John Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 Wext : Jak už psal Print někdy méně je lépe... ale naštěstí samolepky se dají kdykoliv rychle sundat Kdyby se někdy stalo že budu mít doma TDI tak bych asi tu nálepku rychle sundal ( To se ovšem nestane u mě ) Citovat
Wext Odesláno 30. červen 2015 Autor Odesláno 30. červen 2015 Jo, to mě taky hned napadlo ale nesundám ji z coupé ale z octávky bude to lepší jinak nálepky půjdou dolů, to určitě... bohužel jsem se ale rozhodl pro ten peugeotclub... zabírá moc místa a možná ještě jedna každopádně TDI nálepky tam nechám sranda musí být a když sedím v coupé, tak můj názor na TDI je stejný je to pro starochy ale hold, ušetří to takže přes pracovní týden jsem zastánce TDI a o víkendu provokatér Citovat
Wext Odesláno 30. červen 2015 Autor Odesláno 30. červen 2015 Ale každopádně díky za názory hoši, hned jak mi auto přijede ze servisu, tak to sklo trochu pročistím jinak jsem s autem v servise kvůli oleje, někde to teče a potřebuju to za včas najít.. tak snad to nebude nic vážného Citovat
Wext Odesláno 3. červenec 2015 Autor Odesláno 3. červenec 2015 Ještě jedna drobnost, mechanik jak opravoval coupé mi na něm zlomil pravý přední podběh kola, nemáte doma někdo náhradní ? nebo nevíte o někom kdo by ho měl, celkem mi to adí, jde to hodně vidět Citovat
Nick406 Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 Možná lepší kdyby ti ho sehnal mechanik.... stala se mě jednou podobná věc ale okamžitě vyřešená a ještě jsem platil i méně za práci Citovat
krtek 2 Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 (upraveno) s tym takto dlho nejazdi lebo ti to napadne korozia tu blatniky niesu nijak chranene(tlmiaci nater ako u starych aut) voci narazom kamienkov a podobnych veci hlavne si daj pozor na plastovy podbeh z druhovyroby casto nepasuje a je treba ho prisposobovat teplovzdus pistolou Upraveno 3. červenec 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Wext Odesláno 3. červenec 2015 Autor Odesláno 3. červenec 2015 Díky za radu, naštěstí mám už coupé jen jako víkendovku, takže s ním jezdím, jen za pěkného počasí. Ale vadí mi, když vytočím kola a jde tam vidět díra... je to hnus... Citovat
Wext Odesláno 25. srpen 2015 Autor Odesláno 25. srpen 2015 Minulou sobotu jsem byl na sraze coupéček, tak vám přihodím pár fotek ať se můžete kochat Citovat
Feedo Odesláno 27. srpen 2015 Odesláno 27. srpen 2015 Paráda, co to bylo za akci? Kde se sraz konal? Citovat
John Odesláno 27. srpen 2015 Odesláno 27. srpen 2015 Feedo: Konalo se to na Slovensku. Byl to sraz coupe sk/cz clubu z FB. Citovat
OK406 Odesláno 27. srpen 2015 Odesláno 27. srpen 2015 (upraveno) Nádhera . Podběh by měl dodat mechanik, pokud jej poškodil. Jinak podběhy mají v ACI. Upraveno 27. srpen 2015 uživatelem OK406 Citovat
Wext Odesláno 30. srpen 2015 Autor Odesláno 30. srpen 2015 Johny, to jo, konečně nám to oběma vyšlo ale jinak to byl super víkend, nikdy jsem pohromadě naživo neviděl tolik coupéček a příští rok jedem zase a kdyby se chtěl někdo přidat, tak jste vítáni, ovšem jen 406 COUPÉ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.