Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Kdyby se měly vyměnit kotouče? když se vytvoří hrana? nebo po x km (ale to asi záleží na stylu jízdy)?...takže podle tloušky asi.Takže kolik?

Upraveno uživatelem John_Ice
Odesláno

Aj podla PSA a aj podla vyrobcov korucov, kazdy odporuca menit ak ubudne po 1mm z kazdej strany, ale určite by som nevidel velky problem, ak by sa menili pri vacsom opotrebeni. Ja som mal v predu Brembo MAX (sú s drážkami) a menil som ich vtedy, ked som už na niektorom mieste videl, ako drážka zmizla. Keď som meral hrúbku kotúča v najtenšom mieste, tak opotrebenie bolo asi 2,7mm dokopy, teda 1,35mm z každej strany.

Odesláno

Já to neměnil nikdy...když jsem to kupoval mělo to nalítáno (prý) 107 000km, ted to má 210 000km, mám tam hranu, proto se ptám a rozhodně to nechci soustružničit na tak těžkém autě a ještě v automatu, kdy vlastně používám stále brzdu nikoliv motor.

Odesláno

Aj podla PSA a aj podla vyrobcov korucov, kazdy odporuca menit ak ubudne po 1mm z kazdej strany, ale určite by som nevidel velky problem, ak by sa menili pri vacsom opotrebeni. Ja som mal v predu Brembo MAX (sú s drážkami) a menil som ich vtedy, ked som už na niektorom mieste videl, ako drážka zmizla. Keď som meral hrúbku kotúča v najtenšom mieste, tak opotrebenie bolo asi 2,7mm dokopy, teda 1,35mm z každej strany.

Jak jsi byl spokojený s kotoučy Brembo Max a jaké desky si na ně použil?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...