Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam nove Peugeot Partner 2.0HDi rv 2003 cili uz ten facelift.

Kdyz jsem to koupil, ma to hodne chyb relativne. Postupne to davam do kupy.

Sviti mi tam kontrolka Airbagu a obcas sviti kontrolka asi ABS (je to hned vedle airbagu).

To bude asi nejake cidlo. Chtel bych zjistit ktere.

Co mi doporucite za diagnostiku na ten vuz?

Mam na koncerny origo HEX-CAN kterej podporuje OBD II coz podporuje tohle vozidlo ale to mi neukazuje zadne chyby. Sotva jen otacky motoru, teplotu atp.

Cili nic moc... Ne to u ceho jsem zvyklej u koncernovych vozidel.

Existuje nejaka takova diagnostika? Kde by se trebas dalo nastavit kodovani? Napriklad nekdo tam nastavil ze sviti svetla krom podvestleni budiku pri vypnutych svetlech atp.

Odesláno

No co jsem hledal a zjistoval tady, tak mi doporucuji tu Lexii 3.

Bohuzel co jsem koukal, tak udajne to podporuje po Win XP ale ani zminka o WIN 7.

Takze shanim spis konkretni info co ma kdo odzkousene. Idelne kdybych to mohl videt. A nebo nekdo ji ma a trebas dat tip kde koupit, jestli v CR ci ebay?

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Diagnostiku mam jiz doma. SW nainstalovany ale furt ne a ne rozhodit komunikaci. Defakto vubec ne ovladace. 

Mam notebooka s WIN 8.1. Je mi jasne ze tahle diagnostia tam nepujde, takze tam mam VirtalBox kde mam Win XP SP3. Bohuzel nejsem schopnej asi nejak tam dostat ovladace. Podarilo se to zde nekomu? Je mozne ze by nekdo vyzkousel moji diagnostiku jeslti mu bude fungovat? At kdyztak muzu vyloucit ze mam vadny kabel?

Odesláno

1.Nepíšeš čo máš nainštalované

2.Pri korektnej inštalácii ti ovládače nainštaluje soft,netreba nič doinštalovať.

3.Na otázku Podarilo se to zde nekomu je odpoveď ÁNO

Odesláno

Diagnostiku mam nainstalovanou DiagBox V7. Ta mi normalne chodi, vcetne nejnovejsiho patche atp. 

Asi s tim SW a ovladacema. Nejprve bych je musel dostat do hlavniho Win 8.1 abych je pak mohl aktivovat do VirtualBoxu do Win XPecek. Ale bohuzel ve Win 8.1 to mam jako neznamy HW. 

Odesláno

Najprv spusti XP,potom pripoj interface ,v hornej lište klik na Devices - USB devices a klikni na nove zariadenie,čo sa ti tam objavilo.Mala by začať inštalácia ovládačov

Odesláno

Nehlási,ale keď klikneš na devices - usb devices tak by si tam mal ten interface vidieť a povoliť ho

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...