Dave_k Odesláno 25. září 2005 Odesláno 25. září 2005 Budu kupovat střední díl vejfuku a mám na výběr z těchto: Bosal, Marmitte Zara, SBST, Walker. Máte někdo zkušenosti? Citovat
Fx Odesláno 25. září 2005 Odesláno 25. září 2005 Bosal (origo, ne polska kopie) vyborny, Zara - snad nejlevnejsi italskej smejd, SBST - nemam zkusenost, Walker - co jsem mel tu cest, tak taky nebyly spatny - neco jako Bosal. Osobne mam ted stredni dil Bosal a nebylo to ani prilis drahy, koncak jsem dal Zara, protoze zrovna nebylo tolik penez a za ty prachy, co stal, bude zlatej, i kdyby prezil zarucni dobu treba jen o mesic:papa Citovat
DjBoom Odesláno 25. září 2005 Odesláno 25. září 2005 Rozhodně Walker. Je o něco lepší než bosal. To ostatní moc neznám takže bych do toho nešel Citovat
Fx Odesláno 25. září 2005 Odesláno 25. září 2005 Ono je to taky s cenama jak kde... Co jsem teď koukal do katalogu firmy, kde jsem nedavno zacal brat dily na svy auto, tak rozdil mezi Zarou a Walkerem je 400 Kč a Bosal je cca uprostřed mezi nimi - to bych se asi nerozmýšlel:) Kdybys chtěl mermomocí ušetřit, tak ten SBST pak stojí teda něco přes půlku toho, co ty ostatní, no a záruka je dva roky, že... Ale to už bych si na auto asi fakt nedal - bál bych se toho... Citovat
Ferry Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 s Walkerem mam taky dobre zkusenosti, na mojem aute uz byl dovezen z holandska ( kveten 2001) a jezdi dodnes, neni skoro vubec rezavej Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Bosal středový na 2.0 stoji asi 3.800 kč Jinak http://www.peugeot-club.com/topic/9330-vyfuky-arvin/ [upravil dne 26/9/05 Jezkovi.voci] [upravil dne 26/9/05 Jezkovi.voci] Citovat
Dave_k Odesláno 29. září 2005 Autor Odesláno 29. září 2005 Já právě koukal na těch MJautodíly. Už od nich mám pakny. Zejtra jdu ještě do benexu co mi nabídnou. A právě chci vědět kdo má jaký zkušenosti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.