R-Dante Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 Čus lidi, mam trochu problem. Mam 1.6 sedan a absolutně nemůžu najít žádnou díru kudy bych protáhl kabel od baterie do vnitřku auta. Nemohli byste mi přiblížit alespoň kde takovou díru hledat, popřípadě kde bych ji mohl udělat. Předem díky Citovat
R-Dante Odesláno 30. duben 2014 Autor Odesláno 30. duben 2014 Nebo to napíšu jinak. Dodělal jsem do své 306ky denní svícení a potřebuji napojit 12v do těch světel až za spínací skřínkou, aby svitily jen když je klíček v poloze 2. Nejjednodušší mi přišlo protáhnout kabel a napojit za spinačku ale nějak jsem nenašel kudy. Mimochodem, jak to teda řeší lide, kteří si dělají hudbu do kufru? Vždyť ti také musí tahat kabel od baterie. Citovat
brixtr Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 Musi ale bohuzel sem uz videl takovy prasarny ze to tahaly podel blatniku a slo to venkem do dveri... u 406 sem mel pruchodku jako by za baterkou a vyvadelo to pod volantem [upravil dne 1/5/14 06:39 od brixtr] Citovat
Návštěvník Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 Proč to tahat od baterie? Napoj to od pojistek. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 spinac zpatecky, funguje az s klickem a je v motoru !!! Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 kde asi bude spinac spatecky ?? moment musim si vzpomet . . . . . . . a jo uz vim no prece na PREVODOVCE !!! Citovat
R-Dante Odesláno 1. květen 2014 Autor Odesláno 1. květen 2014 To je ten spínač ktery rozsvítí světlo zpátečky když ji zařadím ? Protože jestli jo tak ten mi bude prd platnej. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 a proc jako ?? do jednoho pinu vede 12V po klicku a z druheho to vede na zpatecky nebo snad 306 to ma resene jinak ?? asi by si tu mel nekdo zopakovat fyziku Citovat
Stifler Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 R-Dante to asi myslel tak, že pokud by se mu světla měla rozsvítit jen při zařazení zpátečky, tak je mu to k ničemu. Alespoň tak jsem jeho vyjádření pochopil já. Nešlo mu o to, jaký proud jde do čidla, ale kdy to čidlo sepne světla... a nebo jsem ho i já pochopil špatně. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 asi sme to oba pochopily spravne, me slo o to ze do toho spinace taky musi jit nejaka elektrina nebo si snad mysli ze spinac je az \"za svetlem\" a ukostruje to ?? Citovat
R-Dante Odesláno 1. květen 2014 Autor Odesláno 1. květen 2014 Asi tak. Netuším jak funguje ten spínač na zpátečku, ale pokud funguje tak ze ukostri napětí po zařazeni zpátečky, tak je to v pohode. Zkusím to změřit. Jinak díky Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 >----------o/ o--------(X)------------!! klicek spinac zarovka kostra (nechce se mi kreslit) Citovat
ChouLu Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 Pokud si nedokážeš najít napětí v motorovém prostoru, proměřit si pár drátů, tak ta instalace DLR musí vypadat Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 montaz DRL je pro opice, kostru strci pod sroub tam je ocko vypnuti po obrysovce, oholi kus kabelu a strci pod prvni zarovku kterou najde jen ten klicek je problem kdyz je az v kabine, pak oholi kus kabelu a omota okolo klicku :D Citovat
R-Dante Odesláno 1. květen 2014 Autor Odesláno 1. květen 2014 Dobrý zase zapojeno a funguje jak ma. Díky Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 to posledni nebylo mysleno osobne na tebe, dulezite je ze uz vis jak to funguje a ze to funguje Citovat
ChouLu Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 montaz DRL je pro opice, kostru strci pod sroub tam je ocko vypnuti po obrysovce, oholi kus kabelu a strci pod prvni zarovku kterou najde jen ten klicek je problem kdyz je az v kabine, pak oholi kus kabelu a omota okolo klicku :D Bohužel takto vidí elektřinu většina laiků Citovat
R-Dante Odesláno 1. květen 2014 Autor Odesláno 1. květen 2014 Zem je přímo na baterce, přes měděné očko, zlutej jde na obrysovky pres konektor, udělal jsem tam spojku na 2 konektory, a bíléj plus jsem zapojil na ten spínač pro zpátečku taky pres konektor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.