to, ale když nemá člověk jistotu ... hlavně to nemá na CD měnič Clarioní kulatý konektor A samozřejmě chybí cinch konektory. Ale cabrio má zajímavou historii a máš jistotu, že ho někdo neprodával kvůli tomu, že cabriu něco je Citovat
Béďa Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 ... je to 1.6 8V která byla na konci své výrobní modelové řady upravena na 72kW.. ako to myslíš \"upravená\"? Akože len mapa v ECU?? pokud vím, tak ne jen ECU ale mělo být upraveno sání a myslím že i svody/výfuk.. Citovat
dheko Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 No šak nevadí, ono tých takmer 100koní postačuje bohato, je to výletné auto. Závodiť s ním nemieniť. Chcel som len vedieť či to francúzi len \"nenačipovali\". Kalkulačkou som myslel radio code decoder. Aj keď kód k immo tiež nemám, to ma vôbec netrápi a ani ho nechcem zisťovať. Chcel som vedieť značku rádia, aby som vedel, ktorý dekóder použiť. Mám (akurát pre windows), vložil som tam posledné štvorčíslie z SN a vyhodilo kód, ale ten mi v rádiu neberie.. Hľadám ďalej:) ... Citovat
MilanF1 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Myslím, že to není jen načipované, motor má myslím jiné i nějaké komponenty, je tak trochu raritní. Kod k immo není potřeba, protože ho nikam nezadáváš, immo se sám načte z klíčku při startování. Citovat
dheko Odesláno 31. květen 2014 Autor Odesláno 31. květen 2014 Ahojte. Prosim o radu, ako zhodit predny naraznik. Nemam pc ani Jak Na To a cez mobil sa mi zle hlada na nete. Od podbehov aj odspodu to mam uvolnene, ale stale drzi niekde za spz.. Prosim o odkaz alebo odpoved. Dakujem Citovat
Kennbell Odesláno 31. květen 2014 Odesláno 31. květen 2014 Drzi na 4 matickach. Na prave strane sundas nadobku od odstrikovacu a na ridicove strane jdou pekne videt. Nikde jinde to nedrzi. Citovat
Andreww Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Já jsem nikdy nádržku na ostřikovače nesundával A to jsem měl nárazník dole hodněkrát Citovat
dheko Odesláno 2. červen 2014 Autor Odesláno 2. červen 2014 Zato mne sa ho nepodarilo zhodiť ani tak. Tie matky sú dosť zahrdzavelé, musím si zohnať správne náradie.. Zatiaľ som vybral budíky a vymenil vypálené žiarovky. Lenže kontrolka stretávačiek nesvieti aj tak. Potrebujem si zohnať nejaké schémy.. Na konci týždňa by som ich mal mať. Potom sa aj k nárazníku dostanem... Citovat
dheko Odesláno 6. červen 2014 Autor Odesláno 6. červen 2014 Našiel som si trošku času, tak som aj trošku pokročil k vysnívanej dokonalosti kabria . Nárazník sa mi podarilo zhodiť a dobrý prístup je tam aj bez demontáže nádržky. Na vrakáči som hľadal nejaké drobnosti a mali tam aj jeden nárazník, tak som ho vzal na pokusy. Ale keď mi vravel, že je to \"nedostatkový tovar\" a nárazníku nič nieje, tak ho môžem postúpiť ďalej ak by niekto chcel.. Ako ste si mohli všimnúť, SDS už mám pár dní na aute.. Včera som absolvoval doktora s autom.. vymenili sa rozvody, pumpa, guferá (konečne neslintá = pod autom sucho), všetky čapy, predné ložiská (to tichúčko v aute je na nezaplatenie ), zadné gumené slimáky na predných ramenách a keď už som sa mu tam motal, tak som si prebrúsil, prečistil a premazal všetky možné časti na brzdách, konečne to lepšie brzdí a hlavne nepribrzďuje za jazdy.. Jedno, čo ma trošku štve, že mi svieti ABS. Mechoš mi tvrdí, že to zhasne samé, vraj si to potrebuje načítať nejaké údaje, ale dnes po 70 km, kontrolka stále svieti a čo ma štve moc, že ani ABS nejde.. čo s tým mám robiť?? A dnes som sa vychystal na vetrolam. Predošlá majiteľka mi tvrdila, že to treba nejako dopasovať a urobiť úpravy.. Hľadal som nápady a našiel som jacobsonove prevedenie, tak som sa na to pripravil a pustil do toho.. 15 minút na to čumím, lebo zisťujem, že moje úchyty sú úplne odlišné, tak som to vzal do rúk, primeriavam a zrazu bum.. Ono to tam sadlo jak riť na šerbel .. Tak som to išiel vyskúšať a ono to je bomba vec. Ani vláskom mi nepohlo pri 110km/h.. Takže s touto vychytávkou som moc spokojný.. [upravil dne 6/6/14 17:34 od dheko] [upravil dne 6/6/14 17:36 od dheko] Citovat
dheko Odesláno 6. červen 2014 Autor Odesláno 6. červen 2014 omylom odoslané [upravil dne 6/6/14 17:32 od dheko] Citovat
mato2t Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 auto je fakt pekné:mrk,.....možno by to chcelo ešte kožkový introš, vínovej farby?? inak ten nárazník je v akom stave? možno by som ho zobral:myslim Citovat
dheko Odesláno 6. červen 2014 Autor Odesláno 6. červen 2014 Kožku som bral ako samozrejmost, ale teraz mam latku a staci 2 minuty na slnku a uz mi rit opali.. Takze neviem ci ist do toho ci nie.. Narazniku nic nieje, akurat zospodu, co su tie tri jazyky, tak dva po stranach chybaju... A je tam 4cm prasklina, ktoru normalne nevidno, to mozno aj opravim... Citovat
Andreww Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Větrolam je opravdu super věc Za kolik ten nárazník prodáváš? Citovat
dheko Odesláno 14. červen 2014 Autor Odesláno 14. červen 2014 Naraznik som sa rozhodol vymenit za kapotu s maskou a origo hmlovkou pravou. Mam zlomenu antenu a chcem tam dat elektricku, je problem ju zohnat? A na fotke, to je priprava na tu antenu? Citovat
dheko Odesláno 15. červen 2014 Autor Odesláno 15. červen 2014 Odpoveď: ano, je to príprava na el. anténu.. Včera večer, som ju zohnal a dnes hodil na miesto.. Citovat
dheko Odesláno 19. červen 2014 Autor Odesláno 19. červen 2014 nieje to origoš z cabria, sú potrebné drobné úpravy (upevnenie motorčeka, redukčná podložka, zapojenie cez relátko, koncovka antény), ale účel to plní, v garáži chytám také rádiá, čo s nijakým autom predtým.. Anténa je z Leganzy, pôvodne chcel predajca 25€, no ukecal som ho na 15€. Noa keďže kufor sa mi nedal nijako zamknúť, pretože vložku zámku niekto predo mnou odvŕtal a nahradil krásnym šróbom tak som sa rozhodol to nejako vyriešiť.. Kúpil som servomotorček (dvojvodičový), ktorý som nahradil pôvodným motorčekom na odomykanie vložky a celý zámok som rozobral do posledného kúska, pretože plech okolo levíka už nemal žiadny lak a farba bola doškriabaná Mal som v pláne len nový nástrek, ale spomenul som si na zvyšný laminát, čo mi zostal z predošlých úprav, tak som to trošku upravil a zalaminoval ... viac som toho dnes nestihol, ale do týžňa by to malo byť hotové aj so zapojeným servomotorčekom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.