Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

takhle vypadala hlava po sundani ze staryho motoru (360tis km)

Fotku hlavy z novejsiho motoru (270tis km) asi bohuzel nemam, ale tesneni na ni vypadalo daleko hur, ventily byly trosku min zakarbonovany

post-1213-14109637321855_thumb.jpg

Odesláno

dneska jsem objednal spravny krouzky a novy panve a ve stredu a ve ctvrtek snad uz zacnu skladat dohromady :) To by se mi kdyztak teda hodila ta remenice nebo podle ni udelana sablona ;)

Odesláno

to by bylo super. Ja dneska daval pisty, myslel jsem, ze uz to taky poskladam dokupy, ale nemel jsem vychytanej postup a stahovak na krouzky, stahoval jsem jen slabym plechem, takze hned pri prvnim pokusu mi prasknul spodni krouzek, kdyz se strihnul o hranu vlozky. Musim objednat novou sadu vsech 3ks, ktera bude nejspis az v pondeli. Zbyvajici tri pisty uz jsem tam dostal v pohode, pouzil jsem silnejsi plech na stahnuti a daval jsem krouzky postupne, ne najednou, takze pak to slo dobre. No jsem na sebe nasranej, ale holt kazda zkusenost neco stoji :)

[upravil dne 8/5/14 21:59 od Ferry]

Odesláno

jj vlozky mam zajistene, uriznul jsem 4ks zavitove tyce M8 a velkyma podlozkama pritahnul skrz diry sroubu hlavy valcu

[upravil dne 9/5/14 11:41 od Ferry]

post-1213-14109637417834_thumb.jpg

post-1213-14109637418085_thumb.jpg

Odesláno

jj, ty prvni fotky jsou po sundani hlavy, to byl jeste zaaretovany setrvacnik, az kdyz jsem prisrouboval vlozky, tak jsem setrvak odaretoval a vysouval jednotlivy pisty ;)

Odesláno

bohuzel, krouzky budou az v pondeli, takze musim cekat, pak uz to snad pujde rychle, soupnout posledni valec, utahnout ojnice, utesnit vanu, nahodit hlavu, sani, svody a doufam, ze to bude vrcet :)

Odesláno

zbrouseni hlavy 500Kc

gufera ventilu a vackovych hridelu + tesneni hlavy, svodu a sani 1300Kc

krouzky 1800Kc (+450Kc 5. sada novych)

ojnicni panve cca 600-700 (jeste nevim presne)

praci nepocitam, nebot samodomo vlastnorucne :)

rozvody asi necham stary, delal jsem je loni na podzim

Odesláno

prekvapila v jakem smyslu ? jsou to Goetze, v originalu by krouzky vychazely na 6100Kc a ojnicni panve na 1415Kc :roll

Odesláno

no ze neiesu lacne ,co som menil kruzky na 2 valcovy kompresor tak ma vysli na nejakych 150 korun a tiez tam su dva tesniace a jeden stieracy na piest to iste jak u auta akurat piesty boli mensieho priemeru ale kompresor bol tuzemskej znacky tak asi preto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...