Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Přes zimu mi přestala fungovat klima. Tak jsem včera doplnit chladící kapalinu s vědomím , že mám vyhrané. Žádný únik nenalezen. Nicméně jsem dnes vyjel a zkouším zapnout klimu (manuální) , slyším, že relé sepne, zvýší se zátěž motoru a do jedné sekundy relé opět rozepne a nechladí. Nějaký nápad ?

Díky

Odesláno

vadný presostat, vadná sahara.. nebo mnoho a mnoho dalších věcí... chce to diagnostiku ;) ještě napiš jestli máš MUX nebo NEMUX

Odesláno

Takže je to jasné. Vykašlali se na kontrolu, jenom to naplnili. Večer jsem to tam dovezl. Díra v chladiči. Mám radost. Díky za názory.

Odesláno

Je fakt, že když tam někdo přijede s prázdnou klimou, tak asi utekla. Takže měli řešit, kudy.

Na druhé straně, uvedený postup (tedy naplnit chladivem) je standartní: pokud si nepřeješ jinak, tak to naplní a uvidí se. Kdybys tam přišel se žádostí o nalezení netěsnosti, tak by to poslechli (velká netěsnost), anebo dali barvivo a pozvali tě na zítra.

Nějaké plnění levným dusíkem atd. se nedělá, především tam nemají na to zařízení.

Je možné, že tam barvivo dali, takže vlastně postupovali správně.

No a díra se vlastně projevila, tažke škoda barviva...:mrk

Odesláno

To iste som mal aj ja.

9.8.2013 naplnena klima za 55 €.(poučenie neplniť klimu po lete;a ten únik - predpokladal som ze po 7 rokoch sa to nejako \"vyparilo\" asi chyba)

V Marci 2014 som zistil ze klima nechladi.

V servise zisteny deravy chladič klimatizácie.

Dnes mi ho vymenili za 150 € s pracou aj s naplnením.

Neviem ci veľa alebo malo.ale teraz už chladí huraááá.

:potlesk:potlesk:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...