kulakk Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Přes zimu mi přestala fungovat klima. Tak jsem včera doplnit chladící kapalinu s vědomím , že mám vyhrané. Žádný únik nenalezen. Nicméně jsem dnes vyjel a zkouším zapnout klimu (manuální) , slyším, že relé sepne, zvýší se zátěž motoru a do jedné sekundy relé opět rozepne a nechladí. Nějaký nápad ? Díky Citovat
ChouLu Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 vadný presostat, vadná sahara.. nebo mnoho a mnoho dalších věcí... chce to diagnostiku ještě napiš jestli máš MUX nebo NEMUX Citovat
koblih69 Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Každopádně prázdná klima má svůj důvod, takže musíš vyřešit i ten únik. Citovat
kulakk Odesláno 30. duben 2014 Autor Odesláno 30. duben 2014 Takže je to jasné. Vykašlali se na kontrolu, jenom to naplnili. Večer jsem to tam dovezl. Díra v chladiči. Mám radost. Díky za názory. Citovat
P607Olda Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 Je fakt, že když tam někdo přijede s prázdnou klimou, tak asi utekla. Takže měli řešit, kudy. Na druhé straně, uvedený postup (tedy naplnit chladivem) je standartní: pokud si nepřeješ jinak, tak to naplní a uvidí se. Kdybys tam přišel se žádostí o nalezení netěsnosti, tak by to poslechli (velká netěsnost), anebo dali barvivo a pozvali tě na zítra. Nějaké plnění levným dusíkem atd. se nedělá, především tam nemají na to zařízení. Je možné, že tam barvivo dali, takže vlastně postupovali správně. No a díra se vlastně projevila, tažke škoda barviva... Citovat
Guest igorh32 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 To iste som mal aj ja. 9.8.2013 naplnena klima za 55 €.(poučenie neplniť klimu po lete;a ten únik - predpokladal som ze po 7 rokoch sa to nejako \"vyparilo\" asi chyba) V Marci 2014 som zistil ze klima nechladi. V servise zisteny deravy chladič klimatizácie. Dnes mi ho vymenili za 150 € s pracou aj s naplnením. Neviem ci veľa alebo malo.ale teraz už chladí huraááá. :potlesk:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.