Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 coupé 2.0 16V 97kW by Wext

Recommended Posts

Odesláno

Wext : Jak už psal Print někdy méně je lépe... ale naštěstí samolepky se dají kdykoliv rychle sundat :D

Kdyby se někdy stalo že budu mít doma TDI tak bych asi tu nálepku rychle sundal :D ( To se ovšem nestane u mě ) 

Odesláno

Jo, to mě taky hned napadlo :D ale nesundám ji z coupé ale z octávky :D bude to lepší :D jinak nálepky půjdou dolů, to určitě... bohužel jsem se ale rozhodl pro ten peugeotclub... zabírá moc místa a možná ještě jedna :D každopádně  TDI nálepky tam nechám :D sranda musí být :D a když sedím v coupé, tak můj názor na TDI je stejný :D je to pro starochy ale hold, ušetří to :D takže přes pracovní týden jsem zastánce TDI a o víkendu provokatér :D 

Odesláno

Ale každopádně díky za názory hoši, hned jak mi auto přijede ze servisu, tak to sklo trochu pročistím :D jinak jsem s autem v servise kvůli oleje, někde to teče a potřebuju to za včas najít.. :( tak snad to nebude nic vážného :(

Odesláno

Ještě jedna drobnost, mechanik jak opravoval coupé mi na něm zlomil pravý přední podběh kola, nemáte doma někdo náhradní ? nebo nevíte o někom kdo by ho měl, celkem mi to adí, jde to hodně vidět :(

Odesláno (upraveno)

s tym takto dlho nejazdi lebo ti to napadne korozia tu blatniky niesu nijak chranene(tlmiaci nater ako u starych aut) voci narazom kamienkov a podobnych veci hlavne si daj pozor na  plastovy podbeh z druhovyroby casto nepasuje a je treba ho prisposobovat teplovzdus pistolou

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Díky za radu, naštěstí mám už coupé jen jako víkendovku, takže s ním jezdím, jen za pěkného počasí. Ale vadí mi, když vytočím kola a jde tam vidět díra... je to hnus... :(

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Minulou sobotu jsem byl na sraze coupéček, tak vám přihodím pár fotek ať se můžete kochat :D 

post-40379-0-77994400-1440534652_thumb.j

post-40379-0-13731900-1440534680_thumb.j

post-40379-0-51406300-1440534697_thumb.j

post-40379-0-34902700-1440534706_thumb.j

post-40379-0-69790700-1440534717_thumb.j

post-40379-0-67458800-1440534745_thumb.j

Odesláno

Johny, to jo, konečně nám to oběma vyšlo :D ale jinak to byl super víkend, nikdy jsem pohromadě naživo neviděl tolik coupéček :D a příští rok jedem zase :D a kdyby se chtěl někdo přidat, tak jste vítáni, ovšem jen 406 COUPÉ :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...