Přejít na obsah

R-Dante

Uživatel
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

Vše od uživatele R-Dante

  1. R-Dante

    306 abs

    Tak v servisu brzdy sice udělaly ale svítí kontrolka abs a samozřejmě nefunguje. Vím, že jsem měl dřív problém s jedním čídlem, respektivě kabel od něj. Takže ho zkouknu. Jinak nějaká další možnost čím by to mohlo být?
  2. R-Dante

    306 abs

    Díky. Takže nakonec bude stejně nejjednodušší odvézt to do servisu a at si stím poradí oni.
  3. R-Dante

    306 abs

    Zdravím, Máte prosím Vás nekdo schéma nebo víte nekdo, které z tech 6ti trubiček vedou k zadní nápravě ? Jedna se o 306 sedan, rok 1997, první facelift. Jo a kdyby jste nekdo měl nákres nebo schéma jak ty trubičky vypadají, popřípadě měl ty trubičky a byl je ochotný prodat. Díky za každou odpověď.
  4. R-Dante

    306 - vibrace při řazení

    Po pečlivém umytí motorového prostoru, spodku auta to už nedělá. Asi to bylo někde bordelem. Vyřešeno
  5. R-Dante

    306 - vibrace při řazení

    Mě ale motor nevibruje. Ten je v pohodě, to jsem testoval a koukal když auto stálo a hlavně kdyby to bylo siláčem u motoru tak to vibrace v nějakých určených otáčkách, ne ? Tady je uplně jedno kdy řadím, jde spíš o to, jak plynule.
  6. R-Dante

    306 - vibrace při řazení

    Existuje = cena. Teď momentálně nemám dost peněz na to abych měnil kraviny. Takže pokud to opravdu dělají jen silentbloky - nebudu to zatím řešit. Pokud třeba poloosa, spojka nebo neco jiného, tak mi nic jiného nezbyde. Jinak co se offroadu týče - tohle bylo poprvé a doufam že naposled
  7. Zdravím. Zapadl jsem v lese, naštěstí jsem auto vyhrabal a kromě narázníku a obrovského smradu gum jsem nenašel nic, co bych zničil. Problem je vtom, že od té doby, když jedu a řadím dvojku, trojku, čtyřku - přidám víc plynu, třeba do kopce, tak to auto lehce zavibruje. Vibrace jsou nejvíc slyšet z palubky. Takže nejspíš někde vpředu. Neklesají otáčky, auto normálně zrychluje ale prostě to zavibruje když pouštím spojku - při rychlém řazení. Když řadím pomalu, nic to nedělá. Spojka neprokluzuje, to jsem zkoušel - zatažená ručka, jednička a pomalu jsem pouštěl spojku a sledoval otáčky. Normálně to chcíplo jako vždy. Přemýšlel jsem nad tím, už na stk mi říkal že přední siláče by chtěli vyměnit. Můžou to být oni, nebo mám hledat závadu jinde ? Díky
  8. Nechci zakládat nový téma, tak to hodím sem. Mám 97 sedan a slušně řečeno jsem zku"vil světla. Nebo spíš předchozí majitel. Měl jsem tam nalepený inteligentní mračitka, na který kromě policie měli kecy i na stk. Při pokusu se sundat, jsem zjistil že jsou lepený silikonem a ještě bůhví jakým jiným lepidlem. Takže teď mám na světlech zbytek lepidla a nejde dolů. Zitra hodím foto, kdyby měl někdo nějaký nápad co stim. Otázka je, jestli bych mohl namontovat ty čiré světla, co se dávaly na modely kolem 2000 roku? Tuším ty s h7 žárovkama. Díky za radu
  9. Čus chlapy, mam docela problém. Povedlo se mi zničit celý tenhle kus a i to táhlo od ovladače k němu. Nechci tady řešit jak nebo proč se to stalo, prostě se mi to povedlo, no. Každopádně, mě zajímá jestli musím sehnat cely ten kus topeni a vyměnit ho, nebo jestli se dá někde sehnat jen ta "placka" a to táhlo/lanko. Díky.
  10. Čus chlapy, mam docela problém. Povedlo se mi zničit celý tenhle kus a i to táhlo od ovladače k němu. Nechci tady řešit jak nebo proč se to stalo, prostě se mi to povedlo, no. Každopádně, mě zajímá jestli musím sehnat cely ten kus topeni a vyměnit ho, nebo jestli se dá někde sehnat jen ta "placka" a to táhlo/lanko. Díky.
  11. R-Dante

    306 přemostit imobilizer

    Vyřešeno. Pouze přehozené drátky. Auto startuje.
  12. R-Dante

    306 přemostit imobilizer

    Popřípadě, někdo tady psal něco o tom kroužku k volantu, že ho prý mají v Peugeotě. Možná by bylo jednoduší ho vyměnit, a opravit dráty k té ř.j.
  13. Zdravím. Mám problém, ráno jsem zjistil, že si auto startuje jak chce. Odmontoval jsem kryty pod volantem, a kryt pod rádiem, a přišel jsem na to, že jsou naštípnuté dráty k řidící jednotce imobilizéru (teda, doufám že je to ona). Mám rok 97, facelift, a bez klávesnice. Když jsem se pokusil jednotku vyndat, dráty se spojily a od volantu se zakouřilo. Předpokládám, že imobilizér už nikdy fungovat nebude. Nějak moc mi to nevadí - kdo by taky tak staré auto kradl, ale spíš mi vadí, že auto nestartuje. Při otočení klíčku do druhé polohy je i pumpa zticha. Co jsem tak koukal tady, tak to vetšina řešila tak, že tu pumpu napojili na tvrdo. Nemáte někdo nějaký postup, nejlépe s fotkama jak na to ? Díky.
  14. Kdyby měl někdo tapec na LP dvěře, a chtěl je prodat, nebo třeba jen ty plastové kraviny, které to drží, nebo odkaz na ně, protože já jsem je nikde nenašel. Teda našel, na ebay, ale ty mi tam nepasují
  15. R-Dante

    Sedačky do 306

    Ještě uvidím pro co se rozhodnu. Každopádně díky za rady
  16. R-Dante

    Sedačky do 306

    Charlie 1: na ty už jsem koukal na bazosi myslím, ze jsem ti psal i email ... Jak je to stim montovanim, je to složité ?
  17. Čus, mam dotaz. Je nějaká šance že by se mi povedlo, dát sedačky ze 406 (sedan nebo coupe) do mé 306 (sedan). S nějakou lehkou úpravou počítám ale aby se tam treba vůbec vešly. Jde m hlavně o ty přední. Ty co tam mam ja jsou absolutne nepoužitelné v zatáčkách. Nebo kdyby jste mel někdo nějakou nabídku, na sedacky které nejak normalne vypadají a mají slušné boční vedeni. Dík za odpověď
  18. Jsou zalite v díře plastem
  19. Rok 97 bez klimatizace.
  20. Zem je přímo na baterce, přes měděné očko, zlutej jde na obrysovky pres konektor, udělal jsem tam spojku na 2 konektory, a bíléj plus jsem zapojil na ten spínač pro zpátečku taky pres konektor.
  21. Dobrý zase zapojeno a funguje jak ma. Díky
  22. Asi tak. Netuším jak funguje ten spínač na zpátečku, ale pokud funguje tak ze ukostri napětí po zařazeni zpátečky, tak je to v pohode. Zkusím to změřit. Jinak díky
  23. To je ten spínač ktery rozsvítí světlo zpátečky když ji zařadím ? Protože jestli jo tak ten mi bude prd platnej.
×
×
  • Vytvořit...