Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Bosal (origo, ne polska kopie) vyborny, Zara - snad nejlevnejsi italskej smejd, SBST - nemam zkusenost, Walker - co jsem mel tu cest, tak taky nebyly spatny - neco jako Bosal.

Osobne mam ted stredni dil Bosal a nebylo to ani prilis drahy, koncak jsem dal Zara, protoze zrovna nebylo tolik penez a za ty prachy, co stal, bude zlatej, i kdyby prezil zarucni dobu treba jen o mesic:papa

Odesláno

Ono je to taky s cenama jak kde... Co jsem teď koukal do katalogu firmy, kde jsem nedavno zacal brat dily na svy auto, tak rozdil mezi Zarou a Walkerem je 400 Kč a Bosal je cca uprostřed mezi nimi - to bych se asi nerozmýšlel:)

Kdybys chtěl mermomocí ušetřit, tak ten SBST pak stojí teda něco přes půlku toho, co ty ostatní, no a záruka je dva roky, že... Ale to už bych si na auto asi fakt nedal - bál bych se toho...

Odesláno

s Walkerem mam taky dobre zkusenosti, na mojem aute uz byl dovezen z holandska ( kveten 2001) a jezdi dodnes, neni skoro vubec rezavej

Odesláno

Já právě koukal na těch MJautodíly. Už od nich mám pakny. Zejtra jdu ještě do benexu co mi nabídnou. A právě chci vědět kdo má jaký zkušenosti. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...