John_Ice Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 (upraveno) Kdyby se měly vyměnit kotouče? když se vytvoří hrana? nebo po x km (ale to asi záleží na stylu jízdy)?...takže podle tloušky asi.Takže kolik? Upraveno 4. únor 2016 uživatelem John_Ice Citovat
ozzy56 Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 kotouče se podle PSA mají vyměnit, pokud opotřebení z každé strany přesáhne 1mm Citovat
Balachar Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 Aj podla PSA a aj podla vyrobcov korucov, kazdy odporuca menit ak ubudne po 1mm z kazdej strany, ale určite by som nevidel velky problem, ak by sa menili pri vacsom opotrebeni. Ja som mal v predu Brembo MAX (sú s drážkami) a menil som ich vtedy, ked som už na niektorom mieste videl, ako drážka zmizla. Keď som meral hrúbku kotúča v najtenšom mieste, tak opotrebenie bolo asi 2,7mm dokopy, teda 1,35mm z každej strany. Citovat
Rychtar84 Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 někde z fora, co jsem si uložil: měnit, pokud přední je užší než 24mm a zadní 10mm Citovat
John_Ice Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 Já to neměnil nikdy...když jsem to kupoval mělo to nalítáno (prý) 107 000km, ted to má 210 000km, mám tam hranu, proto se ptám a rozhodně to nechci soustružničit na tak těžkém autě a ještě v automatu, kdy vlastně používám stále brzdu nikoliv motor. Citovat
chuck11 Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 Aj podla PSA a aj podla vyrobcov korucov, kazdy odporuca menit ak ubudne po 1mm z kazdej strany, ale určite by som nevidel velky problem, ak by sa menili pri vacsom opotrebeni. Ja som mal v predu Brembo MAX (sú s drážkami) a menil som ich vtedy, ked som už na niektorom mieste videl, ako drážka zmizla. Keď som meral hrúbku kotúča v najtenšom mieste, tak opotrebenie bolo asi 2,7mm dokopy, teda 1,35mm z každej strany. Jak jsi byl spokojený s kotoučy Brembo Max a jaké desky si na ně použil? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.